2777
2789
عنوان

این حال و روز منه.چه میشه کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 60305 بازدید | 445 پست
باهاش جدی مطرح کن و بگو من این حس رو دارم و هنوز هم باورم نمیشه که تو اینقدر بی وجدان باشی که بتونی به زن و بچت خیانت کنی ولی اگر مطمئن بشم بدون که با تمام قدرت از بچه هام در مقابل یک پدر خیانت کار حمایت میکنم حتا اگه راهی جز جدایی نباشه ببین تو اگه به اون بگی میدونم واطمینان دارم دیوار حاشا بلند وقبیح تر میشه و شاید پیش خودش فکر کنه تا حالا که کاری نکردی از این به بعد هم نمیتونی !!!ولی وقتی بگی حس میکنم و اگه مطمئن بشم جلوت وامیسم فرق میکنه،سعی کن به وجدانش تلنگر بزنی و بهش حالی کنی خیانت به یک زن یعنی خیانت به مادر بچه ها ،یعنی خیانت به بچه ها بعد هم بگو امیدواری که اشتباه کرده باشی و از مردانگی و غیرتش در گذشته تعریف کن اینا در حالتی هست که برای جدا شدن nakhay یا نتونی اقدام کنی ولی اگه bekhay جدا شی شرایط فرق میکنه ،خواهشی که ازت دارم پیش بچه ها مشاجره نکن و مراقب روحیات خودت باش چون تازه زایمان کردی و حتمنمشاورت رو عوض کن ،ببخشید من پر چونگی کردم برات آرزوی شادی و سلامتی دارم اگه سوالی بود که بتونم جواب بدم در خدمتم
خانمی خیلی ناراحت شدم شما درس خوندی یعنی مدرک دانشگاهی داری یا یه هنری مثل خیاطی و. یا یه فنی که بشه باهاش پول درآورد داری؟ اگه نداری فعلا کاری نکن سعی کن یا درس بخونی یا زبان یادبگیری خلاصه یه چیزی که بتونی باهاش درآمد کسب کنیو روی پای خودت بایستی که به این مرده احتیاجی نداشته باشی می دونم ممکنه با داشتن دوبچه سخت باشه ولی می شه مطمئن باش می تونی در این بین وقتی سرگرم کار دیگه می شی روحیه هم می گیری به خودت بی نهایت برس و شاد باش و شوهرت رو محل.... هم نذار اون خودش میاد طرفت اگه آدم باشه نیومد هم به... تا اون موقع به جای حرص خوردن برای آیندت برنامه ریزی کن. و به نظر من مشاورت رو هم عوض کن حتما خدا لعنت کنه زنیکه هایی رو که این جوری با زندگی مردم بازی می کنند... به خدا توکل کن درست می شه ایشالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من اصلان موافق نیستم که کسی که از خیانت جنسی شوهرش اطمینان داره نباید به روش بیاره و باید سکوت کنه و فقط صبر و دعا،خدا هم خودش گفته از تو حرکت از من برکت ،باید با توجه به شناختی که هر کس از همسرش داره جلو این کار رو بگیره در غیره این صورت با سکوت سلامت روانیه خودش به خطر میوفته ،و این برای بچه ها هم خیلی بد
آیناز جان با این شرایط روحی میخوای بچه های خوبی هم پرورش بدی؟
سکوت تو فقط باعث میشه که اون فکر کنه چقدر خنگی که نمیفهمی. من موندم با اینکه میدونی بهت خیانت میکنه طوری راضی میشی که جسمت که اینقدر ارزشمنده را در اختیارش بذاری که اون تازه با دست کنار بزنه.
مشاور در کنار سکوت چه راهکاری ارایه کرده> همین فقط سکوت؟
بهتره پس انداز داشته باشی. کار پیدا کنی. و بهش بگی .اگر شما و بچه هاش را دوست داشته باشه دست از کارش میکشه.مطمین باش هیچ زنی اونو با بچه هاش نمیخواد.
من نمیدونم چرا ما زنا در مقابل خیانت باید ساکت باشیم اگر زنی خیانت کنه نظر مشاور باز اینه که شوهرش ساکت باشه؟
سلام آیناز خانوم . خیلی متاسف شدم از این اتفاق . اما به نظرم باید به گفته مشاورت ( حداقل در این برهه زمانی ) عمل کنی . بزار یه مدت بگذره .مثلا سه چهار ماه دیگه . این عمل همسرت یه دلیلی داره . روابط زناشویی برای مرد خیلی مهمه . خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنید . من اصلا این کار همسرت رو تایید نمیکنم . اما به دنبال دلیلش باش . تو الان در حال شیردهی هستی . به خودت استرس نده . سعی کن بایه مشاور دیگه هم مشورت کنی . اما همسرت رو از یاد نبر . هر ادمی ممکنه تو زندگیش اشتباهاتی داشته باشه . هرچی میتونی سعی کن تا بهش نزدیک بشی . از هر راهی که ممنکه . به دنبال دلیلش بگرد . تو دوران حاملگی و قبل از اون شیر دهی فرزند اولت مطمئنا فشار جنسی زیادی به همسرت اومده . دقت بیشتری کن تو نزدیکیت به همسرت . اما حواست باشه . خیلی خودت رو ضعیف نشون نده . منظورم این نیست که مغرورانه برخوردکنی . نه ، سعی کن برای همسرت یه جذابیت تازه ایجادکنی . مخصوصا در روابط جنسی . باز هم میگم روابط جنسی برای بعضی از مردها متاسفانه خیلی مهمه. یه نکته دیگه هم هست و اون اینکه شما میگی از خیانت جنسی همسرت مطمئنی . حرف خیلی سنگینیه . مراقب باش و خوب دقت کن . امکان داره که به خاطر بد بینیها حقایق رو خوب نبینی . من از چیزی خبر ندارم ولی می خوام که دقت بیشتری کنی . ما رو بی خبر نذارین .
http://ehda.ir/
http://www.mahak-charity.org/main/fa
رازشگفت انگیز زندگی بدون مشکل !!!!!!!!!

فقط افرادی عاری از مشکلات و مسائل هستند که دیگر در کنار ما نیستند. بنابراین، مشکلات یکی از نشانه های زندگی و حیات است. هر چه بیشتر درگیر مشکلات باشیم، زنده تر و فعال تریم.
مشکلات و پیشرفت ها با هم پیش می روند و نمی توان یکی را بدون دیگری در اختیار داشت.

این رویه ی برخورد با ناملایمات و مشقت ها، بیانگر چیزی است که می توان آن را نیروی روانی موفقیت نامید و موضوع آن چگونگی برخورد با موانعی است که با آنها روبرو می شویم. اکثر مردم از لحاظ فیزیکی و بدنی سالم اند ، اما از جنبه ی نگرش به زندگی ممکن است از سلامت روانی برخوردار نباشند.

راز آن، در این نیست که عاری از مشکلات باشیم، زیرا این گمان دست نیافتنی است ، بلکه داشتن یک روش مثبت و پرانرژی برای حل مشکلات است.

اکثر مردم از لحاظ فیزیکی و بدنی سالم اند ، اما از جنبه ی نگرش به زندگی ممکن است از سلامت روانی برخوردار نباشند.

چگونه بر مشکلات غلبه کنیم؟

یک بار هنرپیشه ی معروفی اظهار کرد: مهم نیست که شما به زمین بیافتید ، بلکه مهم این است که برخیزید. هر فردی مشکلات و سختی هایی دارد که باید با آنها مبارزه کند. کسانی از این عرصه سرفراز بیرون می آیند که مهارت رویارویی با ناملایمات را بدون از دست دادن اراده و انرژی شان داشته باشند. توصیف نیروی روانی دشوار است، اما می توان آن را در وجود کسانی یافت که با جسارت و شجاعت برای دستیابی به اهداف شان در حال مبارزه و تلاش اند.

در این جا سه قاعده که به توسعه ی سلامت روانی کمک می کنند را ذکر می کنیم:

قاعده اول: این یک مبارزه است نه مشکل.

دیگر از کلمه ی مشکل استفاده نکنید ، زیرا تداعی کننده ی احساس منفی است و مأیوس کننده است. در عوض واژه ی مبارزه یا چالش را به کار ببرید: ما با برخی از چالش های بزرگی روبروییم که باید آنها را حل کنیم. باید آنها را به مزیت تبدیل کرده و روی آنها کار کرد.

مبارزه و چالش واژه ای مثبت و انرژی زاست که بیشتر ما را برای کشف یک راه حل ترغیب می کند. چالش، نیمه ی پر لیوان است در حالی که مشکل، نیمه ی خالی لیوان است.
ارزشمندترین دارایی شما داشتن یک تفکر مثبت است.

قاعده دوم: چیزی به نام شکست وجود ندارد بلکه یک بازخورد است.

وقتی موشک های هدایت شونده از مسیر خارج می شوند ، حس گرهای بازخورد ، خطا را یافته و مسیر را اصلاح می کند. این آگاهی از خطا، موشک را قادر می سازد تا با دقت به مسیر صحیحش دست یابد.

همین نگرش را نسبت به خودتان داشته باشید. زمانی که مرتکب اشتباهی می شوید ، شکست محسوب نمی شود ، بازخوردی است که مکانیسم هدف یابی شما برای این که دوباره شما را به مسیر صحیح هدایت نماید ، به آن نیاز دارد.

برنامه نویسان رایانه ای می دانند هنگامی که برای اولین بار برنامه ی جدیدی را راه اندازی می کنند احتمالاً به طور صحیح کار نخواهد کرد و باید معایب آن را رفع کنند. آنها احساس شکست یا ناراحتی نمی کنند بلکه اصلاحات لازم را انجام داده و مراحل برنامه را بر پایه ی آموخته های خود تغییر داده و تصحیح می کنند.
بهترین واکنشی که شما در مقابل یک اشتباه می توانید داشته باشید این است که آن را به عنوان یک تجربه ی آموزنده بپذیرد.

هر گاه موضوعی مسیر غلط و نادرستی را بپیماید ، استقامت خود را حفظ کرده و به خودتان بگویید: چه بازخورد جالبی است، چگونه می توانم از این بیاموزم، چه طور می توانم آن را به مزیتی برای خود تبدیل کنم؟

افراد پر انرژی و مثبت نیز درست به اندازه ی دیگران در برابر مشقات و ناملایمات متأثر می شوند اما تفاوت موجود در پیامدهای بعدی آن است.

قاعده سوم: راه حلی وجود دارد ، همه ی کاری که باید انجام دهید یافتن آن است.

ممکن است دنیا پر از مشکلات باشد اما مملو از راه حل نیز هست. تشخیص این مطلب باعث می شود که نیروی خلاق ما به جریان بیافتد و خلاقیت ها را به حرکت درآورد ، لحظه ای که می گوییم: این سخت است، این موثر و کارساز نیست و یا این بسیار دشوار است ، در واقع خلاقیت خود را سرکوب کرده ایم.

ذهن تان را روی را ه حل متمرکز کنید. تصور کنید که وقتی چالش حل شود زندگی چگونه خواهد بود.

امتحان کنید بی شک نتیجه بخش است
عزیزم از این که فرشته وار به خاطره بچه هات داری سختی میکشی بخودت افتخار کن و بدون دلیل خیانت همسرت اینه که لیاقت فرشته ها رو نداره نه این که تو بد باشی ،معمولان وقتی یک مرد خیانت میکنه رابطه اون دو حالت داره یا عاشقه طرف شده که تو این شرایط حتا میتونه از زن و بچه خودش به عشقه طرف بگذره و یا از روی هوس رفته که معمولا افراد هوس باز وقتی باهاشون برخورد بشه معمولان عقب نشینی میکنن هر چند موقت ، هر کدوم از این موارد علامت خاص خودش رو داره حالت اول معمولان یقه مرد های ساده لو با iq پایین رو میگیره و یک بار تو زندگی طرف پیش میاد ولی حالت دوم بیشتر مردهای قالتاق و دودره باز هستن وقتی که رابطه طولانی بشه حد و مرز این دو مورد هم تقریبا از بین میره اینا رو گفتم کهشاید بهت کمکی بشه تو تشخیص و ریشه یابی تا بتونی بهتر تصمیم بگیری
اینکه روزهای بعد از طلاق چگونه خواهد گذشت به نظره من حالا که خودت درامد نداری بستگی کامل به خانوادت داره اگه خانواده قوی داشته باشی کمک بزرگی هست ولی اگه اینطور نیست کار مشگل میشه ،ولی اون چیزی که مسلم هست اینه که سکوت بیشتر تو با توجه به این که رابطه جنسی هم مدت هاست که ندارین منجر به عمیقتر شدن رابطه همسرت با اون خانوم میشه و هرچی اون رابطه عمیقتر بشه مبارزه تو همسخت تر خواهد بود ،مگه اینکه بخای برای همیشه ساکت بمونی و بسوزی و بسازی همه چیز بستگی به شرایط خودت، خونوادت و شناختت از همسرت داره ،به نظرم بد نیست با یه وکیل خوب هم مشورت کنی ،به هر صورت عزیزم قوی باش و محکم از حال خودت هم ما رو بیخبر نزار
آینازجان
شرایط سختی داری .من واقعا نمیدونم چه پیشنهادی بدم که اوضاع از این بدتر نشه و سکوت میکنم .
فقط میخواستم یه مطلبی رو بگم در مورد پست بابا حجت.

بابا حجت عزیز درسته این مسایل برای آقایون خیلی مهمه ولی فکر نمیکنید یه کم بی انصافی میکنید ؟خودتون پدر هستید و میدونید خانمها تو بارداری شرایطش چطوره.....از هر لحاظ تغییر میکنن.......از لحاظ روحی.میل جنسی.خلق و خو....اندام و.......وقتی هم بچه بدنیا میاد که دیگه همه وقت مادر رو میگیره بخصوص اگه افراد فامیل دور و ورش نباشن و پدر خانواده همکاری نکنه..........در مورد آیناز که یه بچه 3 ساله هم داره و این سن اوج شیطنت و لجبازی بچه هاست.....

حالا اگه فرضا به شوهرشون بی توجه شدن (که برای یه مدت محدودی هم هست) کار شوهرشون قابل توجیه نیست....نه مرد و نه زن چنین حقی ندارن که تا خواسته هاشون تو خونه فراهم نشه برن سراغ یکی دیگه و خیانت کنن.حالا چه خیانت جنسی یا خیانت در حد روابط عاطفی.........

به کسانی که میگن دوتابچه داری و..بایدبگم اگرخیانت این مردثابت شده باشه..اونهم درموقع ای که زن به یه بچه که خواسته دوتاشون بوده ومسئولش پدرش هست رسیدگی میکنه...چرازن بایدسکوت کنه؟آیابچه به پدرتحت هرشرایطی ولوناباب باشه نیازداره؟یعنی یه بچه فقط بایدشکمش پرباشه وتربیت نمیخواد..وبااین کاریه مادرچه درسی به پسرودخترش میده؟آیابه پسرش نمیگه پایبندی به اخلاقیات مهم نیست..وبه دخترش هم نمیگه تویه موجودضعیف مجبورهستی که بایدتحت هرشرایطی زیرلوای یک مردباشی........؟؟؟
بابا حجت محترم

ممنون از راهنماییتون.متاسفانه به خیانت جنسی ایشون کاملا مطمئنم.یه شاهدش اینه که ایشون با گدشت 5 ماه هیچ تمایلی به برقراری رابطه نداره.چطور ممکنه این همه وقت میلی به این کار نداشته باشه؟شوهر من تقریبا 3 روز هفته رو با این خانم می گذرونه .
من برای شوهرم حتی در دوران حاملگی هیچ چیزی کم نگذاشتم.سعی کردم متل همیشه مرتب و آراسته باشم و براش از نظر رابطه هم هیچ محدودیتی نگذاشتم ولی او خودش راغب نبود.
اما یه سوال:شما که مرذ هستید میشه بگید اگه مردی به داشتن روابط خارج از حریم خونه عادت کرده باشه امکانش هست که از این کارش دست برداره یا نه؟
آیناز جون خیلی دختر با تدبیری هستی ،یه خبر خوب برات دارم ،تجربه نشون داده که مردهایی که احساسی نیستن و به قوله تو شیطون رو درس میدن وقتی بفهمن ممکنه زندگیشون رو از دست بدان موقت هم که شده جا میزنن و معمولان نمیزارن کار به جدایی بکشه ،چون به اون نفر دوم هم وابسته نیستن و بعد از اینکه اون رابطه قط شد راه هایی وجود داره که دست و پاش بسته بشه و دیگه فیلش یاد هندستون نکنه ،اینشالا یه روز بیای که راجع به اونا با هم صحبت کنیم
سلام آیناز عزیز

صحبت های دوستای عزیز و بابا حجت رو خوندم

بعضی هاش به جاپ بعضی ها ش قدیمی، و بقیه به جا بود

عزیز دلم خوشحال شدم دیدم خیلی روحیه قوی داری

اینکه تحصیلات عالی داری چون این 2 مورد خیلی بهت کمک می کنه الان و بعدا

آیناز عزیز ما یک بار شانس زندگی کردن رو داریم و باید از شانسمون خوب استفاده کنیم

نظر من اینه، اول از همه با پدر و مادر صحبت کن او اونا رو در جریان قرار بده چون اونجور که متوجه شدم خدا رو شکر پدر و مادری داری که پشتت هستن و بعد با خورش خیلی جدی صحبت کن در مورد مسئله و بهش بگو که از این برنامه ها خبر داری و حاضر به زندگی با این شرایط نیستی .

هر چقدر هم از این موضوع بگذره قضیه بدتر می شه عزیزم

با اینکه دلم نمی خواد اینو بگم ولی خودتو آماده کن برای شنبدن اینکه اونم نمی خواد باهات زندگی کنه
باید بهت بگم تو این راه فقط استقامت خودت می تونه کمکت کنه

تو این راه یه شانس داری که شوهرت از مسائل دست بکشه اونم بچه هاته باید بهش بگی تو به اندازه کافی زحمت بچه ها رو کشیدی و حالا نوبت اونه و به هیچ عنوان نباید زیر بار نگهداری بچه ها بری ( می دونم سخته ولی این شانسته باید استفاده کنی )

این مسئله 3تا چیز خوب داره :
1_ هیچ زنی قبول نمی کنه بیاد با 2 تا بچه با یه مرد ازدواج کنه
2- به اندازه کافی بچه ها گرفتارش می کنن که دیگه وقت اوباشی نخواهد داشت
3- برای تو بهتره چون می گردی برای کار و یه حرفه ای

نتیجه: شوهرت می بینه نه راه پس داره نه راه پیش و دیگه تو رو ساده فرض نمی کنه

آیناز خانوم اگر بچه ها رو قبول کنی عزیزم شوهرت ازت متشکر هم می شه و بی دردسر به اوباشیش می رسه

آخر سر هم برات آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم شانس یارت باشه

مارو بی خبر نذار
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد:
او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد.

او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد.
او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد

در اندرون همه ما خزانه‌ای بیکران از عشق و شادمانی و نعمت هست که می‌تواند آنچه را که در آرزوی آنیم، برایمان فراهم کند
آیناز خانوم :
روابط نامحدود جنسی ما مردها برمیگرده به حس تنوع طلبی ذاتی که ما داریم . این یک حقیقته و من هم ردش نمیکنم . متاسفانه تنوع طلبی ما مردها مثل خوردن آب دریا برای یک ادم تشنه است. ممکنه هیچ وقت سیر نشه و هی اب بخواد . چاهیه که اگه توش افتادی دیگه بیرون نمیای . مگر اینکه سرت به سنگ بخوره . بی اعتنایی شما میتونه این سنگ باشه یا این که اون رو تشویق کنه به ادامه راهش . شاید اون در انتظار یه عکس العمل شماست تا افکارش رو پیاده کنه . بهش اصلا بهونه ندین . مراقب باشین .
رابطش با بچه هاش چطوره ؟ اون ها رو دوست داره ؟ باهاشوت ارتباط عاطفی داره ؟یا تمام مسائلشون رو خودتون حل میکنید ؟ این خیلی مهمه . کمی بیشتر از گذشته درگیر کارهای خونه کنیدش . شاید کمک کنه ولی همزمان با اون این راه های جدید رو که بهش اشاره کردم در تاپیک قبل رو هم در پیش بگیرین . ارتبا جنسی شا در این برهه زمانی خیلی مهمه . می تونه همون جرقه برگشت باشه .
حواستون باشه . عنوان کردن صریح این مسائل برای یک مرد خیلی سخته و اون رو به عکس العمل شدید مجبور میکنه . و شاید منجر بشه به این که راهی که ممکنه چندین سال طول بکشه رو در عرض یک هفته بره . به صورت غیر مستقیم از یک بزرگتر بخوایید نصیحتش کنه . ولی به نظر من در مراحل اول اصلا به رابطش با دیگری به صورت کامل و شفاف اشا ره ای نکنید . از پشت پرده و با کنایه ازش بخواید به زندگیش برگرده . از اون بزرگتر بخواید که راجع به دل بستن بیشتر به زندگیش باهاش صحبت کنه .

المیرا خانوم :
من اصلا و ابدا عمل این مرد رو قبول ندارم .اما این یه واقعیته که اتفاق افتاده . مرد هوس باز به همین جا کارش رو ختم نمیده . اگه سراغ دومی رفت مطمئن باشید سومی هم دور نیست و ... باید کنترل بشه . اما از راه خودش . نباید به لجبازی منجر بشه . یه مشاور خوب و با تجربه و یا یک بزرگتر میتونه خیلی کمک کنه . اما هر زنی بهتر از همه رگ خواب همسرش در دستشه .

واقعا میگم : دیپلماسی شما خانوم ها از هزاران هزار لشکر کشی برنده تره . فقط درست و بجا ازش استفاده کنید . زیاده روی نکنید و به جاش کوتاهی هم نداشته باشید . آیناز خانوم باید بدونه که هیچ کس به اندازه خودش برای زندگیش دلسوز نیست . شاید فشار های مالی یه خورده حال این اقا رو جا بیاره . مثلا مهریه . به هر حال شما زن ها هم یک سری سلاح برای دفاع دارین . اما بدونین از چه دفاعی در چه زمانی استفاده کنید . یهو دنبال سنگین ترین سلاح نرین . پله پله کار کنید و با حوصله . این نتیجه برخورد شش ماهه اخیر ایناز خانوم نیست . ریشسه در سالیان دراز پیشین داره . . . پس برای حل کردنش به دنبال نتیجه گیری آنی نباشین ...
http://ehda.ir/
http://www.mahak-charity.org/main/fa