2777
2789
عنوان

متولدین خرداد بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 44 پست
یه روز خوبه یه روز نیس یه روز معرکه است یه روز از دستش میخوام موهامو بکنم  واقعا دیکه پذیرفتم ...

من مثلا ی روز ک خوبم اونی ک باهامه بهشته دنیاش ولی بدباشم جهنم کلا یه روز پرانرژی ی روز اصلا بی حوصله میدونم چی میگی گلم

توعشق باوفای منی خدااام❤قلبم روحم جسمم همه ازتوبرای توفدای تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه روز خوبه یه روز نیس یه روز معرکه است یه روز از دستش میخوام موهامو بکنم  واقعا دیکه پذیرفتم ...

یعنی چی یه رو خوبه یه روز نیست بیشتر توضیح بده

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
من کلا خیلی درونگرا هستم  خیلی راز دارمدیریتم عالیه حس ششم خیلی خیلی قوی دارم . . . خود ش ...

منم یاد بده

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
حرف تو دلم نمیمونه یکم که ناراحتم یا خوشحالم یا غصه دارم فکرم مشغول حتما باید به دوستم زنگ بزنم سیر ...

ن من اصلا باکسی اونقدرا نمیتونم‌صمیمی بشم ..کاش نگی گلم اصلا خوب نیس میدونی دیگ 

ن من اصلا باکسی اونقدرا نمیتونم‌صمیمی بشم ..کاش نگی گلم اصلا خوب نیس میدونی دیگ 

آره میدونم ولی بعدش میفهمم چه غلطی کردم

من کلا خیلی درونگرا هستم  خیلی راز دارمدیریتم عالیه حس ششم خیلی خیلی قوی دارم . . . خود ش ...

اینایی ک گفتی درمنم هس بجز مدیریت کردن خخ

منم خردادم لجبازم یکم به هرچی که میخوام باید برسم

میدونی بیشترشکستام بخاطراین بوده؟ هیچ وقت نمیخوام نه بشنوم باید بشه اخرشم شده وهیچی 

راستش فکر میکنم ذاتی هست من تا حالا حتی مادرمم نمیدوته من تو خونم دعوا دارم ندارم چی میخورم چی کار میکنم حتی اگه اتفاقی یا مشکلی خانواده شوهرم داشته باشن اصلا سمت خانوادم نمیگم 

کلا ذاتم اینجوریه