2777
2789
عنوان

متولدین خرداد بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 44 پست
واقعا خیلی سخته خیلی اذیت میشم اما خب کاری نمیتونم بکنم

اما یکی رو دوس  داشته باشن دیگ واقعی واقعیه اما دلشون ک بشکنه هرچی کنن نمیتونن اون دوس داشتن قبلی رو بدست بیارن توظاهرمیگن اره اما باطن ...نمیدونم شایدم من اینطورم دلم ک بشکنه تموم شد طرف ازطلا هم باشه خیلی باهوشن کنجکاون 

توعشق باوفای منی خدااام❤قلبم روحم جسمم همه ازتوبرای توفدای تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی یه رو خوبه یه روز نیست بیشتر توضیح بده

مثلا امروز میاد دنبالم برام گل میگیره تا شب میگیم میخندیم دو روز دیگه بی حوصله اس بیاد پیشم هم زیاد حرف نمیزنه میگم چی شده میگه هیچی میگم خوبی میگه آره ولی تو خودشه

اما یکی رو دوس  داشته باشن دیگ واقعی واقعیه اما دلشون ک بشکنه هرچی کنن نمیتونن اون دوس داشتن قب ...

راجع ب این موضوع خداکنه درست باشه چون قبل من با کسی بوده کات کردن الان گاهی میگم نکنه به اون فکر کنه

مثلا امروز میاد دنبالم برام گل میگیره تا شب میگیم میخندیم دو روز دیگه بی حوصله اس بیاد پیشم هم زیاد ...

میدونی تواین موقع ها اصلا باهاش ح نزن تاخودش بیاد سمتت چون میخواد ک تنها باشه من ک حالم میگیره میخوام اصلا کسی باهام ح نزنه تاخودم خوب بشم وبرم پیششون

راجع ب این موضوع خداکنه درست باشه چون قبل من با کسی بوده کات کردن الان گاهی میگم نکنه به اون فکر کنه

وقتی شمارو انتخاب کرده دیگ نگران نباش گلم 

میدونی تواین موقع ها اصلا باهاش ح نزن تاخودش بیاد سمتت چون میخواد ک تنها باشه من ک حالم میگیره میخوا ...

خب من میترسم ناراحت شه نمیدونم چه رفتاری کنم سعی میکنم دستشو بگیرم کنارش باشم ولی حرفی نزنم زیاد

خب من میترسم ناراحت شه نمیدونم چه رفتاری کنم سعی میکنم دستشو بگیرم کنارش باشم ولی حرفی نزنم زیاد

افرین دقیقا همین ...چون من ک میخوام تنهاباشم نیان حالمو بپرسن میگم براش مهم نیس بیادهم‌میگم‌برو 😂دیگه شمااستاد شدی

خودت خانمی میفهمی آدم حساس میشه خخخخ اما خب حالا که شخصبت خودتونو میشیناسید میپذیرم😁

میدونم چی میگی گلم هیچ کسی قبول نمیکنه .

میدونم چی میگی گلم هیچ کسی قبول نمیکنه .

آره بخشی از نگرانیم هم واسه اینه که دختره ول کرده و. کات شدن میگم خب اون ول کرده شاید همسر من هنوز...

اما خب این که گفتی دلش بشکنه دیگه محاله به طرف فکر کنه نکته ی مثبتیه واسم چون میدونم که آسیب روحی دیده از اون

راستش من بس که حالم متغیرِ گاهی وقتا احساس میکنم دو قطبی ام😳

خییییلی بده یهو یه جوری میشم حال خوبم بد میشه و دوس دارم گریه کنم و خییییلی بی خود و بی جهت دلم برا مردم میسوزه😞

ولی عاشق فکر فعال و ارادَمم😄😉😐

احساس میکنم فقط همسرم منو میفهمه و بس

آره بخشی از نگرانیم هم واسه اینه که دختره ول کرده و. کات شدن میگم خب اون ول کرده شاید همسر من هنوز.. ...

فکرتو مشغول نکن عزیزم.هرکی هم باشه وقتی تموم شده دیگه تمومه