2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981076 بازدید | 11748 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان حسن دختر منم بعضی وقتا سنگریزه جمع می کرد از سرسره قل می داد پائین. فکر کنم از سرسره اون موقع می ترسید همین الانم وقتی سوار سرسره می شه با اینکه می ره ولی ترسو توی چشاش می بینم. هنوزم گاهی عروسکاشو قل می ده از سرسره پائین.
تازگی ها کاردرمانی به زور می ره فکر کنم بهش زیاد فشار اومده و عصبی شده شاید یه مدت بهش یه استراحت بدم دخترم که تا 2 سال دیگه نمی خواد پیش دبستانی بره. منم که خیلی عجله ندارم.
مونا جون منم تبریک می گم و فکر می کنم شیطنتای پسرتونو نمی شه به حساب بیش فعالی گذاشت چون تمرکزش خوبه و بچه پسر هم که طبیعیه شیطنت داشته باشه
THE WORLD NEEDS ALL KIND OF MINDS TEMPLE GRANDIAN
نازی ممنون از توضیحاتت

مونا جون یادته یه بار نوشتم به نظر من علی نابغه هست؟خوشحالم که پیش بینیم درست از آب در اومد حالا دیگه مهم اینه که بتونه از این نبوغ استفاده کنه حتما حتما امسال بزارش مهد یا پیش 1 به قول نازی جون هم خودت چند ساعتی تمدد اعصاب میکنی هم علی رو محک میزنی .

مامان حسن یادمه یه بار سومیسو جون مقاله ای گذاشته بود راجع به بچه های بیش فعال نویسنده که فکر کنم دکتر رستمی بود نوشته بوم ترشح دوپامین در مغز بچه های بیش فعال از بچه های عادی کمتره به خاطر همین تمرکز و درکشون کمتره ولی توی یه سنی مغز خود به خود این کمبود رو جبران میکنه ...نمیدونی چقدر از خوندن این مقاله و مخصوصا این قسمتش انرژی گرفتم همش منتظر روزیم که این کمبود جبران بشه . پسرم خیلی عادی و بدون دارو بره مدرسه.

سومیسو نذرت قبول ...منم ازخدا و ایمه اطهار معجزه زیاد دیدم ولی نمیدونم چرا گاهی اوقات توی نماز خوندن سستی میکنم البته به نماز مقیدم و یک رکعت نماز قضا ندارم ولی سر وقت نمیخونم و موقع خوندن تمرکز ندارم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان حسن این نظر که دکتر تنکابنی گفتند رو نشنیدم. بهرحال ایشون متخصص هستند و حتما با اطلاعات کافی اینو گفتند.

تست های هوش خیلی مدل های مختلفی دارند که مخصوص سنین مختلف هست.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جون وبقیه دوستان سلام

دوباره نزدیک مدرسه ها شد ومن دوادکتر رفتن روشروع کردم دیروز پسرم رو پیش یک متخصص اعصاب وروان توشهر خودمون

بردم ارزیابیش این بود که پسرم اختلال نوشتن ویادگیری داره وکمی هم کم تمرکزی داره وبا توجه به اینکه ریتالین برای پسرمن

تاثیری نداره براش قرص نوروتریپتیلین وکلونیدین تجویز کرد کسی تا حالا تجربه استفاده از این داروها رو داشته شوهرم میگه

دست ازسر این بچه بردار واینقدر قرص ودوا به خوردش نده بالاخره درست میشه

برای خودمم چون خیلی زودعصبانی میشم قرص آسنترا(ازخانواده سرتالین)نوشته موندم داروها رومصرف کنم یانه

سلام
فریال جون
آسنترا یا سرترالین یه داروی ضد اضطراب نسبتا بدون عوارضه که معمولا روی همه تاثیر خیلی خوبی داره
چرا نخوری؟

نوروتریپتیلین هم ضد اضطراب و افسردگیه
کلونیدین رو نمیدونم فقط دیدم کاهنده فشار خونه و نمیزاره نورآدرنالین ازاد بشه که معمولا در حالتهای اضطراب و استرس زیاد ترشح میشه
چون اطلاعاتم خیلی ناقصه نظرم صائب نیست و لی در صورتی که پزشک تجویز کرده مسلما اثرش روی خلق و خوی پسرت مد نظرش بوده
چرا دارو رو ندی و اثرش رو نبینی؟
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟

فریال

الان داروی خودت رو شروع کن . همانطور که بهاره گفت سرترالین داروی کم عارضه ای هست. این همون قرصی بود که منو به شدت آروم کرد. و خشمم رو کاهش داد.

در مورد نروتیریپتیلین منم به پسرم در یک دوره یک ساله دادم. شبی یک قرص قبل از خواب همراه با شربت فلوکسیتین می دادم. خیلی خوب بود.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام بچه ها خسته نباشید

میخواستم بدونم شما الان که فصل مدرسه ها نیست چطوری این وروجکا رو تو خونه تحمل میکنید ؟ پسر من همش میگه حوصله ام سر میره و منو خیلی اذیت میکنه . بهونه گیر و عصبی هم شده چون تو خونه تنهاست. البته روزای زوج باشگاه میره و چهارشنبه ها کلاس نقاشی اما باز بیشتر روزو خونه است. به نظرتون چکار کنم ؟
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
بچه ها ممنون ازراهنماییتون میدونید این دکتره تازه کاره تومطبش هم مگس پرنمیزدسخته برام بهش اعتماد کنم فقط نمیدونم این وسط کلونیدین روبرای چی تجویز کرده

به نظر شما برای درمان اختلالات فوق چیکارکنم دکتره گفت که توشهرماجایی نیست برای این جورخدمات وبازتوانی
سلام نازی جون سومیسو جون وبقیه مادرای مهربون ایشالا که بچه هاتون خوب خوب باشن .یه چند روزه که من دیگه فکر بیش فعالی دخترمو از سرم بیرون کردم چون بهم گفتن الان زوده که بهش فکر کنم اخه دوسالشه و دیگه اینکه فقط بیرون از خونه بادویدنای سریع و بی حدفش ما رو اذیت میکرد طوری که بیرون رفتن رو کلا حذف کردم مگر گردش نیم ساعته با ماشین .که باز هم گفتن اینم دلیل موجهی نیست .اما چون به شماها واینجا دین دارم میام واینجا رو میخونم و برای خودتون فرزندان عزیزتون ارزوی سلامتی وموفقیت میکنم .
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷
سلام
صبح جمعه تون به خیر
امروز پسرم با باباش و عموش رفتن کوه ...یه کوه اطراف شهرمونه که پر از درختان انجیره و تعدادی از این درختها متعلق به پدربزرگ و پدر جاری منه ...حالا مردان رفته اند هم کوه نوردی و هم انجیر چینی .
دخترم خوابه ...خونه ساکت و آرومه و من میخوام در کمال آرامش کیک بپزم و به نظافت منزل بپردازم .
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
راستی دیروز برای بچه ها کفش خریدم لباس فرم رو هم تهیه کرده ایم مونده کیف و لوازم تحریر ...از آنجایی که کمی وسواسی هستم و کاری رو که باید انجام بدم دوست دارم سریع انجام بشه همیشه خرید اول مهر رو توی مرداد و اوایل شهریور و خرید عید رو توی دی و بهمن انجام میدم حوصله شلوغی شب عید و اواخر شهریور رو ندارم.

امیدوارم سال جدید سال بی دغدغه ای برای همه ی بچه ها و مادران این تاپیک باشه...
تیک پسرم و تکرار کلماتش چند روزیه بهتر شده شاید اثر هالوپریدول باشه .
2810