2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732711 بازدید | 44572 پست

ی چمدون لباسای مجلسیم بود ک خالیش کردم چن تا از لباسا رودادم مامان تا بده ب ی بنده خدایی ..یکی قابلیت پوشیدن تو خونه واس وقتی مهمون میاد رو داره فقد ی دامن لازم داره ک بخرم براش ..دوتا دیگ رو هم اگ همیری اجازه بده میزارم واس فروش اگ مخالف باشه هم میدم ب خیریه 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  من دیگه کار های تمیز کاری رو تموم کردم الان فکر کنم نیمه مینیمال شدم

خدایا همیشه معجزه هات رو توی زندگیم با تمام وجودم حس کردم. میشه بازم از ته دلم صدات کنم و تو بازم برام معجزه کنی،خدا ،خدایا ازت میخوام تا روز تولدم بهم کادوی تولدم روبدی کادوی تولدم باشه همونی که هر لحظه ازت میخوام عشقمو بهم بده ؛خدایا میدونم که کادومو بهم میدی میدونم من بازم معجزه ات رو میبینم اخه من جز تو کسی رو ندارم تو همدم تنهاییامی شریک شادیامی میدونم دلت نمیاد نا امیدم کنی 🌹🌹
سلام  من دیگه کار های تمیز کاری رو تموم کردم الان فکر کنم نیمه مینیمال شدم

همزمان با تمیزکاری اضافات رو بنداز بیرون اینجوری کلی جلو میافتی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

تمرین

۹۷۰۸۰۸

دیوارها

چه تزئیناتی روی دیوار دارید از دیوار راهرو گرفته تا دیوار پذیرایی و اتاق خواب

۱.هر چیزی که به دیوار آویز دارید بیارید پایین و تمیز کنید.

۲.هرکدوم بهتون حس خوبی میدن جدا کتید و برگردونید به دیوارها

اما بقیه رو میتونید بفروشید یا به خیریا ها بدید برای جهاز عروس

سعی کنید بسته به سلیقه خودتون فقط تزئینات شیک و خاص رو نگهداری کنید

همزمان با تمیزکاری اضافات رو بنداز بیرون اینجوری کلی جلو میافتی

اره عزیزم همین کار رو کردم 😘

خدایا همیشه معجزه هات رو توی زندگیم با تمام وجودم حس کردم. میشه بازم از ته دلم صدات کنم و تو بازم برام معجزه کنی،خدا ،خدایا ازت میخوام تا روز تولدم بهم کادوی تولدم روبدی کادوی تولدم باشه همونی که هر لحظه ازت میخوام عشقمو بهم بده ؛خدایا میدونم که کادومو بهم میدی میدونم من بازم معجزه ات رو میبینم اخه من جز تو کسی رو ندارم تو همدم تنهاییامی شریک شادیامی میدونم دلت نمیاد نا امیدم کنی 🌹🌹

بعد یه مهمونی ۲۵ نفره با یه خونه بشدت بهم ریخته و یه آشپزخونه که سینی غذا روی فرش برگشته چجوری رفتار میکتید....

من باشم میزنمش

جای غذا رو تمیز میکنم میرم میخوابم .فردا هروقت بیدار شدم خونه رو تمیز میکنم

سلام عزیزم من چند ساله که اصول مینیمالیسم رو دنبال میکنم و خیلی این سبک رو دوست دارم.  

دوست گلم خوش اومدی

میشه اصولی رو که رعایت میکنی اینجام معرفی کنی تا بدرد بقیه هم بخوره

میخوام تا عیدددد کنارهم خونه هامون رو دسته گل کنیمممم

جوری که همیشا و هرلحظه مرتب باشه

دوست گلم خوش اومدی میشه اصولی رو که رعایت میکنی اینجام معرفی کنی تا بدرد بقیه هم بخوره میخوام تا ع ...

ممنون دوستی..

یه لیست نظم دهی و نظافت روزانه دارم که زیاد وقت گیر نیست. سعی میکنم هیچ چیز اضافه و بیخودی وارد خونه نشه و در مورد خریدای شخصی هم تا موقعی که به چیزی احتیاج ندارم تهیه نمیکنم. یه کم موقع لباس خریدن عنان از کف میدم 😄😃 اما در مورد باقی مسائل با وسواس عمل میکنم.. و عااااشق دور ریختن و بیرون کردن چیزهای بلااستفاده هستم.. 

2810