2777
2789
عنوان

حق با من یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 176 پست
عزيزم رنگ ومش كاري نداره خودت تو خونه انجام بده با كلاه مش مگه طلا سرتون ميخوان بزارن ٩٠٠بگيرن چ ...

ریسکه 

خراب میشه کسی که تجربه اش رو نداره، اونوقت باید کلی هزینه کنه برای کراتینه و آبرسانی و ماسک و شامپو تقویته موهاش همون میشه، به نظرم برای های لایت و رنگه مو و دکلره هر چقدر لازمه باید هزینه کنیم تا هم رنگه مورده نظر دربیاد هم مو آسیب نبینه چون واقعا حیفه مو دمیج بشه کلی زمان میبره تا جون بگیره

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تابحال موهامو رنگ نکردم ی بار برا عروسیم چندتا مش بیریخت دراورد بود ک فرداش مشکی کردم 😆

😅😅😅 منم نزدیکه یه سالو نیمه دیگه رنگ نمیکنم رنگه موهای خودم زیتونیه روشنه هر کی میبینه میگه حیفه رنگ نکن منم دیگه دست نزدم یه خرج کمتر 😆😆😆

کلا رنگه مو طبیعیش قشنگه من که عاشقه مویه تیره ام

به خصوص پرکلاغی  اما فکر نمیکنم بهم بیاد

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
😅😅😅 منم نزدیکه یه سالو نیمه دیگه رنگ نمیکنم رنگه موهای خودم زیتونیه روشنه هر کی میبینه میگه حیفه ...

خیلی دوست دارم رنگ کنم ی بار ببینم چ شکلی میشم اما میترسم بدبشه هی نگامیکنم لایت هارو اما لحظه اخر پشیمون میشم چندتا ازتارموهام سفید شده 😐بالاخره تا چندسال دیگه مجبورم رنگ کنم 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
هایلایت بهتر یا دکلره خالی یا مش؟ راستی آمیزه چیه

من هایلایت بیشتر دوست دارم الان دیگه مش و دکلره مد نیست 

آمبره همونیه که فقط قسمته پایینه موهاررو روشن میکنن و از ریشه به اندازه ۱۰ سانت تیره است یا رنگه موهای خودته یه سرچ کن تو گوگل عکساش میاد ، خیلی شیکه به نظرم از همشون قشنگرتره

خیلی دوست دارم رنگ کنم ی بار ببینم چ شکلی میشم اما میترسم بدبشه هی نگامیکنم لایت هارو اما لحظه اخر پ ...

خب برای تنوع رنگ کن من اونقدر سره موهام بلا آوردم که دیگه آرزوی هیچی به دلم نیست😆😆😆 یعنی موهام رنگ ببینن جیغ میزنن، فقط حتما حتما یه جای خوب برو ، چون خیلط مهمه رنگو همونی که میخواهی در بیارن بخصوص اوناییکه دکلره دارن آسیب نبینه مو

خیلی یهویی رنگه روشن نکن که تو ذوقت نزنه درجه درجه روشن کن تا چشات عادت کنن

اره شمالیا زیاد به مادیات فکر نمیکنن شکمشون سیر بشه کافیه پس اندازم نکردن...نکردن  خخخ

واقعا اینجورین من خیلی شنیده بودم اما باورم نمیشد

خب برای تنوع رنگ کن من اونقدر سره موهام بلا آوردم که دیگه آرزوی هیچی به دلم نیست😆😆😆 یعنی موهام رن ...

اره ازهمین میترسم موهام بسوزه بلندم هست همسرمم حساسه 😐خوبع ولی تنوع ☺☺😍

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
خب برای تنوع رنگ کن من اونقدر سره موهام بلا آوردم که دیگه آرزوی هیچی به دلم نیست😆😆😆 یعنی موهام رن ...

من الا ن موهام اسیب دیده ازدکلره ای که ۳ سال پیش کردم الان هایلایت کنم بدتر میشه؟

خانوما ی نظر بپرسم ازتون لطف کنید جواب بدین چون واقعا ضروریه برام ...من ۸ اذر عروسیمه و میخاستم موها ...

الان دیگه رنگ نکنی شیکتره، من ساله نود ازدواج کردم رنگه موهامو قهوه ای تیره کردم(موهای خودم روشنه) پوستمم سفیده خیلی شیک شده بود آرایشم واقعا سنو کمتر نشون میده اگه بازم بخوام عروس شم همون تیره رو انتخاب میکنم شک نکن 

تو نت سرچ کن خودت متوجه میشی، اکثره عروسهایی که موهاشون روشنه سنشون بیشتر از داماد به نظر میاد

این نظره منه البته

بنظر من عروس با موی طبیعی خیلی نازتره

دقیقا بی بی فیستره ،دخترونه میشه چهره اما موی روشن چهره رو زنونه میکنه 

چون آرایش عروس چهره رو بزرگتر نشون میده مو که روشن باشه سن بیشتر به نظر میاد

من الا ن موهام اسیب دیده ازدکلره ای که ۳ سال پیش کردم الان هایلایت کنم بدتر میشه؟

نه های لایت اونقدری آسیب نمیزنه باید آرایشگر کاربلد باشه خودش آنتی دمیج استفاده میکنه 

من خودمم رنگ معمولی میکردم چند قطره آنتی دمیج میریختم تو رنگ

عزیزم منم عروسیمه ولی موهامو رنگ نمیکنم دوست ندارم زنونه ب نظر برسم چون سنم هم کمه میخام همونطور طبی ...

دقیقا منم بعد از گذشته ۶ سال هنوز عکسامو میبینم لذت میبرم چهره خیلی دخترونه میشه