2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981204 بازدید | 11748 پست
نیلو جون بازی برای بچه ها از هر دارویی بهتره.منم از وقتی پسرم رو زیاد میبرم بیرون خیلی بهتر شده.شماهم مطمئن باش با تلاشهایی که میکنی روز به روز وضعیت دخترت بهتر میشه.همه ما همدیگرو خیلی خوب میفهمیم.چون مشکلاتمون مشابه هم است.بهت حق میدم که الان نگران باشی.منم هرروز که به شروع مدارس نزدیک میشم استرسم بیشتر میشه.همش نگرانم ببینم بازم باید ریتالین رو شروع کنم یا نه.ولی اگر ببینم نیاز داشته باشه حتما بهش داروشو میدم.چون به قول همسر شما اگر ندیم بهشون ظلم میکنیم.گاهی دارو درمانی لازمه.ولی مطمئن باش با تمرینات و توجهات شما بهتر میشه و انشاالله روزی برسه که دیگه به ریتالین نیازی نداشته باشه.در مورد اون داروها هم که نوشتید خودتون بهتر میدونید که آرام بخش هست.این داروها هم که مقطعی هستند.برای یکی از دوستان هم گفتم متاسفانه مادرم چند سال هست که داروهای اعصاب و آرام بخش میخوره.به نوعی معتاد این داروها شده و هربار هم میره دکتر دوز داروهاش زیاد میشه....بهتره با رفتار درمانی و صبوری بیشتر خودمون رو در بند این قرصها نکنیم.اگر میتونید برین باشگاه.یوگا یا ایروبیک از ورزشهایی است که برای آرامش خیلی خوبه.یا سی دی این ورزشهارو تهیه کنید و در منزل تمرین کنید.ورزش برای روحیمون خیلی خوبه.من برای پسرم عرق بیدمشک و بهار نارنج گرفتم،چند وقتی هست خودم هم می خورم.تاثیر خوبی در آرامشمون داره.گفتن صلوات هم خیلی بهمون آرامش میده.نیلو جون ما فعلا اول راهیم و باید خودمون رو قوی بگیریم.باید شرایط فعلی فرزندمون رو قبول کنیم و به اون به شکل یک بیماری غیر قابل درمان نگاه نکنیم.الان نازی جون هست.با وجود مشکلات پسرش تونست بدون قرص مشکلات پسرش رو حل کنه.انشاالله با کمک خدا روزی هم میرسه که بچه هامون مشکلاتشون حل میشه...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
باران جون دادزدن استرس و مشکلات فرزندت رو بیشتر میکنه.من اگر به گذشته بر میگشتم سر هر چیزی داد نمیزدم.الان که فکر میکنم میبینم خیلی جاها میشد با ملایمت پسرم رو متوجه اشتباهش بکنم.با داد زدن نه تنها مشکلی حل نمیشه بلکه باعث ترس و استرس در وجود فرزند میشه.توی پست قبلیم در مورد رسیدن به آرامش چیزهایی نوشتم.ولی هر کسی بهتر میدونه چطور باعث آرامش در خودش و فرندش بشه.هفته پیش که پسرم رو برده بودم پارک یه مادری دخترش رو آورده بود.دخترش کفش پاشنه بلند داشت و نمیتونست راحت بازی کنه.مادر کفشهای دخترش رو در آورد و دخترش جوراب هم پاش نبود.من تعجب کردم که چطوری اجازه میده بچش بدون کفش و جوراب بازی کنه.حالا پارکش کف پوش داشت.ولی بازم کف زمین کثیف هست.دختر بچه هم نمیدونید چقدر با خوشحالی بازی کرد.مادرش هم از دور همش قربون صدقه دخترش میرفت.بازی بچش هم تموم شد،برد زیر شیر آب پای بچش رو شست.با خودم گفتم گاهی با یه کم صبوری میشه بچه هارو آروم کرد.حالا اگر خود من بودم اصلا اجازه نمیدادم بچم بدون کفش و جوراب بازی کنه.به نظرم ما باید خیلی چیزا رو زیاد سخت نگیریم.قبوله بچمون شیطونه و ما اعصاب خیلی از کاراشو نداریم.ولی اون الان داره به قولی بچگی میکنه.این ماییم که با روش درست باید نقاط منفی رفتارش رو بهش گوشزد کنیم.همیشه با دعوا و داد نمیشه مشکلات رو حل کرد.البته گاهی تنبیه کلامی باید باشه.ولی اگر به صورت مداوم باشه برای بچه میشه یه چیز عادی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیبا جون برای فرزندت آرزوی موفقیت دارم.

بهاره جون خدانکنه شما خسته باشی.من همیشه از خوندن پست هات لذت میبرم
باران جان
هر روز یه دوش فوری بگیر
آب ارامش بخشه خیلی
سعی کن یه چرت خیلی خیلی کوتاه بعد از ظهر یا عصر بزنی
دم کرده های گیاهی فراموشت نشه
به خودت برس
از عرق بهار نارنج و بیدمشک تا دم کرده سنبل اطیب و گل گاو زبون ...
برو عطاری و برای خودت ارام بخش های گیاهی بگیر
هر روز صبح یه دونه موز بخور کلی سروتونین داره شادت میکنه:)
همچنین شکلات تلخ خیلی روی روحیه خانما اثر نیکو میزاره:)
ورزش کن
اگه شده در حد یه نرمش 10 دقیقه ای
با خودت دم بگیر این فقط یه بچه اس این فقط یه بچه اس
صلوات بفرست،آیت الکرسی بخون اواز بخون هر کاری که ذهنتو منحرف میکنه
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
نیلو جون
اون داروها همه ضد اضطرابن
یه مدت کوتاه بخور
البته بری روانپزشک که دیگه خیلی بهتره
گرچه من خودم به اثر روان درمانی خیلی بیشتر معتقدم تا دارو درمانی
سومیسو جونم
امروز رفتیم استخر
بدونی این دختره چقدرررررررررررررررررررررررررررر اذیتم کرد
عین روز اول شنا کردنش!
ولی خوب بعد اومدیم خونه انگار در اثر آب ارومتر بود و غذاشو هم خورد کامل
ووروجکن دیگه چه میشه کرد
منم خوب میشم
تا من باشم جو نگیردم و مهمونی اینطوری رو یه نفره برگزار نکنم!
باران جون
تهرانی دیگه؟
دکتر نسرین امیری و دکتر کتایون خوشابی

باران
مولتی ویتامینشو بده
گاهی تحریک پذیری بچه از کمبود بعضی ریز مغذیهاس
ندادن مولتی ویتامین راهکار خوبی نیست
هم به ووروجک بده و هم خودت بخور
انرژی شو با چیز دیگه ای تخلیه کن
با اب بازی با خاک بازی
با درست کردن یه تپه رختخواب وسط خونه که بدون اسیب دیدن از ش بره بالا و قل بخوره پائین
با کشتی گرفتن و با الا پائین پریدن با دویدن با ورزش کردن با پارک رفتن با مشت زدن به این کیسه بوکسهای بچگونه و هزار تا چیز دیگه که در دسترسته
من هم با سومیسو موافقم. ما ها زیادی سخت میگیریم. و چقدر بابت این موضوع رو اعصاب بچه های حساسمون راه میریم.
دوستان بچه های ما خیلی شکننده و حساسنند ودایم از کس و ناکس میشنوند که چقدر شیطونند و هیچکس نمیتونه تحملشون کنه!
حالا اگه ما این اعتماد به نفس و عزت نفس برباد رفته اینا رو بهشون برنگردونیم کی قراره این کارو بکنه و کی؟! وقتی کلا نابود شدند؟!
من میبینم دوستان خیلی به دارو دادن حساسند.
من یه برادر هایپر بسار باهوش داشتم. 5 سالگی جدول ضرب رو مفهومی بلد بود. تا مقطع دبستان هم به خاطر هوش بالا مشکل خاصی جز شیطنت نداشت.اما چون این بچه ها مستعد از راه بدر شدن هستند در مقطع راهنمایی و دبیرستان بشدت از راه بدر شد و مشکل حاد تحصیلی پیدا کرد.پدر من پزشک است و متاسفانه در اون برهه زمانی اصلا به دارو اعتقاد نداشت و میگفت من خودم هایپر بودم الان یه آدم موفق هستم و دارو نداد به برادرم. مشکلات الان برادرم بماند و مامان و بابام دایم تو سرشون میزنن و خودشون رو مقصر میدونن. حالا یکی از همکلاسی های برادرم که تازگی دیدتش پزشک شده و به برادرم گفته که پدرم از بچه گی به من ریتالین میداده! و برادرم بیشتر ناراحت میشه وقتی متوجه این موضوع میشه که اگه ریتالین مصرف میکرده قطعا قطعا الان شرایط مساعدی میداشته
برای همین برای من و پسرم اصرار دارن که هر چی روانپزشکمون گفت گوش بدیم و دارو رو مصرف کنیم
من هم خودم اصلا بابت قرص خوردن خودم احساس ناراحتی نمیکنم که هیچ خوشحال هم هستم که به پسرم کمک
. چون واقعا همه راه ها رو رفته بودم و به نتیجه دلخواه نرسیده بودم.
انشالله که همگی موفق و موید باشید
باران عزیز هر روز که دیرتر به رونپزشک مراجعه کنی کوچولوت بیشتر آسیب میبینهوپس زود اقدام کن
و البته در شرایطی که شما کار سنگین داری و وقت برای کوچولوت نداری بدتر شدن پسرت تا حدودی هم طبیعیه عزیزم.
بچه ها تحملشون صبر و حوصله فراوان میخواد که ماها نداریم!
من میخونم که نازی جان چطور با حوصله با پسرش برخورد میکرده واقعا شرمنده خودم میشم.
مامان پارسا
همه ما درجاتی از بیش فعالی رو داشتیم ها
خود من محض نمونه
هنوز هم عموهام میگن تو از رکسانا شیطونتر بودی
کلی آدم بزرگ از پس من یه الف بچه بر نمیومدن
خیلی بخاطر شیطنتهام عذاب کشیدم تو مدرسه
خوب اون موقع که کسی این چیزا رو نمیدونست
ما الان میدونیم
من منتظرم دخترم بره مدرسه انشالا که مشکلی نباشه یا باکمک هم بتونیم حلش کنیم و لی منم مثل پروین جون و سومیسو جون در صورت لزوم در دوران مدرسه به دخترم دارو میدم اگه لازم شد
بهر حال داروها عوارض خودشونو دارن
ولی مطمئنا بی جهت تجویز نمیشن
مامان پارسا
الان خودت چه داروئی میخوری؟
من خیلی چیزارو امتحان کردم خیلی زود اثرشونو از دست میدم متاسفانه
از گابا پنتن تا فلوکستین
از قوی تا ضعیف با دوزهای متنوع
ولی فقط دوره اول واقعا اثر داشتن
سلام به همگی دوستان دلم خیلی براتون تنگ شده ما هنوزم در کش و قوس هستیم یه هفته خوبیم یه هفته بدیم

ولی حالات امیر به رفتارهای من بستگی داره من عصبی باشم اونم میشه من خوشحال باشم اونم میشه

ولی اومدم یه خبررررررررررررررررررررررر فوق العاده مهم رو بهتون بدم
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

من دوباره دارم مامان میشممممممممممممممممممممم

الان 5 هفته ام هستش و هنوز به هیچ کس نگفتیم

امیر خیلی خیلی خوشحاله و داره سعی میکنه رفتارهای خوبی انجام بده .البته بهش گفتم میخوایم بریم یه نی نی بیاریم هنوز

نمیدونه توی دلم هستش وگرنه همه جا رو خبر دار میکنه

دعای شما مادرهای زحمت کش میگیره : ((دعا کنید اول خدا بهم یه فرزند سالم و صالح بهم بده بعدش دعا کنید بتونم از پسشون بربیام ))

توی این یکسال گذشته امیر هر جا یه نوزاد دید اینقدر گریه و بی قراری کرد که چرا ما یه نی نی نداریم

خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

مرجان جون
به سلامتییییییییییییییییییییییییییییییییی
الهی یه نی نی صحیح سالم و گوگولی مگولی برای امیر به دنیا بیاری
بهاره جون
من ریسپریدون .یکچهارم.صبح و شب میخورم
راستشو بخوای من کلا آدمی هستم که حتی برای سردرد هم کدیین نمیخورم. اتفاقا تو روزهای اول دارو اثر کرد برام.>شنیده بودم داروهای اعصاب دیر اثر هستند<شاید به این علته که من قرص زیاد مصرف نمیکنم و از اونجایی که دیر به دیر مریض میشم حتی سال به سال آنتی بیوتیک هم مصرف ندارم.
اما درباره اینکه اثر بخشیشون رو از دست میدن گمونم حق با تو باشه.
من حتی یادمه پارسال سرخود فلوکستین 10mg شروع کردم که جالب بود عصبی تر و پرخاشگر تر شدم!بالطبع به یه ماه نکشیده قطع کردم.
ایندفعه طبق نظر روانپزشکم شروع کردم و فعلا که عالیه 2 هفته هم نمیشه که شروع کردم.اما پشیمونم که چرا زودتر اینکارو نکردم بچم خیلی اذیت شد.
2810