2777
2789
عنوان

دندون درد شدید...

1518 بازدید | 25 پست

سلام...

لطفا اگه راهکاری برای دندون درد دارید بگید...دعاتون میکنم...شوهرم خیلی داره اذیت میشه ی دندون خراب داره ک سوراخه امشب داره اذیتش میکنه...

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تو خونه ژلوفن دارید از وسط بازش کنید مایع ژلوفن رو بریزید تو سوراخ 

تسکین فوری درده 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

دندون بین آسیاب و جلو...ردیف بالا

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

ی استامینوفن کدئین بزاره رو دندونش فشارش بده قشنگ بره لا دندونش ک سوراخه دردشو کم میکنه خیلی تاثیر داره خودمم این کارو کردم تلخه ولی خیلی بهتر از دردع

ی صلوات برا حاجت دلم بفرستید الا مَنْ یَعْلَمُ وَ هُوَ الْلَّطیفُ الْخَبیرُ
مسكن چى خورده؟

قرص های سه کاره و مفنامیک اسید

خیلی درد داره  

دندون بین آسیاب و جلو...ردیف بالا

من دندون در ده شدید داشتم باردار بودم با هیچیم آروم نشد نصفه شبی آخر یه سیر برداشتم اندازه سوراخه دندونم کوچولوش کردم گذاشتم داخله دندونم آروم شد تا آخره بارداریم اینجوری سر کردم البته میذاری اولش درده شدید میکنه

بر محمدو آله محمد صلوات
قرص های سه کاره و مفنامیک اسید خیلی درد داره  

بگو مگافن یا نوافن بخوره دوزش 1000سریع ب پنج مین ک بشه دردش و قطع میکنه تا صبح

ی صلوات برا حاجت دلم بفرستید الا مَنْ یَعْلَمُ وَ هُوَ الْلَّطیفُ الْخَبیرُ
بهش دو تا استامينوفن ٥٠٠ با دو تا بروفن ٤٠٠ يا يه ژلوفن همزمان بده تورم هم داره صورتش؟

ن فقط درد شدید...یهو شروع شد