دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خوشحالم که دستت خیلی تنده تو مرتب کردن من خودم برعکسم😥😥😥بخاطر همین ساعت گوشیمو رو هشدار میذاشتم و ...
عزیزم درسته دستم تنده ولی خیلی خسته میشم😁
اگرباشگاه نمیرفتم از درد نمیشد بخابم شبو
اتفاقا من دوسدارم آرومتر کارامو بکنم اخه چه عجله ایهههههه😶
هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری میبخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست میدارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !
کار امروز من در حد مرتب کردن یک پاتختی دو کشو بود😑 فسقله پسرم خیلی شیطونی میکنه . بعد سرکار تاکمی ...
خداقوت و التماس دعا
خداحفظ کنه گل پسرتو
حالا فردا نوبت کجاست؟
هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری میبخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست میدارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !
خوب مثلا روزی یک صفحه رو شروع کن تا ثابت که شد بیشترش کن حیفه
😂😂😂😁😁😁اتفاقا من خیلی ریلکس کار میکنم ی اهنگ میزارمو میرم دنبال کارام
منم معمولا باید یه موزیک باشه کنارم
ولی عین فرفره میچرخم😁حالا مثلا یچنوقته تو نخ آروم و باحوصله کار کردنم😅