2777
2789
عنوان

حق با من یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 176 پست

اگه یه شبه که کاملا مناسبه

بعدم بری تو خرج کم بیاری مطمعن باش میده بهت

از الان باهاش بحث نکن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی ۴۰ دقیقه ای هست اومدم من😟

تموم شد دیگه خواهر ته دیگشم خوردیم😕

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
لباس محلی ک ی تومنه چ جوری میخواید ۳ دس لباس بگیرید:)

مگه مجبورم گرون بگیرم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

من لباس میخرم آرایش میکنم 

از اون‌ پول پس اندازم میکنم 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

من با اینکه شیکپوشم ولی همیشه دنباله ارزونترینم الان با ۵۰۰تومن شکیلترین لباس گیرت میاد ۲۰۰تومنم فوقش ارایشگاه بگیره ازت میشه ۷۰۰ باز اضافست پولت عزیزم حق با شوهرت تازه اضافه هم هست 

موفق باشی✋

وای لباس ۱۰۰ توماتی کجا بود من مبترسم لباسم بالای ۱و۵۰۰ بسه چون گرون 

اخه فقط یبار یه شب میپوشیش ،حیف نیس ۱و پونصد بدی گوشه کمد بمونه

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی
اینم بگم شوهرا میگن فلان قدر میدم  تا عروسی هزار بار ازش پول میگیری  بزار کنار واسه عروس ...

دقیقا خودمم دارم از الان جمع میکنم خودمم ۱ تومان دارم ولی میگه همون دو تومان بسه دست به اون نزن دیگه

من با اینکه شیکپوشم ولی همیشه دنباله ارزونترینم الان با ۵۰۰تومن شکیلترین لباس گیرت میاد ۲۰۰تومنم فوق ...

خدایی تهرانم من ۲۰۰ تومن تو ذهنم نمیگنجه مو و ارایش خوب😐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟