2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981262 بازدید | 11748 پست
سلام مامان حسن جون.امروز هشتمین روزی بود که پسرم ریتالین نخورد.معلمش خیلی باهام خدارو شکر همکاری میکنه.بنده خدا امروز گفت پسرم خیلی سرکلاس شیطونی کرده.میگفت اگه فقط شیطونیش بود تحمل میکنم.ولی امروز تمرکز مثل روزهای قبل نداشته.دیروزم احساس کردم تمرکزش کمتر شده.همون حرفی که متخصص کودکان که پسرم رو میبرم پیشش چندروزپیش بهم گفت.گفت تا چندروز دیگه اثرات ریتالین در بدنش تموم میشه و ممکنه تمرکزش کم بشه.به من گفت مطمئن باش ریتالین اثراتی که مردم میگن رو نداره.دوره ی درمانی داره که باید استفاده بشه.میگفت مادرهایی که ازسر دلسوزی ریتالین رو قطع میکنند ویا استفاده نمیکنند در آینده مجبور میشن ریتالین رو استفاده کنند.منم دیگه ریتالین رو بهش میدم.این چندروز هم خاستم ببینم با قطع دارو چطور میشه که رسیدم به همون نقطه ی اول.
مامان حسن جون پسرم3سالی میشه ریسپریدون مصرف میکنه.یک هفته ای میشه ریسپریدون رو نمیدم.ولی ریتالین رو دیگه تازمانی که دکترش تشخیص بده،بهش میدم.
پسرم مدادرو از 3سالگی توی دستش میگرفت.ولی چون علاقه ای به نقاشی یا رنگ آمیزی نداشت زیاد وقت نمیذاشت.نگران مدرسه نباش.من اصلا فکرش رو هم نمی کردم پسرم بتونه بنویسه.ولی الان خدارو شکر مینویسه.معلمش هم ازش راضی هست.اگرریتالین را تازمان مدرسه ندی خوبه.ولی ریسپریدون رو حتمابهش بده.دکتراشرفی گفت از الان ریتالین رو شروع کنید؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامان ایلیا جون خواهش میکنم.پازل براش بگیر.کارتهای مختلف برای شناخت حیوانات یا مشاغل و..........راباهاش کارکن.توی صفحات قبلی آموزشهای ذهنی پسرم رو نوشتم.تامیتونی ازش سوال بپرس.پسرشماهم تمرکزش کم هست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام پروین جان.امروزپسرم خیلی توی کلاس شیطونی کرده و ازهمه بدتر تمرکزش مثل روزهای قبل نبوده.معلمش گفت اگرشیطنتش بود،تحمل میکردم.ولی نمیخام ازلحاظ درسی پیشرفت نکنه.منم تصمیمم رو برای همیشه گرفتم که تازمانی که دکترپسرم صلاح میدونه دارو رو ادامه بدم.گفته بودم پسرم رو پیش متخصص کودکان میبرم.دقیقا حرفش درست بود.گفت تا چندروزدیگه اثرات ریتالین تموم میشه . باز تمرکزش کم میشه.معلم پسرم از درسش خدارو شکر راضی هست.امروزخیلی باهام صحبت کرد و منم دیگه هیچ تردیدی ندارم.پروین جان این چندروز فکر میکردم دیگه ریتالین خوردن پسرم تموم میشه ولی حالا................چاره ای ندارم .توکل به خدا............
سلام
سومیسوی عزیز منم بارها ریتالین رو قطع کردم و باز به این نتیجه رسیدم که باید بدم چاره ای ندارم ....دیروز که معلمش گفت سر کلاس بی حال هست و اون جنب و جوش رو نداره بازم تردید کردم شاید ریتالین بی حالش میکنه به شوهرم میگفتم کاش میشد کلاسشو عوض کنم ولی میدونم با عوض کردن کلاس هم مشگلی حل نمیشه البته پارسال واقعا مشکلات امسال رو نداشت معلم پارسالش همش به مادرها روحیه میداد و اگه مشکلی هم بود به زبان خوش میگفت
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مامان ایلیا حرکات پسر من هم در 3-4 سالگی دقیقا مثل پسر سومیسو بود موبایل و کامپیوتر رو زیرو رو میکرد ولی برای چیزای دیگه تمرکز نداشت
فریال جان شهریه مدرسه زیاد هست علاوه بر اینها معلمش همون اول سال حسابی زد توی ذوقمون ازش بدم اومد به معلم پارسالش با جون و دل کادو میدادم از این معلمه نه خودم خوشم میاد نه پسرم ...دیروز تو کتاب کارشون یه قسمت بود که نوشته بود امروز چه کسانی را دیده ای و کدامشان را بیشتر دوست داری؟پسرم نوشته بود امروز همکلاسیها، خانم معلم ،خاله و خانم مریدی (معلم پارسالش) را دیدم و بیشتر از همه مادرم وخانم مریدی را دوست دارم.....بهش گفتم پسرم این آخرش رو پاک کن خانم معلم ناراحت میشه هنوز از معلم پارسالش به نیکی یاد میکنه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
در ضمن مامان ایلیا متاسفانه مدیر مدرسه اصلا انتقادپذیر نیست یه زن و شوهربازنشسته هستند که این مدرسه رو تاسیس کردن آقاها فوق العاده بداخلاق هست اول سال مادر یکی از بچه ها رفته بود راجع به همین معلم پسرم اعتراض کرده بود آقای مدیر چنان دادی سرش زده بود که مادر همکلاسی پسرم میگفت هیچ کس تا حالا اینطوری سرم داد نزده بود ...اون روزی هم که بچه ها پسرم رو کتک زده بودن وقتی به مدیر گفتم به جای اینکه رسیدگی کنه در جوابم گفت میتونیدپسرتون رو از این مدرسه ببرید رفتارشون با والدین واقعا توهین آمیز هست چه کنم که پسرم حاضر نمیشه از همکلاسیهاش دل بکنه
سلام دوستای خوبم
پروین جون و سومیسو گلم ممنون بابت راهنمایی هاتون . راستش پسرم 4 سال و 4 ماهشه و من مهد کودکی می فرستمش که هر روز 2 ساعت زبان باهاشون کار می کنن . دیروز با معلم زبانش صحبت کردم می گفت سر کلاس یا به کیفش ور می ره و یا پرده رو جمع می کنه و روش می شینه و کلا می گفت ایلیا دوست نداره زیاد گوش بده به درس اگه گوش کنه گیراییش خوبه . نمی دونم وال... چی کار کنم . بعضی وقتا می گم شاید تو این سن فشار زیادی باشه براش . اخه شبها هم باید تو خونه مشق بنویسه . منم دقیقا مثل شما هستم پروین جون . اینکه پسرم رو ببرم یه جای ارومتر با فشار کمتر یا همینجا بذارمش در عوض زبان یاد بگیره ؟ راستش تنهایی خودم هم که دیگه نور علی نوره . خیلی کلافه ام . بچه های ما باید تو یه محیط اروم و به دور از استرس باشن . هر گونه فشار اضافی می تونه شیطنت هاشون رو بیشتر کنه . نمی دونم چی کار کنم . توکل به خدا .
مامان ایلیا پسر دایی من یکی از روانپزشکان مشهور تهران هست من چون آشنا هست و نمیخوام با مشکلات پسرم آشنا بشه راجع به پسرم چیزی بهش نگفتم و البته بیشتر تخصصش در زمینه جوانان هست اون به شدت اعتقاد داره که آموزش زبان زودتر از 10 سالگی نباید آغاز بشه میگه بچه ها اول باید خواندن و نوشتن زبان مادری رو خوب یاد بگیرن بعد زبان دوم رو شروع کنن به نظر منم برای ایلیا جون خیلی زوده از حالا بخواد سر کلاس ساکت بشینه و شبها هم مشق بنویسه ...منم خواهرم یه نوه داره 6 سالشه و فوق العاده باهوشه مربی مهدوقتی نوه خواهرم 5 سالش بود به خواهرزاده ام گفته بود چون دخترتون بیشتر از سنش میفهمه گذاشتیمش تو پیش دبستانی ...بعد یه مدت همش گله و شکایت که گوش نمیده و با مدادهاش بازی میکنه به طوریکه خواهرزاده ام داشت نگران میشد خلاصه خواهرم که خودش چندین سال معلم بود به خواهرزاده ام گفته بود نگران نباش این هنوز بچه هست و براش سر کلاس نشستن سخته نزار بره پیش دبستانی....امسال که نوه خواهرم بزرگتر شده و تو سن خودش رفته پیش دبستانی هیچ مشکلی نداره سرکلاس میشینه و تمرکز هم داره
ممنون پروین عزیزم . می دونی خیلی سردر گم هستم . درباره اینکه تو مرکز استان بمونم یا برم شهر محل کار شوشو زندگی کنم که 180 کیلومتری مرکز استانه یا برم شهر محل زندگی مامانم اینا . دیگه از تنهایی کلافه شدم . در مورد ایلیا هم همینطور . خیلی خیلی گیج هستم . تو چند ماه اینده باید تصمیمات سختی بگیرم . ممنون بابت راهنمایی ات . اگه به خودم باشه همین الان ورش می دارم از مهد کودک . شوهر جان نمی ذاره . می خواد از الان بچه انیشتن بشه
راستی کلینیک بعثت نوبت گرفتی ؟ من امروز می خوام برای نوبت گرفتن زنگ بزنم . خانم دکتر پرورش فامیل مادرشوهرمه منم برای همین نمی خوام برم پیشش. ولی اگه پسر دایی تون پزشک مشهوریه خوب اشکالی نداره باهاش صحبت کن . من اگه خانم دکتر پرورش فامیل خودم بود چه دور و چه نزدیک سریع ازش کمک می گرفتم . ایشون که فامیل نزدیکتون هستن . اشکالی نداره .
مرسی مامان ایلیا از راهنماییت حقیقتش شوهرم بابت دکتر رفتن اخیرا خیلی غر میزنه میگه هر چی بچه رو بیشتر دکتر میبری بیشتر اعصاب خودت و مارو خرد میکنی آخه پسر من یکی دوتا مشکل که نداره مثلا چشماش ضعیفه و از 3 سالگی عینک میزنه مدتیه وحشتناک چشماشو به هم میزنه نمیدونم به خاطر تیک ناشی از خوردن ریتالین هست یا شماره چشماش بالا پایین شده چشم پزشکش هم تا هفته آینده نیست در اسرع وقت باید ببرمش پیش چشم پزشک ....تو 5 سالگی یه تومور خوش خیم تو پای چپش بود که عملش کردیم الان مدتیه احساس میکنم همون پای چپ رو کج بر میداره هفته بعدش باید ببرمش پیش ارتوپد...قرصهای ریتالینش دارن تموم میشن باید ببرمش پیش روانپزشک و ازش بپرسم واقعا اینقدر که میگن ریتالین عوارض داره؟اول بهمن باید به خاطر پرولاکتینش بیام پیش دکتر گذشتی تو مرکز استان ....هیچ کدوم این موارد رو هم واقعا نمیتونم بی خیال بشم خانم پرورش رو باید بزارم برای یکی دو ماه دیگه......ای خدا شکرت فعلا تو خونه ما بیشترین هزینه مربوط به درمان پسرم هست
2810