2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733642 بازدید | 44593 پست
استارتر یاد بده چه کنیم من میخام انجام بدم. صفحات خیلیه مبشه توی تاپیک جدیدی توضیح بدی

تو هر دو سه صفحه تمرینات اصلی هست خیلی زیاد نیست یه نگاه کلی بندازی کاملا متوجه میشی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خونمو بازسازی کردم دارم تازه میرم توش کلی لباس و برگه و کتاب دارم الانم باید بر م اتاق خودمون رو ...

صفحات اول تمرینات رو بخون

یه نگاه کلی از موصوع بهت میده

مطمئن باش خیلی تو این مرحله اثاث کشی بدردت میخوره

منم مینیمالیست شدم حدود دو ساله

از رد کردن وسایل اظافه لذت میبرم یه حس خوبی بهم میده 

همون اوایلش که شروع کرده بودم خیلی گیج شده بودم از بس که خونمون پر وسایل بدرد نخور بود 

اما الان راحت شدم 

چشمانم را 
منم مینیمالیست شدم حدود دو ساله از رد کردن وسایل اظافه لذت میبرم یه حس خوبی بهم میده  همون او ...

دوست عزیز از تجربیاتت برامون بگوووو

خیلی خوبه که افرادی با تجربه های چندساله بیان تو تاپیک و از روزهای و ماههای اول مینیمال شدن حرف بزنن

اینکه چه حسی داشتین وقتی وسیله یا لوازم اصافی رو میذاشتین کنار

دوست عزیز از تجربیاتت برامون بگوووو خیلی خوبه که افرادی با تجربه های چندساله بیان تو تاپیک و از روز ...

اوایلش عداب وجدان داشتم باخودم میگفتم من این همه ساله این وسایلای بلا استفاده تو خونمونه چرا نگه داشتم بدون اینا تمیز کردن خونه خیلی راحت تره عذاب وجدانم برای این بود چرا زودتر این فکر به دهنم خطور نکرده بود 

گوشه کنار خونه رو میگشتم اونایی که استفاده نمیشدو میزاشتم تو نایلون میدادم نیازمند 

شاید باورت نشه اندازه یک نیسان پر وسیله رد کردم رفت الان خونمون خلوته 

حس ارامش بهم دست میده

و اینکه تا به چیزی واقعا نیاز نداشته باشم نمیخرم 

مثلا همین عطری که شما گفتی من نگاه کردم دیدم چند تا دارم ولی لازم نیست 

الان تا تموم نشه نمیخرم یا کرم چند تا داشتم الان تا تموم نشه نمیخرم 

چشمانم را 
اوایلش عداب وجدان داشتم باخودم میگفتم من این همه ساله این وسایلای بلا استفاده تو خونمونه چرا نگه داش ...

آره جنبه های مختلف این قصیه رو باید بررسی کنی 

از لوازم خونه تا لوازم آرایش و افرادی که باهاشون در ارتباطی یا طلا و بدلیجاتی که داریم یا تزئیناتی که به دیوار خونه آویزونه و محتویات گوشی و کامپیوترهامون

حتی تو محیط کار هم باید مینیمال باشیم 

عزززیزم هزاران بار آرامش رو برات از خدا میخوام تا در کنار نظم و خلوتی خونه ذهنت هم آرامش داشته باشه. ...

ممنونم عزیزم ❤❤❤

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹

سلام خانوما

بنظرم اکثر به هم ریختگی خونه بخاطر اسباب بازی زیاد بچه هاست.باید حساب شده اسباب بازی خرید.واسه همینه که تا پذیرایی و اتاقا جمع و جور میکنیم دوباره همه اسباب بازیا ریخته میشه وسط هال و پذیرایی. من دقیقا همین مشکل دارم.یه لیست اسباببازی برای یه پسر 4-5 ساله بنظرم شامل اینا باشه:

3 تا ماشین بازی

1 هواپیما

خمیر بازی با یه پارچه زیر انداز

مداد رنگی- شمعی ه ابرنگ یا رنگ انگشتی.(رنگ گواش پاک نمیشه از روی دست خیلییییییییی کثیف کاری داره)

یه چند تا ابزار(پیچ و مهره و اره و)

کاغذ رنگی چسب و قیچی

لگو

کتاب هم میشه از کتابخونه های عمومی امانت گرفت.خیلی کتابای خوبی پیدا میشه توی کتابخونه ها واسه بچه ها.

اگه بچه خواهر یا برادر داریم باهم مبادله اسباب بازی داشته باشن.واسه خرید اسباب بازی هم میشه از این وسایل پلاستیکی که 2000 هستن خرید کرد.

من اگه تجربه الان داشتم اینهمه اسباب بازی نمیخریدم.

سلام خانوما بنظرم اکثر به هم ریختگی خونه بخاطر اسباب بازی زیاد بچه هاست.باید حساب شده اسباب بازی خر ...

چقد عالی توضیح دادی

منم کلی اسباب بازی برای پسرم کادو آوردن که دارم جمعشون میکنم بسته به سنش میچینم تو کارتون که بهدا راحت تر بیارم دم دست براش

پختن یه جور غذا با سوپ و سبزی یا سالاد من چندجور غذا چندجور دسر و پیش غذا میذاشتم ولی خسته شدم زود& ...

من مشکلم اینه که وقتی غذا درست میکنم تشریفاتی نیستا اما زیاد درست میکنم. و از طرفی من و شوهرم همیشه این ترس داریم نکنه غذا کم بیاد....

فوبیای الکیه 

چقد عالی توضیح دادی منم کلی اسباب بازی برای پسرم کادو آوردن که دارم جمعشون میکنم بسته به سنش میچینم ...

دقیقا و تازه خیلی از اسباب بازی ها رو به قول شما کادو میارن.اگه ما هم بخریم میشه کلی وسیله که خودمون با دست خودمون گرفتیم و روزی باید یه ساعت جمع جورش کنیم و از همه مهمتر کجا جاشون بدیم...(که میشه همین مشکلی که من دارم که نصف اسباب بازی ها رو چیدم کارتن بردم انباری پایین اما هنوز هم دور و برم اسباب بازیه. که اگه اینا رو هم ببرم انباری پایین یازم یادش نمیره و مرتب دنبالش میگرده.)

2810