2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980991 بازدید | 11748 پست
در ضمن دوستای گلم این سایت به خیلی از سوالات بی جوا ب ما مادرهای نگران جواب داده حتما مطالعه بفرمایید....
http://web4health.info/fa/answers/adhd-all.htm
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
ماریانا جونم من به پسرم چون تازه وارد 4 سال شده هفته ای 3 عدد امگا میدم..ولی خوب تاثیرش مثل معجزه نیست ولی صد درصد موثر هست ...حتی اگه برا بیش فعالی موثر نباشه برا بدنش که موثره
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماریانا عزیزم کپسول های امگا3 مخصوص بچه ها بگیر. جویدنی هست با طعم های خوشمزه مثل پرتقال و یا شکلات.
کپسول های مخصوص بچه ها جیوه ندارد و احتیاج به قورت دادن نداره.

ضمنا یک رژیم غذایی مناسب برای پسرت در نظر بگیر.

رژیمی که در آن مواد محرک مثل کاکائو و شکلات و شکر به حداقل برسه. موادی که رنگدانه کمتر داشته باشد هویج، خیار، گوجه فرنگی هم کمتر بده.
سعی کن صبحانه حتما بجای چای شیرین آب میوه طبیعی بهش بدهی مثل آب پرتقال یا آب هندوانه. همچنین در صبحانه اش پروتئین داشته باشه مثل عدسی، تخم مرغ، یا گوشت
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام خانوما چند تا سوال دارم
من بچم 5 ماه و نیم بود شروع به خزیدن کرد هیچ کدوم از هم سن وسالاش اینجوری نبودن الانم که 8 ماه و نیمه داره سعی می کنه بایسته و شروع به راه رفتن کنه.
اصلا به صدا توجه نمی کرد بردمش نوار گوش و ... متأسفانه متوجه شدیم پسرم کم شنواست. می خواستم بدونم کسی هست که بچش اینجوری بوده و خوب شده باشه. آیا بچه من با این همه تحرک زیادی که داره امکان داره بیش فعال هم باشه حتی یک لحظه توی بغلم نمی مونه بیشتر دوست داره روی زمین باشه بره اینور و اونور.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام خانوما چند تا سوال دارم
من بچم 5 ماه و نیم بود شروع به خزیدن کرد هیچ کدوم از هم سن وسالاش اینجوری نبودن الانم که 8 ماه و نیمه داره سعی می کنه بایسته و شروع به راه رفتن کنه.
اصلا به صدا توجه نمی کرد بردمش نوار گوش و ... متأسفانه متوجه شدیم پسرم کم شنواست. می خواستم بدونم کسی هست که بچش اینجوری بوده و خوب شده باشه. آیا بچه من با این همه تحرک زیادی که داره امکان داره بیش فعال هم باشه حتی یک لحظه توی بغلم نمی مونه بیشتر دوست داره روی زمین باشه بره اینور و اونور.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
نازی جون مرکز پایش آتیه میبردمش ولی یه مدت مشاورش نبود دیگه نبرد به جاش بردم گیش روانشناسی که دکترای اعصاب شناسی کودکان داشت و یه مرکز گفتار درمانی هم بود ولی همه گفتن مشکلی نداره فقط توجهش کمه که با تمرین بهتر میشه ولی هیچ مرکز رفتار درمانی یا بازی درمانی بهم معرفی نکردند.
سلام مامان فربد جان پسر منم همینجوری بود ولی چون پسرت مشکل شنوایی داره شاید کلافه میشه که ناآرومی میکنه.
پسر منم از بغل بدش میومد. فعلا هم بیش فعال بودنش تشخیص داده نشده یهنی 3 تا مشاور و دو تا پزشک اطفال پفتن فقط بیشتر از بچه های نرمال شیطونه هر چند من میدونم توجهش خیلی کمتر از بچه های هم سن و سالشه.
در ضمن 8 ماهپی خیلی خیلی برای تشخیص بیش فعالی زوده
من به پسرم شربت آکوا مارین می دم البته هفته ای 2 یا 3 بار یه قاشق مربا خوری ..........
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
واقعا جالبه بچه های من هم از هیچ کس نمیترسن و حاضر جوابن میدونم همه هم تو دلشون میگن بلد نبوده بچه هاشو تربیت کنه
بچه ها پیام چندروزیه به طور عجیبی علاقه به آتیش و کبریت پیدا کرده همش یه تیکه چوب دستشه و میکنه تو شمعک بخاری اونم یواشکیه من دیگه بخاری رو به کل برداشتم میره میگیره تو گاز نمیدونم چی کار کنم
نمیدونم این چه بدبختیه دیگه فرض کنین بچه های من حتی نمیتونن فامیلشون رو بگن اگه سنشونو بپرسی یه بار میگن 3 بار دیگه 4 بار دیگه 5 گریهههههههههههههههههههههههه
به نظرم امگا 3 موثر هست من بهشون شربت امگا سون سیز میدم قبلا بهشون قرص جویدنی ول کید میدادم اما خیلی کمیاب بود منم دیگه براشون نخریدم حدود یک هفته ای هست بهشون نمیدم به خاطر این که 27 میخوام ببرمشون دکتر گفتم ندم تا همه چی همون چیزی که هست باشه
دیشب رفتیم خونه عمه شوهرم رفتن خونه نو پیام که چند باری رفت رو اپن دیوارهاشونم با ناخن خط انداختن هر جا میرم باید با شرمندگی برگردم نمیدونم پشت سرم چی میگن اما میدونم هر جا میرم من مادر مقصرم همه همین طور فکر میکنن
شعله جون خدا به دادت برسه من با یکی موندم مطمئنم بهشت قولوپی زیر پاته.
من خیلی بچه های نرمال و به ظاهر آروم دیدم که سنشون رو اشتباه میکنند پس همه چی رو به پای مشکلشون نذار عزیزم.
راستی گل پسرات چند سالشونه؟؟؟ خوب حرف میزنند؟؟ کی شروع به حرف زدن کردند؟؟
مامان فربد علت کم شنوایی فرزندتان مشخص شده؟

هنوز برای تشخیص بیش فعالی زوده، به نظر من شما فعلا روی مسئله شنوایی فرزندتان تمرکز کنید
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

ماریانا شما همون مرکز آتیه ونک می روید؟؟؟؟؟

برای پسر شما بازی درمانی هنوز زوده. بازی درمانی معمولا از سن 4 سال به بالا جواب می ده. رفتار درمانی و کمک گرفتن از مشاور خیلی موثرتر هست.

نظر دکتر امیری بر این است که حتی گفتار درمانی هم بعد از چهارسالگی موثر است. یعنی بچه ها تا چهارسالگی برای زبان آموزی فرصت دارند.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810