2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981101 بازدید | 11748 پست
فریال

خوشحالم که هم رشته ایم ولی رشته من مکانیک ماشینهای کشاورزی هست ...یک رشته سخت و به درد نخور...

توی محل کار هم این رشته به درد من نخورد فقط از مزایای لیسانسش استفاده کردم وگرنه هیچ کارآیی برام نداشت و کارم هیچ ربطی به رشته ام نداره.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب رفتیم برج میلا جای همگی خالی
باید بگم علیرغم شلوغی و فضای بسیار بزرگ و انواع و اقسام خواستنی ها برای رکسانا! به هممون خوش گذشت
گرچه اخر شب رکسانا ما رو به ضرب و زور کتک و گریه از جا بلند کرد که بریم خونه!
خسته شده بود و نمیخوابید
حیف شد هوا خیلی خنک و عالی بود و تو رستوران هم برنامه داشتن و اواز و شومن و ...
ولی خوب دیگه دخترمون خسته شده بود
موقع شام حداقل 10 بار موقعیت اعصاب خورد شدن پیش اومد
از بارها رفتن سراغ میز شربتها تا بارها دور میز غذاها دویدن تا نخوردن غذا تا خوردن نوشابه تا لج کردن سر اینکه بریم بیرون بازی کنیم تا یه چک اساسی زیر گوش من:/
ولی...
من مقاومت کردم و نزاشتم غر غرای اقای همسر هم اعصابمو بریزه بهم
با اینکه تو شلوغی موقع بالا رفتن خیلی معطل شدیم و نانا همش بغلمون بود و وقتی هم رفتیم سکوی دید باز همش دور برج دوید و نزاشت یه دقیقه از هوا و منظره زیبای تهران لذت ببریم و در این میون مهدی هم عین کنیز حاج باقر هی غر ریزه میزد!
اما خوش گذشت و یکی از دفعاتی بود که بدون دعوا مرافعه چند ساعتی تفریح کردیم

هر بار که میخواستم دعواش کنم یا به زور بشونمش روصندلی یه لحظه به خودم زمان میدادم و فکر میکردم خوب شام نخوره چی میشه؟
نوشابه بخوره چی میشه؟
دور میز بدوئه چی میشه؟
شربت بریزه چی میشه؟
جاب همش این بود: هیچی نمیشه ولش کن! دست از سرش بردار بزار حال کنه!

ندای ذهنیم خیلی جدی بود منم ترسیدم حرفشو گوش کردم و در نتیجه هیچ دعوائی بینمون پیش نیومد
شکر خدا:))
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
سلام
صبح جمعتون بخیرو خوشی
بهاره جون همیشه به خوشی و تفریح.آفرین که تونستی
خودتو کنترل کنی و شب خوشتونو خراب نکنی
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
پروین جان خریدای بچه هات مبارکشون باشه انشااله سال تحصیلی خوب و موفقی رو شروع کنن و خودتم همیشه سرشار از آرامش باشی .به به مادر نمونه کیکم که میپزی
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
پسر منم چند روزیه به آرامش نسبی رسیده بسیار حرف گوشکن شده آروم و شمرده که براش حرف میزنم گوش میده و قبول میکنه.
حالا نمیدونم واقعا ریسپریدونم تاثیر داشته یا رفتار من موثر بوده ولی فکر کنم هر دوتاش موثره.
نازی پسرم عاشق ماشینه هر سری که بریم بیرون ماشین میخره حالا این سری بش گفتم دیگه ماشین برات نمخرم چون تو ماشیناتو پرت میکنی میشکنن. این تاحدودی روش تاثیر داشته و دیگه مثل قبل پرت نمیکنه
از دیروزم شوهرم با توجه به مشغله زیادش تو خونه باش فوتبال بازی میکنه و قوانین بازی گروهب رو داره بش یاد میده که اینم خیلی موثر بوده ممنون از راهنمایی مفیدتون
لطفا برای این موردم من راهنمایی کنین
پسرم مثل هم سناش از مدادو کاغذ استفاده نمیکنه یعنی تا حالا نشده بیشتر از یکی دو دقیقه مدادو دستش بگیره یه نقاشی یا یه رنگ امیزی انجام بده .برای تشویقش به نقاشی یا نوشتن چیکار کنم؟
نازی بازی منچو که گفتی خیلی عالیه ولی پسر من فکر نکنم فعلا بتونه اونو انجام بده اصلا تمرکز ب ای اینطور بازیایی نداره
نازی جون هفته اینده دارم میام تهران کتابایی که معرفی کردی رو کجا میتونم پیدا کنم.اگه کتاب دیگری رو برای بکه های پیش دبستانی می دونی بگو
سلام مامانای با تجربه.پسرمن 5 سالشه تو خونه آرومه ولی تو جمع غ ق گنترل میشه.علاقه عجیبی به کتک زدن دیگران داره با مشت و لگد.معمولا با صدای بلند صحبت میکنه تن صداش بلنده بس که هیحان داره.نمیخواد قلبا نافرمانی کنه اما تو جمع انقدر هیجانش زیاده که به حرفام توجهی نمیکنه و فقط وقتی میخوایم بیایم خونه یا مهمونیمون میرن یادش میاد چاه کارایی که نکرده و شروع میکنه عذرخواهی!
از شیطنتاش هرچی بگم کم گفتم به خدا حس میکنم پیر شدم خسته شدم از هر راهی وارد میشم فایده نداره .دوست داره همیشه تموم توجها به سمت اون باشه اکه غیر این باشه شروع میکنه بهونه گیری وگریه و نق زدن .به نظر شما اینا ممکنه علایم بیش فعالی باشه؟
آرزو به دلم مونده یه جا بی حرکت بشینه اما وقتی میخوام برم پیاده روی یه متر که راه میره میگه خسته شدم.با دوستاش مدام در حال دویدنه اما دریغ از یه صفحه نقاشی یه کوچولو رنگ میکنه به اصرار من و میگه خسته شدم
بهاره خوشحالم بهت خوش گذشته ...خیلی خوبه که تونستی بر خودت مسلط بشی مسلما اگه ما مادرها آروم و خونسرد باشیم رفتار بچه هامون هم بهتره.

مامان حسن خدارو شکر که داری با پسرت راه میای ...این پرت کردن اشیا رو پسر منم داشت خدا میدونه چقدر وسایل قیمتی ازم شکست اصلا آب که میخورد لیوان رو باید حتما میکوبید به دیوار البته تو سن 2 تا 3 سالگی بعدش دیگه خوب شد من از رنگ انگشتی استفاده نکردم ولی شنیدم برای تقویت انگشتان دست خیلی مفیده مخصوصا گه توی حموم و با آب خیلی حای میده.

مامان کسرا پسرتون رو جایی برای ارزیابی نبردین؟البته اینکه توی خونه آرومه فکر نکنم بیش فعال باشه شاید توی جمع هیجان زده میشه پسر منم تو جمع یا یک جای جدید هیجانش بیشتر میشه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام سلام به همه
هیچ کس جواب سوال منو تو صفحه ی قبل نداد به خاطر همین باهاتون قهههههههههههلم

راستی درمورد نقاشی پسره منم حوصله رنگ آمیزی اصلا نداره زود خسته میشه اما نقاشی زیاد میکشه به من میگه رنگ کن
کلاس نقاشی که میره خانومشون خیلی سخت گیری تو رنگ کردن میکنه و گیر میده که تمیز باشه و از خط بیرون نزن و همه ی صفحه ی دفتر نقاشی که از این فیلیا هم هست باید رنگ بشه
تو کلاس انجام میده و غر نمیزنه اما میاد خونه دیگه انجام نمیده و میگه خسته ام. در ضمن از نقاشی زده شده از وقتی میره کلاس
به نظرتون چکار کنم دیگه نفرستمش؟
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
مامان کسری پسره منم تمام علائم بیش فعالی رو داره اما چون تمرکز داره تقریبا و سره کلاس و تو مهد یه جا میشینه و اذیت نمیکنه میگن بیش فعال نیست
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
2810