2777
2789
عنوان

سرطان سینه سه گانه منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 42040 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش .ان شالله که درمانشونو کامل انجام داده باشن مشکلی پیش نمیاد . بعد از درمان دارو نمیخورن ؟ ...

میشه درخواست دوستی منم قبول کنین مامان منم سرطان سینه داره داره شیمی درمانی میشه 

سلام لطفا کسایی که قبلا سه گانه منفی رو تجربه کردند از تجربیاتشون بهمون بگن🙏🙏🙏

سلام .سه گانه منفی یعنی کنسر مربوط به هیچ هورمونی نیست و مثلا ازجهش ژنی واسترس یه مرتبه اتفاق افتاده ..و اینکه تا پنج سال اول بسیار خطرناکه برای بازگشت بیماری چون دارو نمیخورند بعد درمان.کلا خطرناکتره بقیه کنسرهاست .ولی بعداز شش سال ک گذشت مثل سایر نوع های بیماریست .دراخر هیچ کس جزخداوند شفادهنده بیماریها نیست ولی استرس اثربدی روی این بمیاری میزاره و ارامش ومسافرت بسیار‌کمک کننده است

سلام عزیزم سما الان حال مادرتون چطوره؟ بهترن الحمدلله؟

ممنون از دلجوییت عزیزم . بیمارما الان توی سال سومه ولی الان انزیمای کبدشون رفته بالا و بی نهایت استرس دارم چون خطرناکه ..التماس دعا دارم ،دعا کنین که چیزی نباشه درچکاب بعدی .. 

سلام .سه گانه منفی یعنی کنسر مربوط به هیچ هورمونی نیست و مثلا ازجهش ژنی واسترس یه مرتبه اتفاق افتاده ...

ممنونم دوست عزیز

میخوام ببینم کسی از آشناهاش تجربه ای مشابه داره که چندین سال از درمانش گذشته باشه؟

ممنونم دوست عزیز میخوام ببینم کسی از آشناهاش تجربه ای مشابه داره که چندین سال از درمانش گذشته باشه؟

نه کسی رونمیشناسم ک مثلا پانزده یا ده سال گذشته باشه ..شما چ تجربه ای داریددراین زمینه؟

ممنونم دوست عزیز میخوام ببینم کسی از آشناهاش تجربه ای مشابه داره که چندین سال از درمانش گذشته باشه؟

بله عزیزم. ما یکی از اشنایان نزدیکمون حدود هجده سال پیش داشت و‌خدا رو‌شکر کامل الان خوبه. با اینکه دکتر بهش گفت شانس زنده‌موندنت بعد از پنج سال‌کمتر از ده درصده. 

ممنون از دلجوییت عزیزم . بیمارما الان توی سال سومه ولی الان انزیمای کبدشون رفته بالا و بی نهایت استر ...

عزیزم استرس الکی به خودت نده. انزیمهای کبیدی در رده اول نشانگر بیماریهایی مثل کبد چرب اند. تو‌ کبد چرب گرید دو تا حدود چهار برابر و‌حتی بیشتر این انزیمها بالا میرند. 

عزیزم استرس الکی به خودت نده. انزیمهای کبیدی در رده اول نشانگر بیماریهایی مثل کبد چرب اند. تو‌ کبد چ ...

ممنون گلم . فقط دعا میکنم ک دیگه بیشتر نره بالا عددش وهمین کبدچرب باشه چون بیمار سابقه کنسر داره اینطوراینحاب میکنه ...التماس دعا 

بله عزیزم. ما یکی از اشنایان نزدیکمون حدود هجده سال پیش داشت و‌خدا رو‌شکر کامل الان خوبه. با اینکه د ...

خداروشکر ...نه اتفاقا میگن تا پنج سال خطرناکه بعد پنج سال یعنی بیماری رو سپری‌کردند ...پنج سال اول منظورش بوده فک کنم نههه بعدش ؟؟؟؟نگران شدم واقعا اینجوره؟