2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733127 بازدید | 44583 پست
ممنونم زنده باسی امروز و فردا اتاق خواب  اگه یه اتاق خواب داری ، فردا استراحت کن اما اگه دوت ...

روزهمگی بخیر🌷

دوتاهست ، پس امروز اتاق خواب مهمونه☺☺

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !
😁😁😁😁نقطه مقابل منی تازه مثلا ده مین وقت داشته باشم میگم اوووووووو هنو ده مییییین مونده 😂😂😂

😁😁

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام روزتون بخیر من امروز کل آشپزخونه رو مرتب کردم الان آشپز خونم خلوت و تمیز شده 

خدایا همیشه معجزه هات رو توی زندگیم با تمام وجودم حس کردم. میشه بازم از ته دلم صدات کنم و تو بازم برام معجزه کنی،خدا ،خدایا ازت میخوام تا روز تولدم بهم کادوی تولدم روبدی کادوی تولدم باشه همونی که هر لحظه ازت میخوام عشقمو بهم بده ؛خدایا میدونم که کادومو بهم میدی میدونم من بازم معجزه ات رو میبینم اخه من جز تو کسی رو ندارم تو همدم تنهاییامی شریک شادیامی میدونم دلت نمیاد نا امیدم کنی 🌹🌹

تمرین دوم 

۹۷/۰۸/۰۲

یه برگه کاغذ بردارین 

۱.از مواد غذایی موجود در فربزر لیست بگیرید.

_مواد فریزری کم بخرید ، و حتما برچسب و تاریخ بزنید.

_هرچیزی که تو ۶ماهه گدشته داخل فریز مونده رو بررسی کنید و درصورت هر تغییری بندازید بیرون

_قفسه ها و کشوها رو یخزدایی و تمیز کنید.

_مجددا بسته های مواد غذایی رو به فریزر برگردونید.

۲.کل لوازم یخچال رو بریزید بیرون و هرکدوم که خیلی وقته استفاده نکردین دور بریزین.

۳.تاریخ مصرف مواد خوراکی رو چک کنید و اونایی که تاریخ انقضاشون رسیده رروانه سطل زباله کنید.

۴.قفسه ها رو تمیز کنید و با دستمال نمدار تمیز کنید و با دستمال خشک برق بندازید.

۵.شیشه و بطری ها رو بشورید و خشک کنید.

۶. حالا یخچالتون رو مرتب بچینید.

۷.و بیرون یخچال رو تمیز کنید سعی کنید کل وجه های یخچال از بالا و زیر و پشت هم تمیز بشن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

سلام انگار کسی نیست .استارتر جان یه تاپیک بزن و لینک این تاپیک رو بذار اونجا .به قول  soliجان حیفه تاپیک ادامه پیدا نکنه

خدایا همیشه معجزه هات رو توی زندگیم با تمام وجودم حس کردم. میشه بازم از ته دلم صدات کنم و تو بازم برام معجزه کنی،خدا ،خدایا ازت میخوام تا روز تولدم بهم کادوی تولدم روبدی کادوی تولدم باشه همونی که هر لحظه ازت میخوام عشقمو بهم بده ؛خدایا میدونم که کادومو بهم میدی میدونم من بازم معجزه ات رو میبینم اخه من جز تو کسی رو ندارم تو همدم تنهاییامی شریک شادیامی میدونم دلت نمیاد نا امیدم کنی 🌹🌹

فردا جمعه است.

روز استراحت

برعکس بیشتر خانما که تعطیلات فقط به فکر کارای عقب افتاده هستن  ،جمعه رو روز استراحت و خوشگلاسیون خانما میدونم

این جمعه!

۱.صبح تا هرساعتی دوس دارید ،بخوابید.

۲.صبحونه ای متفاوت تر از بقیه روزهای هفته بخورید.

۳.دوش بگیرید

۴.موها رو با یه کلاه یا روسری بزرگ بپوشونید.تا کمی خشک بشه. و بعد با روغن نارگیل یا بنفشه یا حتی چندقطره گلاب یا کمی عطر خوشبو کنید.

۵.بدنتون رو کامل خشک نکنید بجاش با یه لوسبون کل بدنتون رو ماساژ بدید. تا اسپاسم و گرفتگی ماهیچه ها رفع بشه.

۶. یه اهنگ ملایم بذارید و جلوی آینه قربون صدقه خودتون برید.

۷.بعدش یه لباس خوشگب بپوشید و حسابی قر بدید.

۸.کار موردعلاقتون رو انجام بدید کتاب خوندن پیاده روی موسیقی یا هر کار دیگه ای

۹.شام و نهار از یه غذاهابی که سریع آماده میشن استفاده کنید.

۱۰.جمعه ی خوبی داشته باشید 

روزگارتون قشنگ

امروز بعد ی هفته اومدم خونه قرار مهمون داشتم ...همه جا رو سابیدم و تمیز کردم الان له له شدم ...فردا احتمالا کارای عقب موندمو انجام میدم ...نمتونم ب قر و فر و استراحت جمعه برسم چون شوهرم خونس و پسرمو نگه میداره بهترین موقعیته واس انجام کارام ...امروز انقد داغ کار کردن بودم فریزرمم مرتب کردم 😁😁😁😁فردا وقت کنم چن تا از کشوهامو مرتب کنم ...الانم برم لالا ک دیگ توان ندارم

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
شما عالی هستیییی🤗🤗🤗 واقعا عالی یه مرحله از مینیمال شدن قطع کردن ارتباط با آدمایی هست که حالمون ...

اینطوری باشه که آدم تنها میشه! منم کلی ادم دور و برم هست که آزارم میدن اما اگه بخوام کنار بذارمشون تنها میشم

اینطوری باشه که آدم تنها میشه! منم کلی ادم دور و برم هست که آزارم میدن اما اگه بخوام کنار بذارمشون ت ...

چرا تنهاااا

تو جامعه ای هستیم‌که میتونید برید به کارهای موردعلاقتون بپردازید و بعد از مدتی در راستای علاقه مندیهاتون آدمهای جدید وارد زندگیتون میشن

مثلا اهل ورزشی صبحا برو پیاده روی

بعد چند روز با افراد ثابتی که میان پیاده روی سلام علیک کن و بعد با هم مسیر رو ادامه بدید بعد  مدتی دوستان خوبی خواهید شد

من امروز کشو مواد خوراکی رو مرتب کردم ..خیلی شلوغ و بهم ریخته شده بود دسته بندی کردم و مرتب چیدمشون ...دیگ پسرم نزاشت کار بیشتری انجام بدم ...

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

تمرین ۹۷۰۸۰۵

حمام

۱.هرچی لوازم تو حموم دارید بگذارید کف حموم.

۲. همه رو یکی یکی چک کنیو تاریخ مصرف و اینکه چند وقته استفاده نکرودین

۳.هرچیزی که بیشتر از یکساله تو حموم ازش استفاده نشده بریزید دور.

۴.بقیه  رو حسابی با آب بشورید و خشک کنید.

۵.لگن و چهارپایه های داخل حمام رو با پارچه حسابی تمیز کنید و بشورید و خشک کنید. اگه لازمه از مسواک یا برس های کهنه تمام قسمتها رو حسابی بسابید.

۶.تموم لوازم رو داخل لگن بچینیدو از حمام خارج کنید.

۷.با یک تی دسته بلند و یه سطل آب و پودر ماشین لباسشویی دیوارهای حموم رو حسابی تمیز کنید.

۸.کف حموم رو با پودر و یک فرچه زبر حسابی بسابید.

۹.حالا با آب گرم همه ی دیوارها و کف رو بشورید.

۱۰.لوازم داخل حموم رو سرجای خودشون بچینید.

۱۱.درب حموم رو باز بگذارید تا کاملا خشک بشه.

2810