دوستان کسی بوده خدای ناکرده به سه گانه منفی مبتلا بوده باشه و خداروشکر خوب شده باشه؟ چون مامانم الان درمان کردن ولی شنیدم بدترین نوعه سرطانه . توروخدا کمکم کنین.اطلاعاتی دارین
خداروشکر ...نه اتفاقا میگن تا پنج سال خطرناکه بعد پنج سال یعنی بیماری رو سپریکردند ...پنج سال اول م ...
اره عزیزم. منظورش پنج سال اول بود. یعنی میگفت تو بیماریت تا قبل از پنج سال حتما عود میکنه و دور از جون تا ۵ سال دیگه فوت کردی. البته اون خداییش اوضاعش خیلی بود بود، چون حتی متاستاز کرده بود به دوتا از انداماش. اما خوب شد کامل خدا رو شکر
ممنون گلم . فقط دعا میکنم ک دیگه بیشتر نره بالا عددش وهمین کبدچرب باشه چون بیمار سابقه کنسر داره این ...
میدونم عزیزم، تو این شرایط ادم از هر جیزی نگران میشه چه با ربط و چه بی ربط. اما ملا انزیمای کبدی با کبد چرب ارتباط داره ۹۹.۹ درصد مواقع. سونوی کبد ندادند مامانتون؟ راحت با سونومشخص میشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
میدونم عزیزم، تو این شرایط ادم از هر جیزی نگران میشه چه با ربط و چه بی ربط. اما ملا انزیمای کبدی با ...
چرا عزیزم سونو دادند خداروشکر خوب بود ولی بره بالاتر انزیما خطرناک میشه ..چون شنیدم کسی درعرض دوماه شده ۷۰ انزیمش و سونوش بد بوده ...خیلی دعا کن ک خوب بشه عددش ممنون ازت گلم
اره عزیزم. منظورش پنج سال اول بود. یعنی میگفت تو بیماریت تا قبل از پنج سال حتما عود میکنه و دو ...
یعنی منظورش این بوده اگهتا پنج سال عود نکرد دیگه رییکش کمترمیشه ...منم همش دعا میکنم ک شش هفت سالی بگذره ک بگم شکستش داده ..خداروشکر ک خوب شدن خیلی خبر خوبی بود
خییییلی ممنون از خبر خوبی که بهمون دادی🙏🙏🙏 انقدر ما نگرانیم به خاطر سه گانه منفی بودنش که از همه ...
نه عزیز دلم. واقعا نگران نباش وتوکل کن به خدا. سه گانه منفی بودن واقعا اونقدر ها فرقی نداره. مهم اینه که دکتر خوب حراحی کرده باشه وشیمی درمانی و … روکامل انجام داده باشند. ایشالا که سلامت باشند وهمیشه سایت اشون بالای سرتون باشه❤️
نه عزیز دلم. واقعا نگران نباش وتوکل کن به خدا. سه گانه منفی بودن واقعا اونقدر ها فرقی نداره. مهم ای ...
سلام عزیزم شبت بخیر. ببخشید این آشنای شما که خداروشکر خوب شدن و ۱۸ سال از بیماریشون گذشته. آیا ایشون سه گانه ی منفی بودن؟ و هیچ دارویی مصرف نمیکردن؟؟؟؟.
اره عزیزم. منظورش پنج سال اول بود. یعنی میگفت تو بیماریت تا قبل از پنج سال حتما عود میکنه و دو ...
عزیزم سه گانه منفی بود این بیمار؟
پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) . الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم
بله عزیزم. الان واقعا سرطان سینه اونقدر زیاد شده و اونقدر درمان ها پیشرفته که واقعا مگه طرف در مراحل اخر و متاستاز به چند تا ارگان باشه که نتونه کامل درمان بشه. سرطان سینه خیلی خیلی خوش درمانه. ❤️
بله عزیزم. الان واقعا سرطان سینه اونقدر زیاد شده و اونقدر درمان ها پیشرفته که واقعا مگه طرف در مراحل ...
مرسی که جوابم رو دادی درمانده شدم مامانم سرطانش تهاجمیه خیلی و تمام غدد لنفاوی درگیره
جای امیدی هست ؟
من کسی رو ندارم
پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) . الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم
بله عزیزم. الان واقعا سرطان سینه اونقدر زیاد شده و اونقدر درمان ها پیشرفته که واقعا مگه طرف در مراحل ...
خیلی میترسم عودکنه و به کبد و ریه بزنه 😭😭
مرسی که جوابم رو دادی درمانده شدم مامانم سرطانش تهاجمیه خیلی و تمام غدد لنفاوی درگیره جای امی ...
اره عزیزم. معلومه که امید هست🌺. این اشنای ما هیجده سال پیش اوضاعش این بود و خدا رو شکر الان خوبه خوبه. تازه الان داروهای شیمی درمانی و … خیلی خیلی بهتر وموثر تر شدند نسبت به اون زمان
نه عزیزم. دقیقا هدف شیمی درمانی همینه که اگه سلولی کنده شده وبه بافت های دیگه رفته در جا نابود بشه و نتونه رشد کنه و اون ارگان بعدی رودرگیر کنه . در ضمن سلول هایی که خیلی تهاجمی اند درسته که سریع غدد لنفاوی رودرگیر میکنن اما به همون نسبت هم نسبت به شیمی درمانی خیلی بهتر جواب میدند. برای سلامتی مادرتون صلوات فرستادم🌺