2777
2789
عنوان

جونم ولی جوونی نمیکنم

48 بازدید | 4 پست

سلام 

ببینید من خانواده از سطح متوسط و حتی روبه بالای جامعه است از نظر مالی ولی من مثلا روم نمیشه بگم من یه کفش میخوام یا یه کیف میخوام مثلا 

بعد سر و تیپم که هیچی داغونه و گند زده به اعتماد به نفسم

بیرونم که هیچچ وقت اجازه نمیدن برم آخه من دیگه ۱۹ سالمه صبح تا عصر تو دانشگاه چه کاری نمیتونم بکنم که اگه نیم ساعت بخوام برم بیرون میتونم بکنم حتی با دخترا هم اجازه نمیدن برم 

این که اینقدر نسبت به بچشون بی اعتمادن اذیتم میکنه واقعا

اصلا الان هیچی از قبلا یعنی من یکبار هم حتی با دوستای دبیرستانم بیرون نرفتم و این اذیت میکنه 

بچه ها اینکه جونم ولی نمیتونم اون شور حال جوونیو داشتنو تجربه کنم اذیتم میکنه 

میدونم خیلی این فکرا شاید سطحی باشه ها چون خودم قبلا هیچوقت به تیپ و اینام توجه نمیکردم چون واقعا چیزای خیلی پیچیده تری تو زندگی هست ولی وقتی تایم زیادی رو بین جامعه باشی اذیت میشی 

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 

به نظرتون چیکار کنم ؟

اذیت میشم اینقدر که تو هر جمعی رفتم اینقدر بعد از یه مدت نتونستم باهاشون بیرون برم که کم‌کم کنار گذاشته شدم 

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بذار من از پدرت بگیرم بعد باهم خرج کنیم (:

هعی اگه میشد که خودم میگرفتم که ۳ سال یه کفشو نپوشم🤦🏻‍♀️😂