2777
2789
عنوان

این حال و روز منه.چه میشه کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 60305 بازدید | 445 پست
خامومی این همسر شما کارش چیه که میتونه 3-4روز بره یه شهر دیگه؟

به نظر منم به خونواده اش بگو لااقل تکلیفت یه سره میشه بابا حجت راست میگه مرگ یه بار و شیون هم یه بار

این مدل زندگی که نبودنش بهتره تا باشی و ذره ذره نابود بشی
آیناز جون واقعا سخت . بزرگتر از خیانت توی زندگی مشترک چیز دیگه ای نمیتونه باشه . خیانت در این حدی که گفتی نابخشودنی . اصلا جایز نیست به زندگی با اون ادامه بدی البته اگر میتونی با خیانتش کنار بیائی چیز دیگه ای هست ولی مردی که تا این حد بتونه ببخشیدااااااااا نامرد باشه نباید بهش اطمینان کنی چون توی ذاتش و خونش رفته و اگر الان کنار بیای دفعه بعد چیکار میکنی ....
دلم نمیخواد توی دلت خالی کنم ولی مردی که با وجودی که یک بچه 2 ماهه داری حاضر شده اینکار و بکنه لیاقت هیچ چیز دیگه ای نداره و راه برگشت هم نداره ... تا دیر نشده تصمیم جدی بگیر و به فکر بچه هات و آینده اونها باش .... سعی کن خودت گول نزنی ، اینکه بعضیها میگن شاید اشکال از تو بوده اصلا درست نیست ، تو اگر خودت جای اون بودی یک همچین کاری میکردی ؟حاضر بودی با کس دیگه ای بری با بهونه های الکی. پس اون لیاقت هیچ چیز نداره و کنار اومدن با اون یعنی تباهی زندگی خود و بچه هات ... مردی که اینقدر حریص باشه بخدا لیاقت زندگی کردن نداره ............... تر خدا از روی دلسوزی برای شوهرت فقط تصمیم نگیر ... بخدا خیلی خیلی درکت میکنم ....خدا خودش بهت صبر بده و کمکت کنه ..............

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای خودت و جسمت ارزش قائل شو ....صراحتا میگم کسی که دستش به جسم یک زن کثیف و نجس دیگه ای خورده چطوری می خوای و تحمل میکنی دستش به تو هم بخوره ... ببخشید اینقدر راحت و بی پرده میگم .....................
بچه ها لطفا اینقدر راحت از طلاق حرف نزنید. ایناز دو تا بچه داره هیچ می دونید بچه های طلاق با چه معضلاتی روبرو هستند؟
در ضمن خودتون که بهتر می دونید تو جامعه سنتی ما یه زن بعد از طلاق با چه مشکلاتی دست به گریبان می شه؟
به نظر من ایناز باید تلاشش رو برای حفظ زندگیش بکنه اگه جواب نداد اونوقت به فکر طلاق باشه لا اقل اینطوری هیچ وقت خودش رو به خاطر کوتاهی ملامت نمی کنه.
در ضمن اگه شوهرش سرش به سنگ بخوره و واقعا بخواد جبران کنه چرا بهش فرصت نده؟ یادمون باشه که خدا با اون عظمتش گناه بنده های پشیمونش رو می بخشه پس ما چرا نبخشیم؟
راستی یه وقت فکر نکنید که من دارم کار همسر ایشون رو تایید می کنم
من خودم معتقدم که خیانت یکی از پست ترین کارهاست ولی تجربه ثابت کرده که بیشتر این مردها پشیمون می شن و بر میگردن.
من فقط می گم طلاق باید آخرین انتخاب باشه.
سلام آیناز جون من تمام حرفاتو خوندم...به نظر من اگه مادرش بهت میگه نگران نباش حتما خودش خبر داره و اگه بهش بگی احتمالا بی حرمتی پیش میاد و روش تو روی تو باز میشه...شاید اگه برادر داشته باشی و ازش کمک بگیری بد نباشه (یا پدر)...مردها حرف همدیگرو بهتر میفهمن...نسبت به بچه هاش چه حسی داره رابطشون چطوریه؟می تونی وابستگی ایجاد کنی بین اون و بچه ها؟ یه نفری به من میگفت مردها مثل سایه میمونن اگه دنبالشون بری فرار میکنن اگه محل نذاری میان دنبالت...نمی دونم درسته یا نه یا بعد از ازدواج جواب میده یا نه ولی فکر میکنم با یه مرد مطمئن مشورت کردن بهتره...پدر شوهرت چه جور آدمیه؟میشه باهاش منطقی حرف زد؟ فقط یادت باشه که با اعتماد به نفس و ظاهر کاملا مطمئن باهاش صحبت کنی حتی اگه از درون داغون باشی نذار بفهمن...خدا کمکت کنه
با حرفای شرین موافق هستم مخصوصن اونجایی که گفته به خودت برس و روزی دو ساعت بچه ها رو بریز سرش و برو کلاس ورزش ،دقیقن مردها نباید بد دل بشن به زنشون ولی بعضی از مرد ها نباید خیالشون هم زیادی راحت باشه ،اصلان تنها خونه نمون بهونه بیار که نرین مصلا بگو بچه آب به آب میشه و....و تنها هم که اصلان درست نیست بمونی ،شبی نصفه شبی خدای نکرده بچه تب کنه تشنج کنه دور از جون خودت سکته کنی ، mikhay چی کنی تنها با دوتا بچه کوچیک خلاصه از این بهونه ها فراوونه ،اگه خواهر شوهرت جنبه داره باهاش مطرح کن و بترسونش بگو مطمینی و اگه بخاد ادامه بده بچه ها رو میزاری و میری همی حق و حقوقت هم میگیری ،اینجوریاونم دیگه اینقد به برادرش رو نمیده که هی پاشه بره اونجا
ایناز جون من هم همه پستهات رو خوندم واقعا فقط خدا کمکت کنه با این مردی که همه راهها رو برای نفوذ به خودش بسته ولی حتما یک راهی برای حل این معما وجود داره وبه نظر من راه حل اینه که این مرد رو با جاذبه جنسی خلع سلاح کنی میدونم که به قول خودت حالت ازش به هم می خوره ولی برای خروج از این موقعیت فرسایشی علی رغم حالت تهوع این شربت تلخ رو بنوش ببین الان بچه هات یک سدی رو برای نزدیکی تو وهمسرت ایجاد کردن اول از همه مقدمات جدا کردن جای خواب بچه سه سالت رو فراهم کن
http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر** ادرس کلوپ بنیاد نیکوکاری http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=19528 اللهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم
باید یک موقعیتی رو ایجاد کنی که تو با اون تنها باشی وتسلیمش کنی مثلا بچه ها رو بذار پیش ما مانت و برای یک شب یک هتل رزرو کن اگر نمیشه وقتی بچه ها خوابند یک شرایط غافلگیر کننده ایجاد کن با یک لباس جدیدوارایش جذاب بالاخره جواب میده محکم وبا دقت جلو برو نترس
http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر** ادرس کلوپ بنیاد نیکوکاری http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=19528 اللهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم
1. نتیجه مچگیری و آبروریزی به احتمال قوی طلاقه . من هیچ وقت چنین راهی رو توصیه نمی کنم مگر این که تصمیم در مورد طلاق قطعی باشه و فقط بخواهی دلت خنک بشه!
2. دیوار حاشا بلنده. به همین دلیل در جریان گذاشتن خانواده اش چندان اثری نداره. در نهایت اونها احتمالا ازش حمایت میکنن و حتی ممکنه بگن نگران نگهداری بچه ها هم نباشه ....
3. در جریان گذاشتن خانواده خودت فقط زمانی فایده داره که قصد جدایی داشته باشی. فکر نمی کنم شوهرت از خانواده تو حرف شنوی داشته باشه.
4. فقط و فقط قوی شدن خودته که میتونه این مشکل رو حل کنه. برای یچه ها پرستار بگیر و زندگی اجتماعی خودت رو فعالتر کن. کلاس‌های مختلف، آرایشگاه، خرید..... سعی کن مهارت‌هایی که ممکنه بتونه در پیدا کردن کار بهت کمک کنه رو تقویت کنی. روابط اجتماعیتو زیاد کن و با خانواده های محترم شهر رفت و آمد داشته باش
5. به نظر من باید یک کمی در مورد بچه ها به همسرت مسئولیت بدی. بچه سه ساله نیاز زیادی به پدر داره و احتیاج به پارک و .. داره. سعی کن با استفاده از بچه ها زمان بیشتری رو ازش بگیری.
6. سعی کن با کمک خانواده شوهرت برای روزهایی که اونجا هستید برنامه ریزی کنی، مهمونی های خانوادگی، پیک نیک (وقتی هوا بهتر شد) یا مثلا برنامه های خارج شهر و برف بازی. باید از هر چیزی که داری حتی خانواده شوهرت برای پس گرفتن شوهرت استفاده کنی.
7. هر زنی باید به فکر منبع درامد باشه چون فردا را هیچ کس ندیده و داشتن پشتوانه مالی همیشه باعث میشه معادلات تغییر کنه. خیانت مرد تنها دلیل نیاز به پشتوانه مالی نیست. پس در روزهای خوشی باید به فکر کسب مهارت بود
عمر دو بایست در این روزگار
شاینا خانوم تو تاپیک مربوطه نوشتم . اره بردمش دکتر هیچیش نبود . سالم سالم ولی ترسو . دختره دیگه . دخترا ترسو ان . ...............................

آیناز خانوم حرف های لیلا خانوم جالبه . بهش توجه کن . پیشنهادهای جالبی داده. ولی به نظر من تنهایی چیزی بهش نگو . اینچنین مردی با برخوردش تو تنهایی ازارت میده . غیر مستقیم بهش بگو . مثلا تو نامه . مستقیم بگی احتمال همه چی هست . درگیری و .... منظورمه . مگر اینکه اینقدر وقیه باشه که خودش مستقیما بهت بگه .
ولی به نظرم در حال حاضر این کارو نمیکنه . چون محکوم میشه . به نظرم منتظر فرصته مناسب میگرده . . . . ولی باید بفهمه که تو هم میفهمی . ................
دقت کن . مردا در مقابل رو شدن دستشون عکس العمل های تندی دارن . مواظب باش و با دقت بهش بگو . به نظرم با نامه یا از طریق یک بزرگتر یک دوست یا یک همکار همسرت ( بدون اشاره به اصل موضوع ) . ولی به نظرم خودت حلش کنی بهتره . ....................
یه پیشنهاد دیگه . ببین نمیتونی شماره طرف رو پیدا کنی و باهاش تماس بگیری ؟ گفتی که پیامک هاش رو میخونی که به زنیکه میزنه . سعی کن خودت با زنیکه تماس بگیری و بهش اتمام حجت کنی . به نظرم بد نباشه . بعد اگه از طریق زنیکه همسرت خبردار بشه بهتر از اینه که رودر رو بهش بگی . ریسکش کمتره . ولی امکان داره به خاطر اینکه سراغ موبایلش رفتی باهات برخورد کنه . پس یه جور شمارشو گیر بیار که جوابی برای شوهرت داشته باشی . ......................................

من واقعا نگرانم . موفق باشین
http://ehda.ir/
http://www.mahak-charity.org/main/fa
آیناز جان به نظر من دادن sms الان هیچ فایده ای نداره ،تازه اگه پیشه اون زن هم باشه اون زنه عملا کاری میکنه که شوهرت طلب کار تر بشه والا از این زنهای بی وجدان هیچی بعید نیست ،بذار وقتی اومد و تو مشت خودت بود براش نامه بده با دست خط خودت تاسیره دیدن دست خط از sms بیشتر. بعد میتونیم با هم همفکری کنیم که چی بنویسی تاثیر گذار ترباشه
کاش باهاش میرفتی اگه میتونی یه بهونه بیار مثلان بگو شب ترسیدی یا دخترت وحشت زده شده یا بهونه میگیره خلاصه چون راه نزدیک بیاد دنبالت ببرتت ،این کار دوتا حسن داره هم اینکه زیادی خوش به حالش نمیشه ،هم اینکه اگه دفه دیگه nakhay بری مجبوره اونم نره چون میبینه واقعن نمیتونی تنها بمونی و زحمت خودش زیاد میشه و مجبوره دوباره بیاد دنبالت ،عزیزم اگه عادت کنه تنهات بزاره کارت زار میشه میره دیگه هفته به هفته هم نمیاد ها ،حواست روجمع کن ،خدا کمکت کنه