2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735024 بازدید | 44645 پست
من نتونستممممم غقط یه اتاقم تموم شد دارم میرم مهمون موند فردا😞😢

من که همون یه اتاقمم تمام نشد فریبا جون  

تشک و پتوهای کمد هم باید مرتب بچینم.خدا شکر تمیزه فقط چیدمانش مشکل داره.بعد باید برم سراغ جالباسی و اخر از همه هم فکر کنم ببینم چطوری میتونم وسایل بچینم که اتاق خلوت بشه.امیدوارم فردا ان شا الله یه اتاق تمام بشه.

امشب مهمون دارم اما سعی میکنم حداقل یه ربع خرده ریزه هایی که فکر میکنم اضافه هست جمع و جور کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که همون یه اتاقمم تمام نشد فریبا جون     تشک و پتوهای کمد هم باید مرتب بچینم.خدا شکر ت ...

منم دارم وسایلو جابجا میکنم 

کلی برام جا باز شده خیلی خوب و مرتب شده هیلی راضیم از خودم

سلااام خانومای زبر و زرنگ

در راستای خونه ترکونی😅😅😅 اتاق پسر فسقلی تمیز شد

فردا آخرین روز برای اتاق خوابه ....فرز باشیمممم

هرچند بنده حقیر فردا شام مهمون دارم

‌دعا کنید اپارتمانمون زود و خوب فروش بره 

خسته شدم هی زنگ میزنن اللان میایم خونه رو ببینیم

من😣😣😣😣

فسقله پسر😉😉😉😉👅👅👅👅

همسرخان😩😩😩😩😩💆‍♂️💆‍♂️💆‍♂️💆‍♂️💆‍♂️

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلااام خانومای زبر و زرنگ در راستای خونه ترکونی😅😅😅 اتاق پسر فسقلی تمیز شد فردا آخرین روز برای ا ...

عزیزم خونه جدیدت مبارک باسه با شادی و دلخوش توش زندگی کنید ...واسه ما هم دعا کن خونه بخریم متاسفانه یکی قولنامه کردیم ولی سندش ب مشکل خورد و بهم خورد معامله یکی دیگه پیدا کردیم پولمون کم بود با کلی بدبختی وام جور کردیم حالا باز فروشنده دبه کرده ک بیشتر میخواد و ما نمیتونیم با همون قیمت قبلشم صفر میشدیم دیگ اینجوری اصن نمیتونیم ...فعلا ک موندیم ببینیم چی پیش میاد 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

یخچالم چن وقت بود داخلش اب جم میشد دیروز خالیش کردمو زنگ زدم تعمیرکار اومد درستش کرد و بهترین موقع بود واسه تمیزکاری یخچال تمیز و مرتبش کردم و اضافه ها رو ریختم دور امروزم چدن های گازمو گزاشتم تو اب و تاید تا بعد بسابمشون و کابینت گازمو مرتب کنم 

میگم اینکه من کلی شوینده و دستمال و برنج و اینا خریدم گذاشتم خونه ایا با مینیمالیست شدن تناقض نداره؟ ...

بله 😅😅😅

اما با وصع موجود اقتصادی به شدت مینیمال مصرفشون کن😁😁😁

مال منم اب جمع میشه

بیار درستش کنن واس من سیم ترموستاتش گف قط شده نمیتونه کار کنه این جوری شده ...اول فک کرد نشتی داره بعد ک بازش کرد فهمید واس ترموستاته

عزیزم خونه جدیدت مبارک باسه با شادی و دلخوش توش زندگی کنید ...واسه ما هم دعا کن خونه بخریم متاسفانه ...

ممنونم خانم گل

ایشالا بزودی زود یه خونه عالی و باب میلتون با قیمت مناسب بخرید و توش با دلخوشی و شادی و عسق زندگی کنیددد

مطمین باش یه خونه عاللللی و مناسب گیرتون میاد

چند گرفت؟

اگ بگم شاید بخندی پنج تومن 😬😬😬😬ولی خیلی ادم خوبیه قبلا هم اومده بود دوسال پیش درس کرد یخچالمو پنجاه دادم بهش ولی نگرف گف کار خاصی نکردم پنج تومن کافیه 

ما برا خرید خونه ۱۰۰میلیون وام گرفتیم و واقعا باید برنامه ریزی شده جلو بریم که به مشکل نخوریم.

طلاهای خودمم گداشتم برای خریدهای واجب داخل  خونه مثل فرش و کابینتا که باید عوض بشه.

2810