2777
2789
عنوان

متولدین ابان 90

| مشاهده متن کامل بحث + 92911 بازدید | 1485 پست
سلام دوستای گلم
سهیلا جون منم هم ازترسم هم اینکه حالم بده و حالت تهوع دارم ممنوع کردم . مواظب باش اگه لکه بینی داری حتما برودکتر.
سهیلا جون اون موقعی که فکر کنم تو کلوپ بودید میومدم یه مامان هومن بود و دو سه نفردیگه که اصلا تحویل نگرفتند منم دیگه نیومدم . از مامانای مرداد87باز کسی هست که مامان شده باشه یا نه ؟
ستایش جون من که فکر میکنم این حالت تهوع یه دوره هستش که باید طی بشه برای من که خوارکیها اثرندارند منتظرم دورش طی بشه ولی خیلی حالت بدیه . من روی غذاهام هم پودر زنجبیل میریزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لکه بینی موقع نزدیکی یکی ازعلائم مشکوک به سقطه بایدتایه مدت که جنین سفت تربشه این کاراکناربذاری.حالابگومگه میشه عیدباشه شوشوهاتوخونه واینکاروکنارگذاشت(خنده شیطانی)ولی جدایه کوچولو مراقبت کن انشالله به خوبی سپری بشه.
من حالت تهوع ندارم فقط یه کوچولو دلم یه جوریه.این حالتهاطبیعیه تا3ماهه اول باخوردن ب6 خوب میشه دکترتا3درروزهم گفته خوردنش منعی نداره.
بچه ها سال دیگه راتصورکنین سرسفره هفت سینمون یه فینگیلی نشسته وهی دست به چیزها میذاره ویه دقیقه آروم نمیشینه که حتی دعای سال تحویل رابخونیم.فکرهای خوب خوب کنین که بانی نی ها عیدمیریم عیددیدنی وکلی واسه عیداولشون ذوق داریم لباس خوشکل پیداکنیم.
واسه ماهم دعاکنیدماهم شماراسرسفره هفت سین دعامیکنیم.
انشالله سال90 همش پرخاطره شادوخوب وخوشبختی واسه همه باشه.
عیدخوبی داشته باشین.توراخدامواظبت کنین این سه ماه اول را.یه کوچولو شیطنتاکناربذارین.آش رشته خوردین یادمنم بکنینا.
سال نوخودتون شوشوهاو تودلی هاتون هم مبارک
بووووووووووووس(اینم عیدیتون)

سلام

motجون واقعا متاسفم ....نمی دونم چی باید بگم

منم منتظرم این 3 تا4 ماه اول به سلامتی طی بشه ولی با وجود عید ودیدو بازدید واینکه همش خونه باید تمییز باشه منم که خیلی حالم بده یه خورده نگرانم

هانیه جون ب6 برای من که انگار بی اثره ولی دکتر منم گفت تا 3 تا در روز می تونی بخوری وهر 4 روز یه بار هم می تونی امپولش رو بزنی ولی در کل بهم گفت که باید این دوره رو تحمل کنی.............
تصور عید سال دیگه خیلی با حال بود من که هول برم داشت...........چشمک

دوستان گلم امیدوارم سال 90 سرشار از شادی وسلامتی برای خودتون ونی نی گلیتون وخانوادتون باشه
امیدوارم این چند ماه بارداری برای همه به سلامتی طی بشه وخاطرات شیرینش باقی بمونه
سر سفره هفت سینتون مارو هم از دعاتون بی نصیب نذارید.دوستتون دارمممممممممممممم
سلام بچه هاوسال و همگی مبارک
من آخرین روز پریم 16 بهمن بود و22اسفند رفتم برای سونو ساک بود کیسه هم بود اما نی نی نبود به نظرتون زود بوده در ضمن من لکه بینی داشتم ولی الان به حمد الله قطع شدیعنی خطرناکه؟
سلام دوستای گلم
سال نو همگی مبارک باشه امیدوارم سال خوبی داشته باشید و نی نی همه سالم بیاد بغلتون
نینا جون از حالت تهوع نگو که کلافم کرده . اصلا حوصله ندارم و کلا حالم خوب نیست امیدوارم اینم دورش بگذره و بهتر شیم . نینا جون پسرت متولد چه ماهیه؟

یعنی من رکورددارمیشم توهمتون ازاضافه وزن.یه دم دلم ضعف میره .نمیدونم چیکارش کنم باورمیکنین نصفه شب پامیشم واسه خودم بساط میچینم دیگ ودیگچه میارم ودبخوراینقدر میخورم تاسنگین بشه معدم تاخوابم ببره.من سراون بچم ازماه 7اینجوری شدم ولی برای این یکی ازالان!!!!!!!
بچه هایی که حالت تهوع دارین برین سیراب وشیردان بگیرین بپزین میخواین هم آمادشوبگیرین بعدم یه کاسه بردارین ازآبش توش
اب نارنج یاآبلیمو داخلش بریزین که ترش مزه بشه بشینین بخورین حاضرم قسم بخورم خوب میشین.دختردایی من طفلی ازصبح علی الطلوع بالامیاورد تاوقتی که شب میخوابید دوبارسیراب شیردون که خوردراحت شد ودیگه خوب شد وخییییییییییییلی کمتربالامیاورد.فوق العاده ویتامین ب 6 این سیراب وشیردون بالاست.
تاتورختخوابین یه تیکه نون خشک یاازاین بسکویت تردرابذارین تودهنتون ومزه مزش کنید بعدازجاتون بلندشین اینم خیلی خوبه.
راستی یادتون باشه ویتامین cتوبدن اصللللللللللاذخیره نمیشه پس حتماروزی یه لیوان آب پرتقال طبیعی بگیرین بخورین ازاین آبمیوه های بیرون نخورین چون ویتامینی ندارن چون ویتامین cنیم الی یه ساعت بعد ازآب گرفتنش تمام ویتامینش ازبین میره.
بوووووووووس
سلام بچه ها دوبار مامان شده ها و یه بار مان شده ها هههههههههههههه چی گفتم عید همتون مبارک انشالله همگی نی نی هامون صحیح و سالم بدنیا بیان و البته بعدش پدر مارو در نیارن و روز و شبشون رو راحت پیدا کنن (چشمککککککککک)

ما رفتیم مسافرت و اومدیموجای همگی خالی عالی بود امیدوارم تعطیلات به شما هم خوش گذشته باشه هرچند اریامهر سرماخورده و دمار از روزگار من در اورده که الا یادم رفته حامله ام

بچه ها من اصلا حالت تهوع ندارم خدارو شکر ولی خیلی خسته ام و فوق العاده تنبل و شکمووووووووووووو هانیه منم خیلی میخورم ولی سر پسرمم هم همینطوری بودم و نفه شب پامیشدم شکلات میخوردم 22 کیلو چاق شدم و ماه اخر فشار حاملگی هم گرفتم مواظب باش چون بعدش که میخوای وزنت رو بیاری پایین بیچاره میشی و اگه خیلی چاق بشیم بچه جاش واسه رشد تنگ میشه ریزه میشه البته منکه دارم میگم خودم از تو بدترم و یه دم دهنم میجنبه ههههه

راستی موت عزیزم واست خیلی ناراحت شدم حتما حکمتی توش بوده عزیزم ناراحت نباش

بچه ها دکتر واستون ازمایش نوشته من 7 باید ازمایش بدم و 15 هم سونو ...........
سلام دوستان
وای گلاب بروتون دیشب چنان استفراغی کردم هرچی تو دل و رودم بود اومد بیرون . خیلی بده هیچی نمیتونم بخورم . اصلا میترسم بخورم باورکنید آب هم میترسم بخورم . خیلی حالت بدیه با یه بچه کوچیک خدا به دادم برسه .
هانیه جون یعنی سیراب شیردون بخورم خوب میشم ؟
سهیلا جون واله دکتر من که ماشاله دوماه دوماه نوبت میده اوایل اسفند نوبت گرفتم تازه اخر فروردین نوبتمه . یعنی من تا الان اصلا دکتر نرفتم تا حالا به آزمایش و این چیزا برسه.
2810