2777
2789
عنوان

پیشگیری از خیانت، خیانت، پس از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 48779 بازدید | 263 پست
سونیا جون اطرافم ندیدم دخترایی که با مرد زن دار دوست باشن یا اگرم باشن به من نگفتن وگرنه حتما دعواشون میکنم چه معنی داره دختر بره با مرد متاهل دوست بشه؟؟؟؟؟؟ یا پسر باز زن متاهل با هر دوش از اول اول مخالف بودم
عزیزم منم تنها که همیشه داریم از خودمون خبر میدیم ولی انگار دیگران مشکلی ندارن خوب خدارو صد هزار بار شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونیا جون دلم نمیخواد تو دل بقیه شک بندازم اصصصلا

ولی من از اونجایی که هییییییییییییییییییییچ مشکلی با شوهرم تا حالا نداشتم و مثل چشمهام بهش اعتماد داشتم واقعا فکر همچین روزی رو هم نمیکردم وای به حال بقیه
خیلی دلم گرفته میدونم شوهرم زیرآبی میره اما هیچ جوره نمیتونم مچشو بگیرم فقط از خدا میخوام خودش رسواش کنه
وقتی بهم میگه دوستت دارم یا عاشقتم چندشم میشه چون حس میکنم اینارو میگه که من دلگرم بشم به زندگیم
بترسید از گناه در حضور شاهد، آن هم شاهدی که فردا خودش " قاضی " است.
شوهر من قبول نکرد خیانت رو گفت بزار به پای شیطنت گفت قول میدم دیگه تکرار نشه اما بعد اون قضایا برا خودش میل جدید درست کرده و میدونم به خیلیها داده مسنجرشو. اس هاشم اصولا پاک میکنه پسورد موبایلشم ٣-٤ روز یه بار عوض میشه به نظرتون مشکوک نیست؟ الهی برا نی نی تو شکمم بمیرم چقدر تو این چند ماه اذیت شده خوراکم فقط گریه است کاش میشد پسوردش و پیدا کرد
لیلا جان من خیلی رفتارهامو مرور کردم من هیچ کمبودی براش نزاشتم عین پروانه دورش میچرخم از نظر عاطفی و جنسی اصلا کمبود نداره اما ذات آدمیزاد اینطوره که دوست داره شیطنت کنه دو روزه تابیک های خیانت و میخونم بد جور به هم ریختم همه چی فراموشم شده بود باز برام یادآوری شد شوهرم به من قول داده بود لحن حرف زدنش باخانمها رو عوض کنه اما دیشب تو مسیجی که منشیش داده بود بهش زنیکه ٢٠ سال از شوهر من بزرگتره بهش گفته بود دوستت دارم شوهر منم زده بود بوووس حالم به هم میخوره ازش نه میتونم به روش بیارم نه میتونم خودمو آروم کنم
عزیزم مطمئنم شما کم نزاشتی و صد البته که ذات آدما هم مهمه ،منم حرفم سرهمینه ، ایراد از شوهر شماست که محبت یه غریبه رو به محبت همسر خودش ترجیح میده ، بخاطر همین گفتم بجای اینکه اون زنه رو مقصر بدونی ، نگاه کن ببین کجای کار شما دوتا میلنگه و صد البته که خانمه هم درجای خودش مقصر هست ولی نه درزندگی شما ، چون اگه شوهر شما نخواد اون هیچ جوره نمیتونه وارد زندگیش بشه
واقعا نمیدونم کجای کار ایراد پیدا کرده وکجای کارمون میلنگه شاید شرایط بارداری من خستش کرده خدامیدونه من تو چه اوضاعی دارم این ایام رو میگذرونم اینقدر سر این بچه ام اذیت شدم که کارم شده درد کشیدن و اشک ریختن و ناله کردن دیگه توقع نداشتم با این همه فشار کارهای آقاهم آزارم بده کاش یه کم از دردی که یه زن میکشه تو بارداری رو مردها تجربه میکردن
سلام مامان عرفان عزیز
عزیزم نمی خوام ته دلتو خالی کنم، ولی سعی کن هر چه زودتر با همسرت صحبت کنی تا بیشتر از این درگیر این موضوعا نشده، علتشو ازش بپرس و سعی کن اوضاع رو به نفع خودت درست کنی، من این تجربه داشتم و سعی کردم اما شوهرم .............
خلاصه که هر کاری که بگی کردم تا زندگی رو درست کنم اما کاری که نباید می شد، شد ، و همسر بی وفای من یکی از همینا رو تو یه شهر دیگه به عقد خودش درآورد و اونجا داره زندگی می کنه!
اوضاعم خیلی خرابه، اما بخاطر بچم دارم تحمل می کنم و سعی دارم تا کاری کنم بلکه بتونم اون زن رو از زندگیم بیرون کنم، تلاشم رو می کنم اما اگه دیدم فایده نداشت، طلاق میگیرم و خودم و بچمو از این زندگی میکشم بیرون
عزیزم تو رو خدا سعی کن بفهمی گیر کارت کجاست و چرا اینجوری می کنه......................................
من خیلی تلاش کردم اما نشد........................
وقتی از این دخترا و زنهای هرزه زیاده باید تلاش کنی زندگیتو حفظ کنی......................
ﺑﺪﺍﻥ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﺮ ﺣﺎﻝ ﺗﻮ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺁﮔﺎﻩ ﻫﺴﺖ ...
2810