2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732388 بازدید | 44569 پست

این تاپیک عالیه.

ولی من هیچ انگیزه ای ندارم تو این خونه.اصلا یاد خونه جدید ک میفتم کار خونه هم نمیخام انجام بدم

خونمون در حال ساخته منتظرم برم اونجا این سبک زندگی رو اجرا کنم

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با بیرون ریختن وسایل اضافه مشکلی ندارم.ولی چجوری با دو سه دست لباس و مانتو سر میکنید؟من شوهرم مخالفه چند دست چیزی داشته باشم ولی خودم خیلی دنبال خرت و پرت خریدنم

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
خواستی بری آت و آشغال با خودت نبر خونه جدید

آره میخام همینکارو کنم.ولی جناب شوهر اگه بزارن.

به سرم زد فردا برم کمدهامو مرتب کنم هرچی باشه دیگه کمد مال خودمه مرتب باشه احساس بهتری دارم

تو گوشیت چه خبره؟  کانالای تلگرام؟ پیج ها اینستا؟ چند تا کانال داری که ماه به ماهم نمیری سرا ...

توی گوشیم همه ی مطالب پوشه بندیه و هیچ مورد اضافه ای موجود نیست. کانالای ت ل گرام فقط ۲ تا و بقیه رو گاهی سرچ میکنم و آپدیتاشونو میبینم.. اینستاگرام هم به همین طوره و کانالای گردشگری و توریستیه بیشتر. بجز اینا هم فقط یوتیوب زیاد میرم. ایمیلم رو هم تقریباً هر روز چک میکنم.

اگه کسی میتونه راهنماییم کنه خرت و پرت اضافی نخرم خیلی اهل خرید پوشاک هستم معمولا هم از خریدام ناراضی ام.

هرچی پول دستم بیاد واسه خرید پوشاک روش برنامه میریزم

اگه کسی میتونه راهنماییم کنه خرت و پرت اضافی نخرم خیلی اهل خرید پوشاک هستم معمولا هم از خریدام ناراض ...

سلام عزیزم

منم تو خرید پوشاک خیلی جوگیر میشم.. اصلاً یه وضعیتی اما خیلی حواسمو جمع میکنم که من یه مینیمالم و... 😆😆 زیاد پاساژ گردی نرو و پول زیاد هم همراهت نبر. به مرور عادی میشه.

سلام عزیزا من یکساله که رفتم خونه خودم جهیزیه خیلی دارم و ازهمون اول اضافاتو کارتون کردم گذاشتم کنار 

الان اومدیم خونه جدید بازم وسایل اضاف دارم لباس و لوازم ارایش خیلی ریختم بیرون اما جهیزیم نو موندم چیکار کنم حیفه

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
اگه کسی میتونه راهنماییم کنه خرت و پرت اضافی نخرم خیلی اهل خرید پوشاک هستم معمولا هم از خریدام ناراض ...

یه روش هست به اسم کمد کپسولی تو نت سرچ کن خیلی موصوع جالبی هست که شما با چند تکه لباس چندین ست برای استفاده داشته باشین.هم خیلی بدردبخوره هم اجازه نمیده زیاد لباط بخریم.بهت پیشنهاد میدم مطالعه کنی.سعی میکنم پست بعدی موضوع کمد کپسولی رو از سایت موردنطد کپی کنم اینجا براتون

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

چ خوووب ک اینجا بازم راه افتاد ...من سفارش ی کمد لباس دادم برسه دستم باز ی خونه تکونی کلی میکنم و لباس اضافه ها رو جدا میکنم ...

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
2810