چندوقت دیگه عروسی خواهرم حالا شوهرم میگه برای خرید لباس و آرایشگاه دومیلیون بهت میدم منم باهاش بحث کردم که دومیلیون کمه تو این گرونی کم میارم بهش میگم چرا اصلا قیمت میدی به نطرتون میشه با دو میلیون لباس مناسب آرایشگاه خوب رفت ؟؟؟
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لباس محلی ک ی تومنه چ جوری میخواید ۳ دس لباس بگیرید:)
مگه مجبورم گرون بگیرم
خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
من با اینکه شیکپوشم ولی همیشه دنباله ارزونترینم الان با ۵۰۰تومن شکیلترین لباس گیرت میاد ۲۰۰تومنم فوقش ارایشگاه بگیره ازت میشه ۷۰۰ باز اضافست پولت عزیزم حق با شوهرت تازه اضافه هم هست
من با اینکه شیکپوشم ولی همیشه دنباله ارزونترینم الان با ۵۰۰تومن شکیلترین لباس گیرت میاد ۲۰۰تومنم فوق ...
خدایی تهرانم من ۲۰۰ تومن تو ذهنم نمیگنجه مو و ارایش خوب😐
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟