2777
2789
عنوان

دندون درد شدید...

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 25 پست
قرص های سه کاره و مفنامیک اسید خیلی درد داره  

اين كار زياد درست نيست ولى ميتونه يه آمپول دگزا هم بزنه.

بهتره بريد كلينيك شبانه روزي اگه ميتونين از درد ميندازش دندانپزشك( پالپوتوميش ميكنه)

اگه مردی بیا ایران ،زن باش
سیر لح کن بزار روش...  یا یخ بپیچ تو یه پارچه بزار صورتش...

یخ ندارم اصلا...

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم شیره دوغ مثل آبی میمونه که رو آتیش میریزی خودم یه دندون خراب داشتم پول نداشتم بکشمش شیره دوغ درس ...

چیه؟چجوری درست میشه؟؟؟

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
اسپرى بى حسى دارى؟

ن...

چیه؟چجوری درست میشه؟؟؟

دوغ بدار بالا تا بجوشه یه چیزی میچسبه دور قابلمه مثل کف اونو هی هر مرحله با قاشق بگیر بریز تو دوغه هی تکرار کن تا کم کم دوغ سفت شه بعد کم کم سفت نیشه بزار تا اینقدر بپزه مثل قهوه ای رنگ پیدا کنه مثل ترشک ترش و قعوه ای اینو عربای اهواز درس میکنن به جای لیمو عمانی تو خورش میریزن ولی دندون درد و تسکین نیده

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)
دوغ بدار بالا تا بجوشه یه چیزی میچسبه دور قابلمه مثل کف اونو هی هر مرحله با قاشق بگیر بریز تو دوغه ه ...

ب نظرت میشه ماست رو با اب قاطی کنم و درست کنم؟

آره چرا که نه اونم دوغه

مرسی عزیزم

گلم شیره دوغ مثل آبی میمونه که رو آتیش میریزی خودم یه دندون خراب داشتم پول نداشتم بکشمش شیره دوغ درس ...

شیره دوغ چیه یعنی شیر و دوغ و قاطی کنی دندونم وحشتناک از صب درد میکنه البته عصبشه چون دندون کل شکسته کم مونده