2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734811 بازدید | 44643 پست
خونه تکونی نشیمن و پذیرایی اگر نشیمن و پذیرایی جدا دارید این لیست برای هر کدام درقابل استفاده اس ...

اوکی.چقد وقت داریم؟

یه چیزی خواستمم بگم خارج از بحث....امروز داشتم به این فکر میکردم یه مهمونی میدیم چه خرجی میوفته دستمون....  شاید مهمونی ساده نمیتونیم بگیریم.من که تصمیم دارم اجیل از قسمت پذیرایی حذف کنم اما تا مهمون میاد شوهرم میگه برو اجیل بیار اماواسه عید اجیل نیار...وقتی من میارم خونه بقیه هم که میریم اونا هم مجبور میشن اجیل بیارن.بنظرم اصلاضروری نیست.بنظرم میشه همه چی ساده گرفت.

چند شب پیش مهمون داشتم غذا زیاد اومده بود.همش میگفتن غذا زیاد اومده کلا رفته بودن روی مخم.بهشون گفتم سوپ ببیرین.بعد میگن برنج و گوشت میخواین چیکار کنید؟خندم گرفت گفتم اونا رو که میخام خودمون بخوریم.....حالا خدا شکر وضعشون خیلییییییییییییییییییییییییییییی خوبه.بعضیا ذاتشون گداست.خیلی بده ادم اینجوری باشه.

کاش استارتر یه تایپیک جدا میزدین واسه مدیریت هزینه ها...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من علاقه شدیدی داره به آشغال. اصلا نمیتونم قانعش کنم که مثلا قبض تلفن 3 سال پیش به درد هیچ بنی بشری نمی خوره. خونمون پر از این چیزاست. دلم میخواد شوهرم یه مسافرت 1 ماهه بره بعد خودم کل اتاق کارش رو تمیز کنم. یعنی در واقع از آشغال خالی کنم. مثلا بلیط هواپیمای اولیم مسافرتمون رو هم نگه داشته. بعد کاش مرتب بود. این ها همه باید جلو چشمش باشه 

اوکی.چقد وقت داریم؟ یه چیزی خواستمم بگم خارج از بحث....امروز داشتم به این فکر میکردم یه مهمونی میدی ...

عزيزم قرارنيست كه به مهمون اجيل بدي.ياتاپيك هست مديريت هزينه ها اگه خواستي بگولينكشوبذارم البته نميدونم تاپيكودارين يانه

اوکی.چقد وقت داریم؟ یه چیزی خواستمم بگم خارج از بحث....امروز داشتم به این فکر میکردم یه مهمونی میدی ...

تاپیک مدیریت هزینه داریم مدیر یا همون استارترش هم ساغر هست.از اول بخونی کلی ایده واسه صرفه جوییو درست مصرف کردن و مهمونی و پس انداز و.... میده.خوبه قبلا یهتاپیک دیگه بودیم که سفیدبرفی استارتر بود که از اونم واقعا عالی بود بعد همه کوچ کردن اینطرف!!

این نیز بگذرد...                                                       

اونم داریم😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1887037/دوستان-عزیزی-که-تو-تاپیک-مدیریت-هزینه-ها-و-صرفه-جویی-بودید

تاپیک مدیریت هزینه داریم مدیر یا همون استارترش هم ساغر هست.از اول بخونی کلی ایده واسه صرفه جوییو درس ...

اره یه مدیریت اقتصادی خانواده دارم که استارترش رانا بود که غیر فعاله

دوستان که لطف کردن تاپیک بهت معرفی کردن

اما من به شخصه مهمونی رو ساده ساده برگزار میکنم

‌تا وقتی میرم خونه بقیه اونا هم ساده برگزار کنن والا تو این گرونی دیگه نمیشه رفت سراغ قرتی بازی😅😅😅

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
دوستان که لطف کردن تاپیک بهت معرفی کردن اما من به شخصه مهمونی رو ساده ساده برگزار میکنم ‌تا وقتی م ...

دقیقا من اولش تشریفاتئ جمع کردم الان هم مهمون بازی رو البته هراز گاهی دوستان میان ولی خیلی کم شده

پختن یه جور غذا با سوپ و سبزی یا سالاد من چندجور غذا چندجور دسر و پیش غذا میذاشتم ولی خسته شدم زود& ...

منم يه جورغذادرست ميكنم باسوپ وبعضي وقتام دلمه وسالاد وسالاد الويه ياماكاروني ياسبزي وژله ودسرچندنوع ترشي كه همسرم ميگه ميتوني ازاينم ساده تربرگزاركني ولي فاميلاي همسرم بيشتريه نوع غذا مثلا قيمه يه قورمه سبزي باسالادياسبزي.اينطوري هم خوبه .منم ديگه تصميم گرفتم ساده تربگيرم

2810