2777
2789
عنوان

پیشگیری از خیانت، خیانت، پس از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 48779 بازدید | 263 پست
ساراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تو مطمئنی من نیستی؟؟؟؟؟

من هم دقیقا دو ماهه پیش همه چیز رو فهمیدم

من هم ایران نیستم چند ماهه پیش منم دقیقا یک ماه برای دیدن خانواده تنهایی اومدم ایران!!! سارااااااااااااااااا وای باورم نمیشه انگار داری از زبون من حرف میزنی؟؟ دستم که ننداختی دختر؟؟؟

شوهرم میگه از وقتی رفتی ایران عادت چت من هم برگشت (مجرد که بوده از این شیطنت ها داشته )
حرفشو باور میکنم چون به اون دختره هم دقیقا همینو گفته بود!!

ساراااااااااااااااا منم هر چی از دهنم در میومد به دختره گفتم وای خندم میگیره از این همه شباهت!!

راستی شما کجایی؟
ریحان جان من بعضی وقتها واقعا دوباره حالم بد میشه... مثلا همین امروز دوباره داغ دلم تازه شد بیچاره شوهرم میگه من که گفتم غلط کردم! دیگه دست از پا خطا نمیکنم و ....... دلم در اون لحظه که یاد حرفهاش هستم براش نمیسوزه ولی چند ساعت که میگذره میرم بغلش میکنم ! این حس عشق و نفرت خیییییییییییییییلی بده!!

راستی امروز دوباره برای دختره پیام دادم! گفتم اگر دوباره سایه اش از چند کیلومتری زندگیم رد بشه هیستوری چتش با شوهرم رو برای فامیل و دوستهاش میفرستم!! فقط یه تهدید بود انشاالله به اونجایی نمیرسه که عملی بشه!

دختره بیشعور به شوهرم گفته بود بعد ازدواجت با کسی س ک س نداشتی غیر زنت؟ شوهر منم گفته بود نه هیچ وقت! اونم صاف گفته بود اگه من اونجا بودم بامنم نه؟!!(با حالت ناز و لووووووووس)

دختره مطلقه است فقط خدا رحم کرده من ایران نیستم ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا من از شرایطم اصلا راضی نیستم این تاپیک رو زدم که هممون به هم کمک کنیم تا بتونیم دوباره سرپا بشیم دوباره زندگیمونو بسازیم
دوباره مثل قبل عاشقانه همسرامونو دوست داشته باشیم...

من جونم به شوهرم بسته است ولی خدا بگم چی کارش کنه خود نادونش بعد 4-5 سال گذشته اش رو کشید بیرون و گذاشت جلوی چشمام
فقط دوستانی که شرایط من و امثال منو داشتن میتونن درک کنن من هم تا قبل این موضوع که برای خودم پیش اومد تو این جور تاپیک ها نظرهای خیلی منطقی و عاقلانه میدادم ...... ولی الان ...

خدا نصیب هیچ کس نکنه
تو این دو ماه تونستم کنترل شوهرم رو کاملا دستم بگیرم البته اینم بگم شوهر من خدایییییییییییییییییییی ادم خوش ذات و خوبیه هیچ مشکلی تا به حال باهاش نداشتم برای همین برام این کارش گرون تموم شد!
دلم میخواد اینجا همه دوستانی که به نحوی درگیر این جور مسایل هستن جمع بشیم و به هم کمک کنیم
من خودم به شخصه به مشاور دسترسی ندارم چون ایران نیستم به خانواده ها هم که اصلا نمیخوام بگم
امیدم به شما خواهرهای گلمه

تو یکی از س ک س چتهاش یه دختره بهش گفته بود تو که خارج از کشوری زنتم که نیست مغز خر خوردی اومدی چت؟ نقد رو ول کردی نسیه رو چسبیدی؟ اونجا که دختر فراوونه شرایط هم که برای تو اماده است!

میدونید شوهرم چی گفته بود؟ گفته بود نمیخوام به زنم خیانت کنم

کار خدا بود این حرفها رو اون موقع زده بود وگرنه من به اون مدتی که ایران بودم کلی شک میکردم که حتما دختر اورده خونه!
تنها راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وای منو تو عین همیم!!!!!هم جالبه هم تلخ
عزیزم من دبی زندگی میکنم. راستی من بچه ندارم اخه نوشته بودم من به خاطر عشقم موندم باهش نه بچه یعنی اگه بچه هم داشتم به خاطر خودم میموندمنمیدونم فهمیدی منظورمو یا نه؟
ببین من تا حالا 2 بار بدون شوهرم رفتم ایران پارسال و همین امسال چتاشم دقیقا واسه همون زمان بود که من نبودم یعنی پارسالم صحبت کرده.
یه مشکل بزرگ بعد فهمیدن این موضوع برام به وجود اومد اینه که دیگه اصلا از س ک سامون لذت نمیبرم رابطه مون فقط به خاطر اونه خودم حتی تحریکم نمیشم نذاشتم اون بفهمه واسش فیلم بازی میکنم
بچه ها پس شماها میگین 9% مردها خیانت کارن، خب ما چیکارشون باید بکنیم؟

همش مواظب باشیم و چکشون بکنیم؟ من که خودم شبانه روز دارم شوهرمو چک میکنم گاهی خودم خسته میشم

به نظر شما اینطوری بدتر نیست؟
وقتی خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست. پسرای عزیزم 92/10/26 اومدن توو بغلم. خدایا شکرت
2810