2777
2789
عنوان

حق با من یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 176 پست

بله میشه دو میلیون خوبه دیگه

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره چرا نشه! 

به نظرم زیادم هست

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
نه همون یه شبه ولی خب خیلی گرونی مال اون میگم

ي شب بسه پيراهن ي تومن بشه ارايشگاه و رنگ مو هم همونقدري در مياد برات

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

آره عزیزم چرا نشه

با دو‌ملیون میشه یه لباس خوب خرید و اگه لازم بود احیانا رنگ‌ و مش کرد بعدم شینیون و میکاپ

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

فکر کن همسرت 30 روز ، روزی 8 ساعت کار کنه اونم با وجود مدرک دانشگاهی 

آخر ماه دو میلیون حقوق بگیره

هزینه دو ساعت آرایشگاه بشه مثلا 1 میلیون!!!!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد