2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981221 بازدید | 11748 پست
البته پسر دومم هم باهوشه ولی هنوز حرف نمی زنه 23 ماهشه بردم روان پزشک گفت مشکوک به پیش فعالیه وریسپریدون داده ولی من هنوز ندادم کمی نگرانم روزی که بردم دکتر و بهم این جمله رو گفت نمی دونید چه حالی شدم و تو خیابان تو شب پسرمو بغل کرده بودم گریه می کردم و نمی دونستم خدا رو شکر کنم یا نه. تاوان کدوم گناه رو می دم نمی دونم
خیلی سعی می کنم خودم سرزنده زنشون بدم ولی برام خیلی سخته. نمی خوام این استرسمو به بچه هام وارد کنم. مشکل بچه های من اینکه وقتی کسی رو می بیند هیجانی می شدند و احساس غریبی نمی کنند سریع با یکی انس می گیرند برای همین می گن پیش فعالند و البته تا حدودی من و بیشتر شوهرمم این طوریه ایم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شقایق جون اتفاقا منم از سر کار میام نت تا ارباب رجوع یا همکارا میان سریع صفحه رو کوچک میکنم
شقایق جون تو که این مدت زیاد به پسر بزرگت دارو دادی مشکلی براش پیش نیومد؟از لحاظ کلیه و کبد یا تیک عصبی؟هیچ وقت چکاپ کردی؟پس چه طور دکتر به من گفت تا سن بلوغ دارو بدم بعد ندم؟یعنی پس از بلوغ هم نیاز به دارو هست؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
شقایق جون منم علیرغم تمام غصه ها خیلی به وضع لباس و ظاهرم میرسم همه میگن از سنم جوانتر هستم و فکر میکنند مشکلی ندارم ولی از دل پرآشوبم خبر ندارند حتی ظهرها که پسرم رو میارم اداره خیلی از همکارها میگن چه پسر تپل مپل و سرخ و سفیدو خوش تیپی ...یکی از همکارا علنا میگه کاش پسرای من مثل پسر تو بخور و شکمو بودن حاضرم دو تا پسرم رو بدم و پسر تورو بگیرم ...ولی نمیدونن پسر من کلکسیون امراض هست تا حالا دوتا عمل جراحی انجام داده ...شوهرم میگه از بس بردیش تو اداره چشمش کردن ولی خب چکارش کنم ؟با این شیطنتهاش نمیتونم خونه کسی بزارمش و مزاحم مردم بشم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون ببخشید نتم قطع شده بود
مشکلاتم خیلی زیاد بوده شاید بخاطر اینکه دارو رو مرتب ندادم دکتر بهم گفت یکسری تا 13 سالگی خوب می شن و نیاز به دارو ندارند و یکسری تا 18 سالگی من فکر می کنم اگر دارو رو مرتب می دادم تا 13 سالگی خوب می شد که ندادم . و دکتر هم گفت تأثیری رو کبد نداره و من هم سپرده به خدا. پسر من هم کسی از دور ببینه میگه همین حرفها رو میگن. و خیلی ها هم حسرتشو می خورن . با توجه به تجربه من داروهاشو موقع مدرسه ها بده . در تعطیلات تابستان نده . من هم مثل شما اشتباه کرده بود و دوره ابتدایی به ناظمشان گفته بود و اون هم حساس شده بود و حتی یکبار تو جمع گفته بود داروهاتو نخوردی و پسرم هم ناراحت شده بود.
آره شقایق جون خیلی خیلی اشتباه کردم که مشکل پسرم رو صادقانه با کادر مدرسه در میان گذاشتم به قول یکی از دوستان اینجا ایران هست و صداقت معنی نداره ...اول سال که بچه ها پسرم رو کتک زده بودند وقتی به مدیر اعتراض کردم بهم گفت پسر شما خودش مشکل داره ....داره دارو میخوره ...خودمم هم میدونم با این جو ایجاد شده بهتر هست مدرسه شو عوض کنم ولی دوتاهمکلاسی داره به نام سهیل و کیان اینارو خیلی دوست داره و حاضر نمیشه از اینجا ببرمش دکتر هم گفت با سطح اضطراب بالایی که داره عوض کردن مدرسه به صلاحش نیست ...تابستون باید کلی رو مخش کار کنم تا راضی بشه از این مدرسه ببرمش
پسر خواهرم هم بیش فعال بود البته اونا هم ارثی نداشتن ...موقع دنیا اومدن بند ناف دور گردنش پیچیده بود و اکسیژن بهش نرسیده بود ولی فوق العاده با هوش بود مدرسه را تا راهنمایی عالی طی کرد الان تو دبیرستان مشکل تمرکز داره و داره میره نوروفیدبک ...خواهرم همش به من میگه خوش به حالت که زود فهمیدی و داری بچه تو درمان میکنی نمیدونم واقعا اگه ریتالین در دراز مدت مصرف بشه ترشح دو پامین رو تنظیم میکنه یا نه؟اگه تنظیم کنه به عوارضش می ارزه
ولی باز هم خدا را شکر می کنم الان که به سن بلوغ رسیده خیلی پسر خوبیه وقتی پسرمو با پسرهای فامیل مقایسه می کنم می بینم که چقدر پاکتره و سعی می کنه گناه نکنه دنبال دختر بازی نره و .... و خیلی درکمون می کنه و عاقله خیلی خودشو کنترل میکنه. البته ما هم کمی ازش غفلت می کنیم و کمتر وقت می ذارییم.
براش دعا کنید که همین طوری ادامه پیدا کنه و آینده خوبی داشته باشه .
به نظر من هم مدرسه شو عوض کن و بهشون نگو.
پروین جون شما از من هم بیشتر استرس داری چون مطالب شما رو من همش پیگیری می کرده سعی کن به خودت روحیه بدی و مدام به خودم بگو که پسرت مشکلی نداره و حتما آینده ی خوبی خواهد داشت اول خودت را بساز بعد پسرتو
من که الان پسر دومم مشکوک بوده خودم خیلی داغونم و سعی می کنم خودم جمع جور کنم و مدام دنبال مطالب مثب گرا هستم و یک سری کتاب و سی دی خریدم و می خونم. استرس از طریق مادر به پسرت انتقال پیدا میکنه
دیروز پسر دومی رو بردم پیش دکتر اطفال خودش . بهش موضوع رو گفتم گفت خیلی زود داری اقدامی می کنی و الان تو کشور ما پیش فعالی زبان زد این دکترها و مردم شده بچه کوچکترین شیطنتی که می کنه انگه پیش فعالی می چسبونن. می خوام روزهای که رم بیرون دارو بهش بدم تا ماه بعد که گفته بیابرای چکاب ببینم چی میشه.
پروین جون سلام.ازامروز ریتالین رو شروع کردم و دیگه تصمیم گرفتم ریتالین روقطع نکنم.باحرفهای شقایق جون هم دل گرم شدم.دیروزمعلم پسرم میگفت چندسال پیش توی اقوامشون یه پسری بوده که خیلی شیطون بوده.اون موقع هم که بیش فعالی مثل الان زیادی مهم نبوده.میگفت در کنار شیطونی زیادش درسش رو ادامه داد و به دانشگاه هم رسید.ولی توی سالهای آخردانشگاه تبدیل شد به یک انسان معتاد و شرور.میگفت بیشتربه فکر خودش باش تا به فکر ریتالین.منم دیگه سپردم به خدا و دارم روی خودم بیشتر کار میکنم تا صبرم رو خیلی بیشتر از الان کنم.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام شقایق جون.ممنون از اینکه از تجربیاتت گفتی.راستش یه جورایی قوت قلب گرفتم.خوشحالم پسرت توی این جامعه پسرپاکی هست.همین خودش بزرگترین نعمت هست.امیدوارم فرزند دومت هم مشکلی نداشته باشه و خدا بهتون کمک کنه.
مامان ایلیا جون سلام.به نظر منم کلاس زبان از الان برای پسرگلت زود هست.پسرمنم پیش دبستانی آموزش زبان داشتند.ولی اصلا توجه نمیکرد.ولی به جاش شعر و سوره و هرچی یاد میدادن سعی میکرد یاد بگیره.من تازه امسال دخترم رو که کلاس چهارم هست گذاشتم کلاس زبان و میخاستم از کلاس دوم بذارم،همسرم خودش دبیرزبان هست،گفت از الان براش زوده.بچه ها رو باید به اندازه ی سنشون ازشون توقع داشت.انشاالله بزرگترکه شد میذاریش کلاس زبان خوب و تلافیش رو برات درمیاره.
2810