2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981009 بازدید | 11748 پست
سلام دوست عزیز
شما می تونید با آقای (بهزاد تریوه) روانشناس بالینی و مشاور خانواده ملاقات کنید. من پیش ایشون می رفتم فوق العلاده توی کارشون ماهر هستند.
شماره تماس و آدرس مطب ایشون رو میذارم براتون. حتما برین پیشش انسان فوق العلاده ایه.

آدرس: جردن- نبش آناهیتا- ساختمان پزشکان آناهیتا- طبقه 4 واحد 14
تلفن: 88190115 - 88193960 - 09126004025

من که راضی بودم. امیدوارم مشکل دوست تو هم حل بشه عزیز.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها از دیدن عکس یچه هاتون کلی کیف کردم منم در اولین فرصت عکسشونو میزارم
منم فردا دارم میرم مسافرت نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت اما امیدوارم شرایط بچه ها اروم باشه تا همه چی خوب پیش بره و بتونیم خودمونو ریلکس کنیم چون میدونم امسال یکی از سخت ترین سال های عمر وو باید کلی حرص یخورم
بچه ها یه سوال راستش بچه های من هم کلاس شطرنج مبرن هم ژیمناستیک همم موسیقی توی سال تحصیلی هم این کلاسها ادامه داره مثلا ژیمتاستیک سه روز در هفته شطرنج دو روز در هفته و موسیقی هم 5شنبه هاست خیلی خسته میشن کدومشو حذف کنم آخه مثلا ژیمناستیک رو سه ساله میرن شطرنج هم به خاطر مشکل تمرکزشون میبرم موسیقی هم که ترم اخر فلوتن دلم نمباد ولشون کنم میشه شما بگین اگه شما جای من یودین چی کار میکردین
سلام

شعله جون پسر منم چند ترمی ژیمناستیک رفت ولی خودش خسته شد و نرفت حجم درسها زیاد شده و زمستون هم روزا کوتاه هست ببین خودشون کدوم رو کمتر علاقه دارن همونو حدف کن .
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
شعله جون منم با پروین جون موافقم.حجم کتابها زیاد شده.کلاس اول هم که مشق زیاد دارند.من که پارسال پسرم اول بود خیلی جاها نمیرفتم.چون تقریبا تمام آموزشش هم با خودم بود تمام وقتم برای درسهای پسرم پر میشد.همون 5شنبه رو فقط به یک کلاس براشون اختصاص بدین به نظر من کافیه.چون 5شنبه ها هم تعطیلن و وقتشون آزادتره.انشاالله سفر خوبی داشته باشید
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
دوستان عزیزم امروز پسرم رو بردم باغ گل کرج.خدارو شکر پسرم به همه چیز دقت میکرد.یادم نیست کدوم یکی از بچه های تاپیک، کرجی بود.پیشنهاد میکنم اگر تهران یا کرج هستید حتما بچه هاتون رو ببرید.راست میگن که دیدن گل و درخت به انسان روحیه میده.منم از پسرم هرزگاهی سوال میپرسیدم.خوبه وقتی بیرون میبریمشون ازشون سوال کنیم.بچه های ما فقط و فقط حمایت و صبوری مارو میخان...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
نازی جون یه سوال مهم حتما جواب بده ممنون
دختر منم مثل دختر فرناز تو خونه حرف گوش کن و اروم ولی امان ازروز مهموتی منکه همه ی مهمونیا رو کنسل کردم فقط جایی که دیگه محبورم میرم دخترم 22ماهشه نمیخام از الان با این رفتاراش برچسب بهش زده بشه چه کاری می تونم بکنم واسه این مهمونیای مجبوری که بچم از الان تو چشم نره
هیدروکسی زین می تونم بهش بدم ���البته 23وقت روانپژشک دارم می خوام از دکتر که واسش ریسپریدون تجویز کنه و فقط سالی سه چهار بار تو مهمونیای مهم بهش بدم بنظرت کارم درست هست یا نه کلن همه جا رو تعطیل کنم و قطع رابطه کنیم و مهمونی اصلن نریم
به هیچ عنوان نمیخام دخترمو از چشم بندازم یا تو زبونا بندازمش و با این شیطنتاش ببرمش مهمونی و هی به دیگران توضیح بدم و همش دنبال دخترم بکن نکن کنم اخرشم با اعصاب داغون بیام خونه و تا چن هفته زندگیم بهم بریزه
ممنون میشم یه بار دیگه منو راهنماییکنی
شعله جان

منم فکر می کنم با شرایط کلاس اول بهتره کلاس های جانبی کنسل بشه یعنی حداقل تا پایان امسال. از ابتدای سال جدید دوباره شروع کن.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

دوستان خوبم

اگر اطلاعاتی راجع به ورزش دو میدانی و باشگاههای خوب در تهران دارید لطفا به من بگید.

با این سرعتی که آقا پسر ما داره ، این ورزش به نظرم مناسبه .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازلی جان این جور شیطنت ها اقتضای سن بچه هاست. به نظر من در این سن بچه ها دو دوسته هستند. یکی مثل کوچولوی شما و یکی هم اونایی که کلا آروم هستند.

بیشتر بچه ها شیطنتشون خارج از منزل هستش. به قول معروف توی خونه موش و بیرون از خونه شیر هستند.

حذف برنامه های تفریحی خارج از خانه و کنسل کردن مهمانی که اصلا درست نیست . به نظر من اول با روانپزشک مشورت کن. اگر دکتر موافق بود با دوز خیلی خیلی پایین ریسپریدون یا هیدروکسی زین استفاده کن. اونم برای مواقع خیلی حاد.

می تونی مهمانی رو در زمان کمتری بری. دیر برو، زود برگرد.

یادمه پسرم همین اندازه های کوچولوی شما بود که عروسی پسر عمه ام دعوت شدیم. همسرم هم بیمار بود نیامد. تمام این دو سه ساعتی که عروسی بودیم من در حال بالا و پایین رفتن بودم. بین سالن زنانه و لابی سالن.
موقع شام هم که شد یه میز بزرگ سرتاسر سالن گذاشته بودند. فکر کنم لااقل صد مرتبه رفت روی این میز و روش دوید و پرید پایین و دوباره ....

وقتی مجلس تمام شد و اومدیم توی ماشین. تازه یادم افتاد از مامانم بپرسم کی اومده بود و کی نیومده بود
باور کن اصلا حتی قیافه عروس یادم نمونده بود.

تازه وقتی رسیدیم خونه دیدم مامانم برام میوه و شیرینی و غذا هم آورده .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه ها هیدروکسی زین چیکار میکنه ؟پسر من ابله مرغون گرفته بود دکتر شربت هیدروکسی زین بهش داد!
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
نسیم جان هیدروکسی زین برای الرژی تجویز میشه در عین حال آرامبخش و ضد اضطراب هم هست.

نازی جان منم یه سوال دارم ...اندر عوارض ریتالین گفته میشه که اشتها و خواب رو کم میکنه و رشد رو کاهش میده ولی شما به دوستانی که ریتالین میدن توصیه میکنید مواظب بلوغ زودرس باشن ...الان من گیج شدم اگه رشد رو کاهش میده پس چطوری باعث بلوغ زودرس میشه اینطوری که باعث به تاخیر افتادن بلوغ میشه...یا شاید هم منظورت اینه که روی غدد اثر میزاره
این تابستون احساس میکنم قد پسرم بلنتر شده...هر کی میبینتش میگه لاغر تر شده از اون حالت پخمگی یه کمی خارج شده ولی وزنش تغییری نکرده فقط قدش بلندتر شده ...یعنی چون 4 ماه ریتالین نخورده قدش رشد کرده؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
2810