2777
2789
عنوان

متولدین ابان 90

| مشاهده متن کامل بحث + 92911 بازدید | 1485 پست
سلام به همگی
نی نی من 18 آبان به دنیا می آد
آخرین پریم 11 بهمن بود
ولی اصلا احساس تهوع و ویار ندارم
یه کم نگرانم
به نظرتون مشکلی هست ؟
فردا نوبت سونو دارم
هفته 8 و صدای قلب نی نی جونم
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه کسی یاهو داره من و ادد کنه آخه اینجا اصلا کسی از کسی خبر نداره نمی شه با هم حرف زد
آی دی من leila0467
امیدوارم دوستای تازه ای پیدا کنم
بووووووووووووووووووس
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
سلام دوستان منم نی نیم آبانیه انشاءالله
فقط نطفه من دیر گرفته خیلی خوشحالم در ضمن من بارداری دوممه نی نی اولم 3 ماه پیش فوت شد و خدا بعد از دعا و راز و نیاز این نی نی رو به من داده خدا کنه این یکی واسم بمونه و صحیح و سالم بدنیا بیاد من تازه 11 ماه پیش سزارین کردم پارسال این موقع من باردار بودم اما قسمت نبود تا نی نی قبلیم سال تحویل امسال پیشم باشه بجاش خدا یه نی نی دیگه تو دلم گذاشت واسم دعا کنید نی نیم سالم بدنیا بیاد
مامانی اول یه کم آبشویه کمی نون تیلیت کن توش وچندتالقمه بخوروسطش یک کمی ازسیراب شیردونها بذارروش وبخورخیییییلی موثره.
منم هنوزآزندادم22نوبت دکی دارم تاببینم چی مینویسه آخه این دکی آزایدزهم میده تاجواب بیادفکرکنم من 3ماهم تموم شده ههههههههه
لیلا تورفتی دکی؟صدای قلبشوشنیدی؟؟آی اینقده حال میده واسه دفعه اول صداشوآدم میشنوه.
بهارجون سرچی بچه اولت راازدست دادی؟؟؟؟انشالله این دفعه باسلامتی کامل یه زایمان خوب میکنی که همه غصه هات یادت بره وهمش بگی وبخندی.
بچه هااین خانمه تواین تایپیک پیش بینی میکنه جنسیت جنین رامن که چیزی حالیم نشد چطوریه شمابیاین امتحان کنین اگه متوجه شدین منم راه بدین توبازی.واسه مامانهایی که بچه اولشونو میدونن جنسیتش چی بوده هم میتونن برن بااطلاعات تطابق بدن ببینین جوابها درست درمیاد یا نه.خبربدینا
بچه هااین خانمه تواین تایپیک پیش بینی میکنه جنسیت جنین رامن که چیزی حالیم نشد چطوریه شمابیاین امتحان کنین اگه متوجه شدین منم راه بدین توبازی.واسه مامانهایی که بچه اولشونو میدونن جنسیتش چی بوده هم میتونن برن بااطلاعات تطابق بدن ببینین جوابها درست درمhttp://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=9408&ChatDate=6-1-1390یاد یا نه.خبربدینا
سلام به همه مامانای گل
منم یه مامان آبانی ام.26 سالمه و 3/5 ازدواج کردم.ماه دوم اقدامم نی نی اومد تو دلم
12اسفند بی بی چکم مثبت شد و 14 اسفند آز خونم با بتای 6295 مثبت شد.واسه این که عدد بتامبالا بود دکتر گفت شاید دو قلو باشه و اینجوری شد که من هفته 4 رفتو سونو می دونستم نی نی دیده نمیشه فقط رفتم که از بابت تعدادش خیالم راحت شه که خوب سونو فقط یه ساک حاملگی رو نشون داد.الان هفته7 هستم و تو این هفته میرم سونو واسه دیدن قلب کوچول موچولوش
راستس نی نی من 16 آبان بدنیا میاد
خوشحال میشم اگه منو هم به جمع دوستانه تون راه بدین
سلام بچه ها منم مامان ابانیم 3 ساله ازدواج کردم سه ماه پیش یه سقط داشتم حالا هم تازه رفتمتو هفته نهم. 20 ابان تاریخ زایمان که دقیقا تاریخ تولد خودمه امیدوارم تو این مدت بتونیم با هم باشیم
سلام سلام منم اگر خدا بخواد مامان ابانم البته من بچه دوم هست یه پسر 6ساله دارم دوس دارم باهاتون دوست بشم
من رویایی دارم رویای آزادی رویای یک رقصه بی وقفه از شادی
من رویایی دارم رویای رنگانگ رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
ستایش جون با حالت تهوع میتونی کار انجام بدی اخه من همش دراز میکشم بلند شم کار انجام بدم انگار بدتر میشم . من صبح هم حالت تهوع دارم ولی عصرو شب بدتر میشه و گلاب به روت به استفراغ میرسه . دعاکنید زود خوب شم اخه با این وروجک پسرم خیلی سخته .