2777
2789
عنوان

متولدین ابان 90

| مشاهده متن کامل بحث + 92911 بازدید | 1485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گل منم نینیه دوممه خوشحال میشم باهاتون دوست بشم

شهره جون خدای نکرده اگر دچار لکه بینی بشی سریع پیش دکتر برو و اینکه تو اون شرایط برات شیاف پروژسترون میدن که جداره رحم رو محکم میکنه

اصلا به چیزای بد فکر نکن بی استرس به مسافرتت برو امیدت به خدا باشه
سلام بچه ها

شهره جون من تجربه ای از لکه بینی ندارم چون واسم پیش نیومد ......... از دکترت بپرس ........ولی اصلا انرژی منفی به خودت نده و فکرای بد نکن ان شالله که به سلامتی میری و بر میگردی و کلی هم خوش میگذرونی ..........کی میخوای بری و کی بر میگردی که ما منتظرت باشیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم جمعه میرم یه هفته شیراز امیدوارم تعطیلات به همگی خوش بگذره .......

مهلا جون موت عزیز اگه درست نوشتم اسمتو ..........امیدوارم مشکلی پیش نیاد واسه نی نی گولوهاتون ...........

نسترن پس با هم همدردیم نی نیت چند وقتشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستای گلم
اوا سهیلا جون منم مامان یه پسر مرداد87هستم چند بار هم اومدم تو تاپیکش ولی کسی تحویل نگرفت دیگه نیومدم .
شهره جون ایشاله که مشکلی پیش نمیاد با دکترت مشورت کن عزیزم بستگی به خودتم داره من چون ترسوهستم هیچ مسافرتی نمیرم البته حالم هم بده .
بچه هابیایی همین تایپیک راادامه بدیم تاتایپیک آبان ماهی هااینقدرولو نیاشه همه جا.خیلی اینجورراحت ترمیتونیم همدیگه راپیداکنیم ومامانهایی هم که بعدبه جمع مامیخوان بپیوندن زودترما راپیدامیکنن.
پس من مامان سومی هستم که نی نی دوم دارم میارم.
1)مامانی
2)سهیلا
3)خودم هانیه
منم پسرم اسمش حمزه هستش متولد27 تیر87 که البته قراربود مردادبدنیا بیادزودترشد
الانم هفته 6 هستم آخرین پریم هم 5بهمن بوده
سلام بچه ها چه جالب که سه تامون اینمدلی همدیگرو پیدا کردیم هههههههه خیلی با حالههههههه

مامانی من یادم نمیاد اومده باشی تایپیکمون ولی خوب همین مدلیه دیگه بعد از یه مدت یکی جدید میخواد بیاد سخته واسش تا با بچه ها جور بشه یه مدتی طول میکشه

بچه ها ببخشید میپرسم ببخشید بازم من امروز موقع نزدیکی لکه خونی دیدم خیلی نگرانم کسی تجربه ای دارهه
سلام

ممنون مامانی جون که جواب سوالم رو دادی.در مورد پنی سیلین نگران نباش عزیزم من تو یه کتاب خوندم پنی سیلین مشکلی ایجاد نمی کنه.در مورد خوراکی ها هم ممنون ولی من شنیدم جگر وکله وپاچه ویتامین فکر کنم a داره وباعث ناقص شدن جنین میشه وباید این خوراکی ها وگوجه در سه ماه اول کم مصرف بشه در مورد سیرابی چیزی نشنیدم.به هر حال ممنون.پسر گلت رو ببوس

شهره جون ان شا ا... به سلامت بری وخوش بگذرونی ولی من تجربه ای ندارم امیدوارم مشکلی پیش نیاد

سهیلا جون خوش امدی .راستش من الان این قدر تهوع دارم تازه هفته 6 هستم چه تحملی داشتی شما 3 ماه اول در کشتی بودی.شیراز خوش بگذره

نسترن جون خوش امدی.شما وسهیلا جون ومامانی جون وهانیه جون تجربه دومتون وخیلی خوبه که میتونید ما رو هم راهنمایی کنید

مهلا جون وmotجون ان شا... همه چیز رو به راهه . استرس نداشته باشید واستراحت کنید

هانیه جون خوش امدی.

مرمر جون خدا رو شکر.

2810