2777
2789
عنوان

هر کی دلش از مادر شوهر پره بیاد با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 203747 بازدید | 439 پست
بچه ها اوناییکه دلشون از پدرشوهر پره چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرروز از خدامیخوام خودش جوابشو بدهههههههه
یه وقتایی لازم نیست حرفی زده شه بین دو نفر ، همین که دستت رو آروم بگیره...
یه فشار کوچیک بده!
این یعنی من هستم تا آخرش...
همین کافیه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از پدر شوهرم خیلی ناراضیم خیلی بی انصافه خیلی دلم ازش گرفته به خدا واگذارش کردم دلمو شکونده .
دوست ندارم براشون بد بخوام. اما. دوست دارم بدونم اگر یکی همین کارارو با دختر های خودشون بکنه چی کار میکنن؟
در برابر تمام ظلمهایت تنها یک پاسخ دارم: از خدا بترس.
پدرشوهر من بددهن. بی انصاف.. بی منطق بی منطق.. امااااااااااااااااااااان از نیش زبونش.. امااااااااااااااااااااااااااااااااااان
یه فشار کوچیک بده!
همین کافیه!
فرشته جون همه کاراییکه میکنه سر دخترش اومده اما از رو نمیییییییییییییرهههههههههههه.. ای خدا واگذارش میکنم به خودت که میدونی من و همسری و پسرم چقددددددددددد با هم خوشبختیم و تنها دلیل مشکلاتمون با هم اونه و زندگیمو زهرمار کرده... الهی سرش بیاد هرکاری با من میکنه.. الهی لااااااااااال از این دنیا بره... الهی همیشه نان سواره باشه و اون پیاده.. الهی همیشه کاسه چکنم چکنم دستش بگیرههه.. خدایا تو خودت میدونیکه من کاری به کارش ندارم اما اون همه هدفش آزار منه.. خدایا خودت میدونیکه هیچوقت بد هیچ بنده ایتو نخواستم و نفرینش نکردم ولی این یکیییییییییی زندگیمو ازم گرفته..همه فکر و ذکرم شدهه داره داغووونم میکنهههههههههههه
یه فشار کوچیک بده!
همین کافیه!
من بزنگم خونشون اصلا برنمیداره گوشیرو ... فکر میکنه من خیییلی دلم میخواد صدای .... شو بشنوم
یه فشار کوچیک بده!
همین کافیه!
کلا شاید ماهی یه بار اونم بزور یه چندساعتی اونجا باشم به اندازه شیش ماه باید حرص و جوش بخووورم.. پیرشدم خواهر
یه فشار کوچیک بده!
همین کافیه!
حالا که من سر درددلم باز شد هیییییییییییییشکی نیست؟ بخشکی ای شانس که لب چشمه هم میریم آبش خشک میشه هییییییییییییییییییییییییییییییییی
یه فشار کوچیک بده!
همین کافیه!
وقتی در موردشون حرف میزنم حالم بد میشه،پر هستن از انرژی منفی حتی در نبودشون هم انرژی منفیشون متساعد میشه ما هم خیلی خوش بودیماما با حسادتها و بهانه ای الکی زندگیمونو مختل کردن فقط از خدا می خوام به من صبر بده وبهم یاد بده چطور درست رفتار کنم که سر انجام کار من رو سفید باشم و رو سیاهی به زغال بمونه انقدر دروغ در مورد من گفتن انقدر متلک انداختن انقدر بهانه های الکی گرفتن انقدر دورو بازی درآورردن انقدر با رفتار و حرفهاشون بهم توهین کردن که دلم داره میترکه
مثل بچه های بد ذات فقط بهانه میگیرن همشون هر کاری کنم یه حرفی میزنن باهم علیه من متحد شدن جالبه با همه دنیا قطع رابطه هستن بازم نمی فهمن اشکال از خودشونه
مثل بچه های بد ذات فقط بهانه میگیرن همشون هر کاری کنم یه حرفی میزنن باهم علیه من متحد شدن جالبه با همه دنیا قطع رابطه هستن بازم نمی فهمن اشکال از خودشونه
2810