2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980999 بازدید | 11748 پست
مامانایی که ریتالین میدین به بچه ها
من امروز یک چهارم دادم خیلی بیقرارش کرده همش حرف میزنه.این حالتا مال اینه که اولشه آیا چندروز بخوره عادت میکنه؟
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار

مامان حسن

پسر من روزای اول پرخاشگر شده و الکی جیغ می زد

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان حسن جون

نه برای پسر من اینطوری نبود همون روز اولی که بهش دادم مربیهای پیش دبستانی گفتند بر خلاف همیشه امروز خیلی آروم و آقا بوده
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

پروین جان

الان پسر من علائم بلوغ زودرس رو یک سالی هست که داره، رشدش هم کافی نبوده، البته مربوط به ریتالین نیست، ولی عدم رشد کافی دلیل بر نداشتن شرایط برای بلوغ زودرس نیست.

علائم بلوغ مشخصه اگر پسرت علائم رو نداره نگران نباش.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

ممنون نازی که جواب دادی

نه علایم بلوغ رو نداره از زمستون تا الان 4-5 تا آزمایش کامل و هورمونی داد مشکلی نبود.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستان عزیزم

شعله جون سفر خوش بگذره.انشاالله حسابی با بچه های گلت خوش بگذرونید

پروین جون پسر منم توی تابستون که قرص نخورد وزنش بهتر شده.خیلی لاغر شده بود.حالا اگر بازم دکترش بگه ریتالین رو بخور بازم لاغر میشه!!!البته برای خودم لاغریش مساله ای نیست،اعصابم از این داغون میشه که کسی بگه بهش غذا میدی!!!! بعضیا هم که فقط منتظر درست کردن سوژه هستند...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامان حسن جون منم هفته اول که به پسرم دارو دادم خیلی زود رنج و حساس شده بود.ولی بعد از یک هفته آروم شد.البته پسرم با خوردن ریتالین زیادی آروم و مظلوم میشه.
ممنون دوستان
سومیسو صالح پور میگفت لاغری زیاد اهمیت نداره مهم قد بچس که باید کوتاه نباشه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
صالح پور برای پسرم کپسول سی او کیو 100 داده که به مدت سه ماه باید روزی یه دونه بدم .تو نت هر جی سرچ میکنم نوشته برای انرژی و جوانیه البته ویتامین ترمیم کننده سلولها هم هستش نمیدونم چرا اینو برای مسرم نوسته .میدونست هایپرم هست .حالا اینو که میخوره خیلی هایپر ترم شده
شایدم به خاطر این نوسته که گفتم کلا پسرم تو رشدش تاخیر داشته.
بیشتر هم سنای مسرم دندوشون افتاده ولی از دندون افتادن این خبری نیس
مامان حسن

دختر من الان شش سال تمام داره ولی هنوز هیچ کدوم از دندان هاش نیافتاده .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان حسن

دیر افتادن دندونها اصلا نشانه تاخیر رشد نیست بلکه به خاطر محکم بودن دندونای شیری هست دختر من دندونهای دایمش در

میومد اما شیریها نمی افتاد یعنی زیر دندون شیری دندون دائم در میومد مجبور بودیم دندون شیری رو بکشیم الان 14

سالشه یه دندون دائم دراومده و اون شیری کنارش کاملا کج شده ولی همچنان سفت و محکم ایستاده و قصد افتادن نداره

عصری باید ببرمش دندونپزشک تا بکشتش.
سلام مجدد
امروز پسرمو باز بردم یه مهد جدید که پیش دبستانیم داره.ولی متاسفانه تا ساعت 10بیشتر طاقت نیاورده بود به مربیش گفته بود شماره مامانمو بگیر بیاد دنبالم .البته صبح خودم بش گفتم هر وقت خسته شدی به خاله بگو زنگ بزنه بیام دنبالت. ولی کاش بیشتر میموند خیلی کم طاقته .صبحم که بردم اینقدر بش سپردم پسر خوبی باشه تا منو دی گفت مامان پسر خوبی بودم.حالا موندم چیکارش کنم بیشتر تو مهد دووم بیاره لااقل تا 12بمونه .اگه این طوری باشه نمیتونه تو پیش دبستانیم کامل تو کلاسا بمونه .خواهشا راهکار بدین
مامان حسن جون حالا پسرم خداروشکر قدش خوبه و چون قد بلند هم هست لاغریش بیشتر به چشم میاد.در مورد افتادن دندان هم نگران نباش.منم با نظر پروین جون موافقم.
از فردا که میبرینش مهد بهش بگین که ساعت 12 میرید دنبالش.اصلا بهش نگین که هر موقع خسته شدی بگو که خاله با من تماس بگیره.بگین شما هم باید مثل بقیه بچه ها ساعت 12تعطیل بشی.اینجوری متوجه میشه که باید زمان خاصی رو در مهد باشه و زودتر از این نمیشه بیاد.
2810