2777
2789
عنوان

متولدین ابان 90

| مشاهده متن کامل بحث + 92911 بازدید | 1485 پست
سلام به همگی عیدتون مبارک من هم مامان آبان هستم تاریخ آخرین پریودی13بهمن بوده و دکتر گفته انشاا.. 20 آبان تاریخ زایمانه من 2 بار سقط داشتم الان هم هپارین میزنم کسی هست که هپارین بزنه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی عیدتون مبارک من هم مامان آبان هستم تاریخ آخرین پریودی13بهمن بوده و دکتر گفته انشاا.. 20 آبان تاریخ زایمانه من 2 بار سقط داشتم الان هم هپارین میزنم کسی هست که هپارین بزنه؟
بچه ها من امروز رفتم سونوولی فقط ساک خالی بود الان بین هفته پنج وشیش هستم یعنی زود رفتم خیلی نگرانم کسی مثل من بوده من زیاد ویارهم ندارم
من رویایی دارم رویای آزادی رویای یک رقصه بی وقفه از شادی
من رویایی دارم رویای رنگانگ رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
هانیه جون خیلی‌ خوشحالم از اشنایی‌تان

مامانی جون پسر من متولد مهر پسر شما متولد چه ماهی‌ ، به نظر من حاملگی‌ دوم ساختار چون یک بچه دیگه هم هست که باید بهش برسی‌ من تو حاملگی‌ اولم همش خواب بودم اما الان اصلا نمیشه استراحت کنم