2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735004 بازدید | 44643 پست
ولی عزیزم کاش بخور سرد نگه دارن برای مواقعی ک خدایی نکرده سرمامیخورن خیلی خوبه الانم ک قیمتش زیاد شد ...

دوساله خریدن یبار فقط استفاده کردن و اصلا از رطوبت بیزارن اینم برای صورتش خریده بود استفاده نمیکرد خرید هیجانیش بود🌹

مخلص کلام این که، من به شخصه در بهترین زمان با این تاپیک آشنا شدمدوستان ارزشمندی پیدا کردماون چه بای ...

هستی جان هم صحبتی با بانوی باتجربه و خوش صحبتی مثل شما برای من باعث افتخار بود امیدوارم همیشه دلت شاد باشه💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا الان ۱۸ تا لایک موافق گرفتم ۴ و۵ تا از اعضا نیستن مثل موش موشی،بود نبود من گیلیدح وهیدوای عزیزم

که هر وقت انلاین شدن نظرشون با لایک کردن نشون میدن

علی الحساب با همون روتین سه چهار روز قبل ادامه می دیم‌

شادی صدام کنید

من امروز خارج از نوبت فریزر حسابی سبک کردم متاسفاته خوراکی هایی که مدت زیادی بود استفاده نشده بود با وجود اینکه حواسم هست باز گاهی اینجوری پیش میاد

همین طور خارج از نوبت سینک اعلاشویی کردم

لیست خرید از الان تا نوروز نوشتم

لیست خونه تکونی از بهمن تا پایان اسفند با توجه به شرایط خودم نوشتم

دو روز منزل مادرم بودم که در گفتگوها مینیمال بودم‌

شادی صدام کنید

امروز مادر همسرم سه تا نایلون متوسط لباس های خواهرشوهرم جمع کرده بودند نگم چقدر لباس بود ولی خوب دور نمی ریزن گفتند چهل تیکه می دوزم واسه زیر انداز نوه ها

خودشون که افسوس می خوردند برای هزینه این لباس ها

به من پیشنهاد دادند چند تکه بردارم که قبول نکردم.

دیروز یه چرخی تو بازار زدم وقیمت ها بررسی کردم جاهای ارزون تر شناسایی کردم برای خریدهای پیش رو

یک الی  دو روزدر ماه هم مشخص کردم برای خریدهای معمول خودم ودخترم غیر از اون خیلی سمت بازار نمی رم

شادی صدام کنید

یه سر به مغازه ظروف زدم این چینی هایی که گل های آبی پررنگ ریز دارن خیلی زیبا وچشم نواز بودن

به خودم گفتم با وسایل ات ست جواب نه بود گفتم نیاز داری جواب نه بود بنابراین لذت بردم وعبور کردم

شادی صدام کنید

اومدیم یکم فعالیت کنیم اعتراض شد بچها تایپیک تون عالیه نمیخوام جوش بهم بریزه یا تعطیل بشه پس از این به بعد خاموش میام سر میزنم میخونمتون موفق باشید ❤️

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
اومدیم یکم فعالیت کنیم اعتراض شد بچها تایپیک تون عالیه نمیخوام جوش بهم بریزه یا تعطیل بشه پس از این ...

بیاین ما به حضور شما نیاز داریم خیلی مفیدین تو تاپیک 

همه دارن ترک میکنن چرا 😄

اومدیم یکم فعالیت کنیم اعتراض شد بچها تایپیک تون عالیه نمیخوام جوش بهم بریزه یا تعطیل بشه پس از این ...

من خاموش بودم الان روشن شدم 😅😉شماها خاموش نباشین 

خیلی افراد جدیدن نیستن 

انشالله همه باشیم و از تجارب هم استفاده کنیم 

من خاموش بودم الان روشن شدم 😅😉شماها خاموش نباشین خیلی افراد جدیدن نیستن انشالله همه باشیم و از تجا ...

انگاری گفتن گزارش روزانه تعطیل بشه خب چیزی دیگه که نداریم بگیم من منتظر بودم کار بنایی خونم انجام بشه یه خونه تکونی اساسی انجام بدم دست پر بیام گروه😅 که انگاری کنسله

انگاری گفتن گزارش روزانه تعطیل بشه خب چیزی دیگه که نداریم بگیم من منتظر بودم کار بنایی خونم انجام بش ...

نه عزیزم حضورشما خوبه و هرتایمی خواستین تشریف بیارید

من با اینکه اینجام ولی نفهمیدم چی به چی شد 

جوّش یجوری شد

الان من هرکار بکنم چیزی برای انداختن ندارم 🗑

چون غیر از اینکه ۲تا داشته باشم از هرچیزی دیگه چیزی ندارم

ظروف بلااستفاده و لب پریده و ...ندارم

خونه پاکسازی پاکسازیه

ورودیامون همه ضروریات زندگیه مثل خرید گوشت و ...چای و .....

خروجیامم که هرچی اینا تموم بشن

خب جنوب هوا تازه روبه سرما رفته و من امروز رفتم سراغ لباس زمستونیام

* یه دونه پالتو رفت خروجی  چین چینی بود دامنش و من چون شلوغ بود یبارم نپوشیده بودم هدیه بود

* ‌دوتا تونیک زمستونی تنگ شده بود رفت خروجی 

*یه شلوار ویه بلوز رفت خروجی 

*یه چادر نماز لک شده بود تمییز نشد رفت خروجی 

*یه چادر مشکی رفت خروجی ۱۰ ساله دارمش نپوشیدم تا حالا 

*دو جفت جوراب کشش شل شده بود رفت خروجی 

مونده برام دوتا مانتو پاییزه یه بافت یه تونیک زمستونی و یه پالتو که پنج ساله دارم ولی شاید سالی یکی دوبار بپوشمش چون در اون حد گرم نمیشه هوا 

یه پالتو دیگم دارم جنس عالی ولی بشدت گرمه تا حالا یه بارم نپوشیدمش دلمم نیومد ردش کنم با یه شال بافت بود این دوتا باهم گذاشتم تا ببینم میتونم ازش دل بکنم 

2810