2777
2789
عنوان

حق با من یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 176 پست

من واسه  عروسی داییم ۵۰تومن خاستم واسه شینیون شوهرم سکته کرد سه روز دعوا داشتیم دوهفته قهر

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا عزیزم از چی؟

راست میگه حقوق ما ماهی یکو دویسته

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

الان به سریا میان میگن تو این شرایط چرا اینو میپرسی شاید کسی از این پولا نداشته باشه خرج کنه و حسرت بخوره

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
خدایی تهرانم من ۲۰۰ تومن تو ذهنم نمیگنجه مو و ارایش خوب😐

خدایی ۲۰۰تومان نیست الان فقط ۶۰۰ یه هایلایت مو میشه لباس هم که دیکه افتضاح از گرونی من خودمم دام نمیاد ولی عروسی خواهرم چیکار کنم 

خدایی ۲۰۰تومان نیست الان فقط ۶۰۰ یه هایلایت مو میشه لباس هم که دیکه افتضاح از گرونی من خودمم دام نمی ...

درست میگی دقیقا همینه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خدایی تهرانم من ۲۰۰ تومن تو ذهنم نمیگنجه مو و ارایش خوب😐

منم  دلم نمیاد اما خوب ارزون تر از این نیست

من ک سادگی و زیبایی رو انتخاب کردم

ولی ارایشگاه واسه یه مراسم میخواستم کمترین جا به ارایش محو ک کانتور و سایه مات باشه با مو بدون شنیون مدلی ک خودم میخواستم ۴۰۰ت قیمت داد  

یادم تورو فراموش..
وای لباس ۱۰۰ توماتی کجا بود من مبترسم لباسم بالای ۱و۵۰۰ بسه چون گرون 

من ۳ ساله پیش از مفتح لباس خریدم ۱۲۰۰ 😣😣😣😣

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
الان اینو اینجا میگی اونی که ماهی یک ونیم کل حقوقشه حسرت بخوره؟ خو ما چ کار کنیم که شوهرت بت پول می ...

چه پزی من خودم مستاجرم حسزت خونه دار شدن دارم فقط خواستم بدونم حق داشتم بحث کنم یا نه سر این موضوع 

خدایی ۲۰۰تومان نیست الان فقط ۶۰۰ یه هایلایت مو میشه لباس هم که دیکه افتضاح از گرونی من خودمم دام نمی ...

رنگ مو من ب چند سالن زنگ زدم شهرک غرب ک برای ۱ ماه دیگه وقت میدادن از ۹۰۰تا ۲ م میگفتن!!!

یادم تورو فراموش..
الان اینو اینجا میگی اونی که ماهی یک ونیم کل حقوقشه حسرت بخوره؟ خو ما چ کار کنیم که شوهرت بت پول می ...

عزیزم خب یکی داره یکی نداره یکی بیشتر داره یکی کمتر داره

قرار نیست با حسرت دیده شن که باید قبول کرد زندگی ها متفاوته

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟