2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734860 بازدید | 44643 پست

خروجی🗑

یه پالتو ک دیگه استفاده نمیکردم دخترعمه ام برش داشت 

دوتا مانتو نو و شومیز نو ک بهم‌ 

تنگ شده بود دادم نیازمند

شال

دوجفت صندل دخترم جوراب کهنه  

کالج همسرم 

کوله پشتی دخترم ک خراب و کوچیک شده بود

کیف مینی خودم ک زنجیرش پاره شده بود

دوجفت کتونی خودم ک کف ش اذیت می‌کرد

تلفن شکسته 

اینا تقریبا طی یک ماه خارج شده

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

چقد خوب چجوری مدیریت میکنی که دوباره تو خونه ات پر خرت و پرت نشه؟

مآهی یکبار همه چیز های اضافه بریز دور

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان گلم وسواس به خرج ندین و منعطف تر باشین🌸

فقط کافیه بعضی پیام ها رو سریع تر رد کنین و نکته به نکته نخونین

راحت بگیرید زندگی رو

چون در هر صورت هدف اکثریت توی این تاپیک تبادل حس خوب و انرژی مثبت هست و همه در یک مدار هستیم

و به هر طریقی میتونه در جریان باشه این حس خوب...

من که واقعا از همه عزیزانی که محبت میکنن و تایپ میکنن انرژی مثبت میگیرم

به نظرم اینجا بودن مثل خوندنِ یک کتاب میمونه هرچی با عقاید شما جوره و به دردتون میخوره این روزی شما بوده  ، نوش جونتون ، بقیه رو بی تفاوت بگذرید ازش...

🤍🩵🤍🩵🤍🩵🤍🩵🤍

دوستان سلام

عصر جمعه تون بخیر

این آخرین کامنت های من در این تاپیک خواهد بود

قرار نبود پستی بذارم اما به دلیل لطفی که بعضی دوستان داشتن و جویای احوالم و علت عدم حضورم در تاپیک شدند بیان می کنم

دوستانی که از مطالب غیر مرتبط بیزارند می تونند نادیده بگیرند و بگذرند

من از دی ماه سال پیش با این تاپیک آشنا شدم

قبلا چند سال پیش از طریق تاپیک بانو اورانوس با فنگ شویی آشنا شده بودم و چون با خلقیات نزدیک بود، نقطه عطفی در زندگی من بود

نقطه عطف بعدی این تاپیک بود که قطعا از باقیات صالحات هونامیک عزیز هست

از اول شروع کردم به خوندن تاپیک، همزمان خونه تکونی و پاکسازی و مدتی بعد شروع به کامنت گذاشتن کردم و همزمان کامنت های جالب و مفید سال های قبل رو با دوستان به اشتراک می گذاشتم که مورد استقبال قرار گرفت و دوستان لطف داشتند
طبیعیه که چون از اول تاپیک رو خوندم با تک تک اعضا آشنا شدم و خب همه دوستان و طبیعتا اعضای ثابت بیشتر، پیش میومد که سوالات و موضوعات غیرمرتبط هم براشون پیش میومد؛ سوال می پرسیدند و همه کمک می کردیم چون اینجا برای ما با جمع های دیگه متفاوت بود و همه این ها در جهت داشتن حال خوب بود

حتی پست های طولانی در جهت برنامه های زندگی و اشتغال یکی دو تا از دوستان گذاشتم که خیلی هم استقبال شد چون مساله شخص همون دوستان بود و هیچ کس هم اعتراضی نداشت (هرچند همون دوستان بعدا در مورد مشابه متفاوت رفتار کردند این بار چون مساله شخصی خودشون نبود)

اینا رو میگم چون می بینم که هر کسی ظاهرا (و احتمالا طبیعتا و به حق)  به اندازه پست هایی که در تاپیک گذاشته و صفحات تاپیک رو جلو برده، احساس تعلق به تاپیک داره و حس کردم که ناراحتی من به جا بود وقتی که من کامنتی متفاوت گذاشتم که می‌شد با بزرگواری ازش گذشت اما برخورد متفاوتی دیدم، به من و دوستان تذکر داده شد و برخی هم دفاع کردند. در حالی که من اینجا نه مدیر و استارتر تاپیک می بینم، نه ادمین
من سکوت کردم مطالعه صفحات رو به اتمام بود کامنتی گذاشتم و سربسته گلایه کردم و تاپیک رو ترک کردم
اما به صورت خاموش می خوندم تا این که در مسیر تاپیک، دوستی اعتراض کردند به گزارشات روزمره و انحراف تاپیک از موضوع این بار به شکل دیگه؛ و از قضا همون دوستانی که به ما تذکر داده بودند؛ تذکر رو برنداشتند و واکنش نشون دادند و حتی برای بقیه تعیین تکلیف شد که به این نوع کامنت ها حواب ندید چون اعضای فعال نیستن و نظرشون فاقد اهمیته

با خواهرم رفتم منزلشون و چندچیز تو دیوار اگهی کردم مثل تخت و تشکش و گل مصنوعی و درایور ،لیوانهای متفرقه که از هر دستی ۴تا مونده بودن و بشقاب های با طرح های مختلف 

همه  داخل انباری بودن و استفاده نمیشدن

زیر قیمت گذاشتیم که زود فروش بره

😣دیوار خیلی مرد های مزاحم و .....داره اصلا نمیشه اگهی گذاشت 

یه چنتا لباس نو از سایت سفارش داده بود خواهرم ولی سایز نبود با همون عکس سایت که تن خوره مدلینگ هست گذاشتیم 

مگه چیکار میکردن مردها اصلا هنگ کردیم

اینا اینستاگرام ندارن؟اینا نمیبینن مانتو شلوار تن یه مانکنه اینا کلا فرهنگ ندارن بخدا 

همون طور که گفتم قبلا تاپیک رو کامل خوندم
یک زمانی درباره گروه زدن با مدیر تاپیک هونامیک جان همین رفتار شد چون ایشون مخالف گروه زدن بود به دلیل از رونق افتادن اینجا، دوستان اصرار داشتند هونامیک با بزرگواری کوتاه اومد دوستان نظرسنجی کردند؛ گروه زدند و بعد از مدتی دوباره برگشتند!

🗑خروجی کلی ظرف از لیوان آبخوری و چای خوری و شربت خوری گرفته تا بشقاب و کاسه و سینی .....

🗑تخت یه نفره بچه ها۲تا و تشکهاشون

تشک دونفره تخت خودشون

🗑گل و گلدون سایز های مختلف 

🗑کمد درایور و میز ارایش قدیمی

🗑سه چرخه پسرش براش کوچیک شده

🗑ماشین شارژی و اسکوتر که دیگه هیچکدومشون نمیخواستن

🗑دستگاه بخور سرد که خرید هیجانی بوده 

🌹خواهرم یه نفس راحت کشید گفت کم کم میندازم برن 🤌

مخلص کلام این که، من به شخصه در بهترین زمان با این تاپیک آشنا شدم
دوستان ارزشمندی پیدا کردم
اون چه باید برداشتم و آموختم و دارم در زندگیم بکار می گیرم
ولی الان دیگه زمان موندن و ادامه دادن در اینجا برای من نیست حتی به شکل خاموش
هر زمان نیاز پیدا کنم پست های صفحات اول و ریپلای های خودم از پیام های مفید دوستان هست
صفحه این تاپیک بر روی گوشی من بعد از ۱۱ ماه بسته خواهد شد و مطمئنم که درسم رو گرفتم

تاپیک بماند برای دوستانی که مینیمالیست براشون شده هدف، به جای وسیله.که اگر چنین نبود راضی به رنجاندن دلی نمی شدند.
پیشاپیش عذرخواهم از بابت جواب ندادن ریپلای های احتمالی بعدی
صحبتم رو با این جمله زیبا از سقراط حکیم تمام می کنم که:
❤️‍🔥دنیا به آتش افروخته ماند که چون زیاده طلب کنی سوخته شوی چون به قدر حاجت برگیری با فروغ آن راه را از چاه بازشناسی .❤️‍🔥

خدانگهدار

لباسهایی که صبح شسته شدن همه تاشدن تو کشوها رفتن

روتختی و رو بالشتیا که شسته شدن خشک شدن و الان پهن شدن و دوخته شدند 

پیاده رویمم باید الان انجام بدم 

دیگه تا دو روزی کار آنچنانی ندارم 

مخلص کلام این که، من به شخصه در بهترین زمان با این تاپیک آشنا شدمدوستان ارزشمندی پیدا کردماون چه بای ...

هستی عزیز امیدوارم پیاممو ببینی 

جای خالیت تو تاپیک حس میشه💔

نرو لطفا 

ولی اگه اذیت میشی اینجا لطفا به گروه مون در ایتا اضافه شو ...چالش داریم و فضای صمیمی و سالمی داریم 😍

❌لایک❌
🗑خروجی کلی ظرف از لیوان آبخوری و چای خوری و شربت خوری گرفته تا بشقاب و کاسه و سینی .....🗑تخت یه نف ...

ولی عزیزم کاش بخور سرد نگه دارن برای مواقعی ک خدایی نکرده سرمامیخورن خیلی خوبه 

الانم ک قیمتش زیاد شده  

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

سلام به دوستان عزیز 

من اینجا تقریبا خواننده خاموش هستم هرچند وقت یکبار میام یه پیامی میذارم میرم 

ولی هروز به تایپک سر میزنم و تک تک پیامارو میخونم 

این تایپک واسم خیلی خیلی مفید بوده از همه لحاظ 

حتی بعضی پیامها که از تجربیات زندگیشون میگن خیلی کاربردی بوده واسم درست تایپک راجب مینیمالیستی هست ولی بعضا که پیامهای روزمرگی کاربردی مبذارن دوستان هم عالیه 

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
2810