2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734970 بازدید | 44643 پست

قسمت بعد خونه تکونی رو فرداشب می زارم

ببخشید

بشدت خسته ام

خوابم میاد

فسقلی هم تاازه خوابیده

منم بخوابم

آشپزخونه هم ترکیدههههه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

من روزهای تعطیل چون همسرم خونست و دوست داره همش کنارش باشم خیلی نمیتونم کار ویژه ای انجام بدم.این هفته هم که از تعطیلی  دیگه نورعلی نور بود.

ولی یه استخر رفتن پدر و پسر،منم حسابی به گازم و دیوارهای دور و برش رسیدم.توی فرو زیر فرو...همه رو تمیز کردم.

این نیز بگذرد...                                                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریروز جالباسی اتاق تمیز کردم.لحاف و تشک ها هم مرتب شد و دور ریز نداشتم که بخوام بذارم کنار فقط جمع و جورش کردم.اتاق 1 تمام شد  

دیروز هم مهمون داشتم برای همین یه کوچولو یه سر زدم به فریزر.سه تا پلاستیک کدو تنبل فریز کرده بودم که دیگه 6 ماه گذشته و باید بریزمش دور.(الان که فکر میکنم میبینم این کار خیلی اشتباه.هرچیزی رو باید تازه گرفت و تازه خورد.دیگه تصمیم گرفتم جز گوشت و سبزی قورمه چیزی فریز نکنم.)

همینطور دیروز یه سر به لوازم ارایشی زدم فقط یه تیوپ کرم که تمام شده بود انداختم دور.تراس و بالکن جارو اضافه داشتم با یه جارو و تی هم میشه تراس مرتب کرد برای همین جارو اضافه بردم انباری پایین.یه سطل اشغال کوچیک هم توی بالکن گذاشتم

کارای اتاق 2 که باید انجام بدم.

1-جعبه لوازم ارایشی مرتب بشه 

2-روی دراور خالی کنم.

3-سزوسامون به اسباب بازی ها(سخت ترین کاره)

من امروز بطور یهویی و بدون برنامه شروع کردم به جمع کردن اسباب بازیهای پسرا.

هرچندوقت یه بار یه سری میارم و یه سری رو جمع میکنم.اما اینبار اساسی مرتب کردم هرچی شکسته و بدرد نخور بود رفت تو زباله و کلی کم شده.یه کارتن بزرگ یه کارتن کوچیک و یه کیسه نسبتا بزرگ جمع کردم.

این نیز بگذرد...                                                       
من امروز بطور یهویی و بدون برنامه شروع کردم به جمع کردن اسباب بازیهای پسرا. هرچندوقت یه بار یه سری ...

چه خوب.من نتونستم.فقط اسباب بازی ها رو مرتب کردم.البته یه هفته پیش یه سری از اسباب بازی ها رو بردم انباری توی کارتن.

پریروز جالباسی اتاق تمیز کردم.لحاف و تشک ها هم مرتب شد و دور ریز نداشتم که بخوام بذارم کنار فقط جمع ...

هر 3 تا رو امروز انجام دادم.وقت زیادی نگرفت.فقط مرتب شد و هیچ چی بنظرم اضافه نبود که دور بریزم یا ببخشم   

اتاق2 هم تمام شد...

نمیدونم برنامه گروه چیه .اما از فردا ان شا الله میرم سراغ کابینتها.

خونه تکونی نشیمن و پذیرایی

اگر نشیمن و پذیرایی جدا دارید این لیست برای هر کدام درقابل استفاده است

۱. تار عنکبوت ها را پاک کنید. سقف و دیوارها و گوشه ها را با چوبی که دستمال به آن بسته اید یا تی های دسته بلند که آقایون معمولا برای شستشو ماشین بکار میبرن از عنکبوت و گردوخاک پاک کنید😅😅 

۲. پنجره ها را بشویید. اگر امکان پاک کردن انها از بیرون وجود ندارد داخل پنجره ها را چندبار با دستمال نرم و مرطوب تمیز کتید تا دوده ها و گرد و خاک انها تمیز شود.

۳.کتابخانه/قفسه ها را مرتب و خلوت کنید. هر وسیله اضافی را حتما جدا بگذارید

۴.دکوری جات و چیزهای مشابه را بشویید. و تا حد امکان کم کنید و مرتب بچینید

۵.پرده، رومیزی و سایر انواع منسوجات را بشویید. پرده های شسته شده را نمدار آویزان کنید تا چروکهای آنها صاف شود.

۶.میزها و صندلیها را تمیز کنید ( به خصوص پایه ها و زیر میز)

۷.کمد/محفظه/بوفه را تمیز و داخل آن را خلوت و مرتب کنید.

۸.دیوارها را از اثر انگشت تمیز کنید،  کلید برق، دستگیره و خود در را هم همینطور.

۹.تلفن را تمیز کنید.

۱۰.زیر کوسنها را تمیز کنید.

۱۱.شومینه یا بخاری یا رادیات را تمیز کنید.

۱۲.وسایل را جابجا کنید و زیر آنها را جارو بکشید. 

۱۳.لبه قرنیزها را دستمال یا جارو کنید. و کف را تمیز کنید میتونید از بخارشو ها در این مرحله بیشترین استفاده رو ببرید.

۱۴.فرش/موکت را شامپو فرش بکشید. یا در صورت نیاز به قالیشویی بسپارید.

۱۵.

خوب الان هم یه جورایی خونه تکونی بود دیگه...

اره خواستم خبر بدم پست بعدی ادتمه خونه تکونی که قولشو دادم دارم تایپ میکنم😅😅😅

من  یک مینیمالیست هستم😊

.

اصلا شلوغیو دوست ندارم و همیشه چیزای اضافی و ب درد بخور را رد میکنم برن ... انباری هم یه کوچولو دارم اونم مرتبببب

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
2810