2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست
سلام دوستای خوب هم ماهی

من هم هفته 8 هستم و آخرهای شهریور زایمانم است. یه سوال کسی میتونه راهنماییم کنه.

کجا برم سونو که هم صدای قلب فندقم را بشنوم هم همه چیز را کامل سونو کنه؟ و آیا باید با نسخه پزشک باشه؟ دکتر چی باید بنویسه بدهم یک ماما برایم بنویسه؟ میشه بگید هزینه اون هم چقدره؟

آخه یکبار یه دکتر تو مطبش منو تو هفته هفت سونو کرد ولی فقط ضربان قلبش را دید و هیچی دیگه ای بهم نگفت مثلاً طول سرویکس و هفته جنین و تاریخ زایمان و .......
Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
سلام دوستای گلمممممممممممممم

و هم ماهیی های مهربون

رادین جون من هم مثل شما حسابدارم ................

راستی من 10 هفته ام داره تموم می شه و از شنبه میرم هفته 11

پرستو جون تو که با این حرفت ما رو کشتی دختررررررررررررررررر

من با دیانا جون موافقم چون نداشتن حالت تهوع یا ارثی هستش یا بر می گرده به تغذیه مادر قبل از بارداری و یا ضعیف نبودن بدتن در زمان بارداری

من با این حالتهای کسلی و خستگی و خواب همش فکر می کنم اگه تهوع هم داشتم چی می شدددددددددددددد

ان شالله اونهایی هم که دارن بهتر بشن خوبیش اینه که اگه کسی تهوع هم داشته باشه تا عید که هی میره این ور و اون ور برطرف می شه چون میره تو سه ماهه دوم

مریم ناز جون من تو تاپیمک خودت جوابتو دادم دیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامم به همگی
خوبیددد؟
حالتون چطوره؟ نی نی تون خوبه؟
این دکترا واسه اینکه به ماها که بدویار هستیم دلگرمی میدن که اگه ویار داشته باشی بچت باهوش تر میشه و احتمال سقط جنین کمتر هست
دل خوشی هست همش
خوش به حال اونا که ویار ندارن. من که دارم کم میارم الان وارد هفته 12 شدم . امیدوارم این هفته که تموم میشه ویارم هم تموم بشه یا لا اقل تا عید دیگه تموم بشه. اصلا دوست ندارم عید ویار داشته باشم.
راستی یه موضوع جالب .دکتر برام آزمایش دیابت نوشته بود
صبحش ناشتا رفتم آزمایش دادم و گفتن صبحونه بخور دو ساعت بعد بیا آزمایش بده دوباره. بهم هم گفت چاییتو شیرین نکن نون پنیر بخور. منم خوردم و دو ساعت نشستم. کامل خودم حس می کردم قندم بدتر اومده پایین.
دیروز که جواب آزمایش رو گرفتم دیدم اولیش 88 هست و دومیش 83
انقدر خندیدم دیگه. خودمم موندم این چه مدلشه دیگه.
سلام یه همه مامانای گلللللللللللللللللللللللل شهریوری

ترگل جون حالا 83 زیاده یا کمممممممممم؟؟

راستی شماها برای نی نیتون اسم اتخاب کردین ............؟؟ اگه آره بیاین بگین .............

پرنیا نجون من فقط یه جدول دارم که توش تعیین جنسیت داره و 100% هم درست نیست ..............اگه خواستی ایمیلتو بده برات بفرستم گلم ................ولی زیاد بهش نمی شه اطمینان کرد

من امروز رفتم تو هفته 11 ام ........................خدا رو شکررررررررررررر
سلام به همه دوستان گلم
من چندروزی نبودم سیستمم مورد داشت
حال و احوالتون چطوره؟ خوب و خوش و سرحال هستید؟
می بینم که کلی دوست جدید و مامان هم ماهی به جمعمون اضافه شده
از آشنائیتون خیلی خوشحالم و به همتون خوش آمد میگم
ایشالا همگی به سلامتی نی نی هامون به دنیا بیاد و اوناهم مثل ماماناشون واسه هم دوستای خوبی بشن
راستی بچه ها
بهتره خودمون رو بیشتر به هم معرفی کنیم تا بتونیم راحت تر باهم ارتباط برقرار کنیم
من 28 سالمه و اهل خوزستان هستم و درضمن کامپیوتر خوندم
اولین تجربه بارداریمه و دغدغه ها و نگرانی های زیادی دارم
شما چطووووووووووووووووووووووووووووور؟
سلام دیانا جان
منم 28 سالمه و تهران هستم. رشته تحصیلیمم زبان بوده
من تجربه دومم هست.
می فهممت چه حسی داری برای تجربه اول. من خودم انقدر نگران بودم و نذر و نیاز می کردم. الان داشتم فکر می کردم . گفتم چقدر خوبه که واسه سلامتیه این نی نی دوم هم نذری چیزی بکنم. هرچند زیاد آدم مذهبی نیستم ولی به نذر و صدقه خیلی اعتقاد دارم.
حس می کنم صدقه واقعا درد و بلا رو از آدم دور می کنه.
تو هم سعی کن آروم باشی. به سلامتی یه نی نی خوشگل و سالم بدنیا میاری
2810