2777
2789
عنوان

پیشگیری از خیانت، خیانت، پس از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 48779 بازدید | 263 پست
بچه ها واقعا متاسفم
تاکسی این مصیبت سرش نیاد نمی تونه درکتون کنه
شوهرخواهرم بااینکه پسرخالم بود خیانت کرد میگفت اگه دخترتونو ندادین خونه تونو آتیش میزنم راست میگفت آتیش زد شاید اگه آتیش میزد بهتر بود تا بی آبرویی برامون بباربیاره
جالب اینجاس بعداز خیانت خودشونو عاشق سینه چاک نشون میدن ولی بیخیال هرزگیشون نمیشن!
خواهرم وشوهرش به درک ولی یه بچه رو قربانی خیانت وطلاق کردن
بچه ها دوس داشتن زیاد و رسیدگی بیش ازحد هم یه دلیل واسه خیانته
وقتی همه محبتتو به پاش بریزی دیگه کارات تکراری میشه زن باید سیاست داشته باشه چه موقه دوس داشته باشه چه موقع نسبت به رفتارشوهرش که باب میلش نیست عکس العمل نشون بده
مردهامثل بچه میمونن هرچه قدر چشمتو به روی خطاهاش ببندی ببخشید بی ادب و ناسازگارتر میشه
امیوارم هیچ خیانتی گریبان گیر زندگی هامون نشه اگرم پیش بیاد هم توان وتحمل وبده عاقلانه تصمیم بگیریم
راست میگی یاس عزیز... گاهی وقتا بهتره آدم کم توجهی کنه... و گاهی علاقه اش رو نشون بده... چون همیشه همه به یه اندازه لایق محبت نیستن...
تو زندگی این مسائل خیلی وحشتناکه... خدا واسه هیچکس نخواد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو قبول ندارم که همه مردا خیانت میکنن به زناشون
بعضیها رو اگه هولشونم بدی نمیرن
مردایی که خجالتین و کم حرف وکم رو از این دسته ان
بعضی مردا هم هستن حتی با توجه به اینکه زناشون خیانت میکنن ولی خودشو ن این کارو نمیکنن
اینارو من دیدم به عینه

به نظر من اینکه میگن اگر یه مردی خیانت کرد مشکل از زنشه که بهش توجه نکرده شاید تا حد خیلی کمی قابل قبول باشه ولی به نظر من علت اصلی خیانت مردا ذاتشونه و کسیکه ذاتش خرابه اگر خانمش پنجه آفتاب هم باشه و همه جورهه بهش توجه کنه باز با دیدن یه ناز و عشوه یه زن زشت عنان از کف میده ...
تو شاهکار خالقی,تحقیر را باور نکن.بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش,زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن.خالق تورا شاد آفرید,آزاد آزاد آفرید,پرواز کن تا آرزو, زنجیر را باور نکن.
یه مرد اگه بخواد خیانت کنه می کنه حتی اگه زنش حوری باشه ، در عین حال که مردا همیشه باید یواشکی کنترل بشن بد نیست که بعضی وقتا الکی مشکوک بزنین ، نه اینکه کار بدی بکنین نه ، نزارین سر از کارتون در بیارن همیشه تلفن رو زود جواب ندین بزارین اینهمه که دست و پای شما برای اونا می لرزه اونا هم همین حسسو داشته باشن و دلشون برای زندگیشون بسوزه نزارین زیادی خیالشون از شما راحت باشه بزارین اونا برن دنبال راه حل واسه زندگی خوب ، زیادی که به طرف بچسبی خفه می شه می خواد یه هوایی بخوره !
http://www.ninitown.blogfa.com/ قبول سفارش بافتنی دستباف
چند روز پیش فهمیدم شوهرم تو چت روم های س ک س ی می گرده......
وااااااااااااااااااااااااای که دنیا داشت رو سرم خراب می شد..... آخه من و شوهرم بعد از 3 سال جنگیدن با خانواده هامون بهم رسیدیم الانم 5 ساله عاشقانه زندگی می کنیم و هیچ وقت مشکلی نداشتیم... ولی از وقتی بچم بدنیا اومده (6ماه) یکم روابطمون کمتر شده ....
از اون شب که فهمیدم اینقدر داغووووووووووووووون شده بودم اون لحظه فقط از حونه زدم بیرون و با اینکه جمعه شب بود و خیابونا هلوت بود 1 ساعت الکی تو خیابون راه رفتم .... اصلا هم باهاش حرف نزدم .... یعنی اصلا نمی دونم چی بگم .... حتی دوست ندارم در موردش فکر کنم .... خودش هم خلییییییی پشیمونه و همش می خواد از دلم در بیاره ولی من حتی بهش نگاهم نمی کنم ....
اینقدر بهم ریختم شیرم کم شده و بچم همش نق نق می کنه .... دست چپم تیر می کشه و همش سردرد دارم .... به هیچکسم نمی تونم بگم .....
توروخدا اگه می تونید راهنمایی کنید .... دارم از فکر و خیال دیوونه می شم.....
سلام بچه ها منم شوهرم چهار سال بهم خیانت میکنه همه جوره ......تلفنی ..چت وهزاران غلط دیگه به خدا دارم دیونه میشم خیلی بهش فرصت دادم اما بازم تکرار خیانت .........ولی تجربه من میگه به هیچ مردی اطمینان نکنید و مردی که یبار خیانت بکنه براش عادت میش و محاله که درست بشه و اگه هزاران بار هم قول بدن بازم میرن خیانت میکنن..............
خوب بهترین راه پیشگیری اینه ضمائم .وزائدات آقا را قیچی کنیم ساعت9بگذاریم دم در........../.وخیالمون راخت شه.....ولی به مرد ها باشه بازم ناقص ناقص راه میوفتن توخیابونا ...پول بدن به اون زنهای خاک توسر
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
دوستان اینو قبول دارم مرد ذاتش خائن باشه نمی تونه خودشو کنترل کنه، من باور کنید واسه شوهرم تا جایی که تونستم کم نداشتم، اما اون همیشه هر نوع خیانتی که فکرشو بکنین بهم کرد و آخرین خیانت مهمش زن گرفتنش بود...
فکرشو بکنین این مردا چقدر ................
خاک بر سرشون
ﺑﺪﺍﻥ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﺮ ﺣﺎﻝ ﺗﻮ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺁﮔﺎﻩ ﻫﺴﺖ ...
2810