2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981219 بازدید | 11748 پست
مامان ایلیا جو ن اینکه دوست داره رفتارشو کنترل کنه خیلی خوبه ولی استرس نه
سعی کن این استرسو ازش دور کنی. اینهارو که می گم بر اساس تجربه است پسر بزرگم من الان هم که بزرگ شده وقتی می ریم جایی و یا کسی می آیند خونه مان بعد از اتمام میهمانی بهم میگه مامان من پسر خوبی بودم و من خنده ام می گیره و از طرفی نگران می شم. به نظرت این نشانه چیه نشانه همون استرسی بوده که از بچگی باهاش مونده.
البته روشی که در پیش گرفتی خوبه و عالی ادامه بده ولی اون استرس لعنتی رو ازش دورکن.
نرگس جون کلاسی که من دیروز رفته بودم دکتر اسم سه دارو رو گفت سه سومی این بود . گفت این سه دارو اسم کاروخانه های سازنده این داروهاست و اسم کشورشا گفت و من فراموش کردم و همگی یک خاصیت داروی دارند و ترکیب متیل آمف.... توش بکار رفته .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاممم

نرگس عزیز شاید پسرت برای اولین بار دارو خورده اینطوری کم خواب شده به نظر من دارو رو تا سه شنبه ادامه بده و نتیجه رو

به دکتر بگو بعضی بچه ها تا بدنشون به دارو عادت کنه چند روزی به هم میریزن و بعد عادت میکنند

مامان ایلیا خوشحالم که ایلیا جون رفتارش خوب شده منم حدس میزنم با عرض معذرت مشکل از رفتار شما و حساسیت بیش

از حدت بوده نه از ایلیا ...با ایلیا بدرفتاری میکردی و اونم با لجبازی یه جورایی میخواسته توجه شما رو جلب کنه طفلکی

سومیسوی گلم خوشحالم که کارنامه پسرت درخشان بوده حس میکنم پسر من و شما از لحاظ یادگیری شباهت زیادی به هم دارند با چند بار تمرین و تکرار یاد میگیرند

مونا جون شاید یک چهارم ریتالین برای پسرت کافی نیست دارو رو خودسرانه قطع نکن و در اولین فرصت با پزشکش مشورت کن
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام شقایق جون و مامان ایلیا جون

مامان ایلیا بهت تبریک میگم ایشالله هرچه زودتر گل پسرت همونی بشه که دلت میخواد و نگرانیهات همه برن

مامان ایلیا اتفاقا پسر منم همیشه این نگرتنی رو داره هروقت میریم خونه دوستمون یا اونا میان(چون اینجا ما فقط با اینا رفت و آمد داریم) آخرش هی میپرسه من خوب بودم یا نه؟؟؟

شقایق جون ممنون دوستم...تو جلسه عنوان نشد این کانسرتا برای بزرگسالانه؟؟؟

پروین جونم ممنون دوست مهربون...خدا کنه همینجوری که شما میگی باشه و بعد از چند روز خوابش درست بشه بچم که دیشب خیلی عذاب کشید

نرگس جون چیزی نگفت و اول ریتالین گفت و دومی یادم نیست و سومی داروی پسر شما بود.
الان هم ریتالن تو ایران دیه وارد نمیشه و این دفعه من رفتم داروهای پسرمو بگیریم از نوع دومی داد که اسمشو فراموش کردم و دیروز هم دکتر هم جلسه گفت که دیگه ریتالین نیست اگر از نوع دومی دادند نگران نشید. فردا اسم دقیقشو می یارم و می نویسم.
ممنونم شقایق جون خیلی لطف کردی...انشالله که بزودی نتیجه این همه تلاشتو میبینی امیدوارم هیچ بچه ای به این داروها نیاز نداشته باشه

من در مورد مراحل بهبود این بیماری هیچ اطلاعاتی ندارم؟؟ چه جوری میشه در عین مصرف دارو تشخیص داد که بچه داره بهبود پیدا میکنه؟ اصلا بهبود همیشگیی وجود داره یا با این داروها مقطعی کنترل میشه؟
ببخشید امروز همتون رو اذیت کردم...من هنوز خیلی اطلاعات ندارم

سلام شقایق جون

مرسی از احوالپرسیت اوضاع درس و اخلاقش خوبه البته به مدد ریتالین ....ولی اوضاع جسمانیش..... هر جاییش رو درست

میکنم یه جای دیگه اش خراب میشه از اول سال مدام پلک میزد اول گفتم شاید به خاطر تیک ناشی از ریتالین هست بعد

گفتم حالا یه سر ببرم پیش چشم پزشک شاید شماره اش بالا رفته ...چهارشنبه بردم چشم پزشک گفت شماره اش نیم

نمره دوباره بالا رفته و مشکوک به قوز قرنیه هست و یک نامه نوشته که بریم مرکز استان و از چشمش عکس مخصوص

بگیریم و اگه قوز قرنیه باشه باید عمل شه ...چیزی نگفتم که انرژی منفی نداده باشم ...شما دوستان خدارو شکر کنید که

بچه هاتون فقط مشکل شیطنت و شلوغی دارند پسر من که هزارو یک مشکل داره
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام پروین عزیزم.ممنونم،راست میگی احساس میکنم پسرهای ما مثل هم هستند.انشاالله روز به روز بهتر بشن.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
نرگس جون من اطلاعی راجع به قرصی که گفتید ندارم.شما تازه دارو رو شروع کردید.طبیعی هست که یه مدتی باید بگذره تا بدنش عادت کنه.برای شب اگه ریسپریدون رو میداد براش خوب بود.البته باید دکتر تشخیص بده به چه دارویی نیاز داره.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
نرگس جون دیروز دکتر این جوری مثال زد فرد دیابتی صبح که بیدار میشه باید قرصشو بخوره اگر نخوره حالش خراب میشه. بچه های پیش فعال هم این طوریند که بر اساس تجویز دکتر و مقدار و کم و زیادش که تجویز می کنند دارو رو بخورند در کنارش هم رفتار خوب پدر و مادر . اگر زودتر درمان رو شروع کنند ممکنه در چند سال آینده دیگه نیازی به دارو نباشه و دارو رو دکتر قطع کنه ولی اگر درمان رو دیر شروع کنند یا فاصله بین درمان بیاندارند ممکنه زمان زیادی طول بکشه. واگر درمان نشند ممکنه در آینده ترک تحصیل و بزهکار شوند که خیلی خطرناکه .
نرگس جون با خیال راحت درمان رو شروع کن و در کنارش خودت و شوهرت رابطه خوبی با پچه ات داشته باش و البته به هیچکس هم نگو بچه ات دارو میخوره این خیلی مهمه. چون اگر در حین دارو خوردن بچه ایت خطایی بکن ممکن دور و بریهات سرکوفتش بزنند و حرفهای بزنند که خوشایند نیست مثلا بگن این دارو می خوره این جوری اگر نخوره چی میشه یا بهش بگن داروهاتو خوردی یا نه ............
2810