2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734811 بازدید | 44643 پست

اینم بگم که منو همسرم تو خانواده های ماکسیمال بودیم و ترس از قحطی و هرچیزی رو انبار میکردیم

مثلا کارتن از هرچیزی میخریدم که هم به صرفه باشه هم همش مغازه نریم .

الان از هرچیزی منو همسرم یاد گرفتیم که یه دونه بخریم یا فوقش دوتا.مثلا رب یا دستمال کاغذی یا هرچی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در رابطه با هدیه دادن

نظر من اینه که یا باید برای عزیزی که هدیه می‌بریم هزینه کنیم و یه هدیه خوب و ماندگار بخریم یا به صورت کارت هدیه و نقدی تقدیم بشه 

مثلا عمه کوچیکِ دخترم براش یه جعبه مداد رنگی مارک عالی با بسته بندی شیک برای تولدش هدیه آورد اما بقیه یا  اسباب بازی معمولی یا لباس معمولی و کارت هدیه لطف کردن آوردن

الان یک سالِ دخترم هروقت نقاشی میکشه میگه مدادرنگی های عمه عجب جنس خوبی داره چه جعبه شیکی داره و کلی ذوق میکنه و فکر می‌کنم تا همیشه توی ذهنش میمونه🌸🌸🌸

هربارظرف میشورم سینکام رو کامل خشک میکنم و آشغال و پارچه خیس ها رو به تراس منتقل میکنم

وهیچوقت دستامونو داخل سینک نمیشوریم 

دیدم بعضیا مسواک و جوراب یا هرچی داخل سینک اشپزخونه انجام میدن ما فقط ظرف و میوه و بلافاصله خشک و تمییز میکنم 

ومهمان هامونم میدونن ما اینجوریم رعایت میکنن خداروشکر

ظرف چون شبانه روز یه سینک کثیف میشه همه رو باهم میشورم ۳وعده رو تنبلیم میشه هربار یه تیکه بشورم و خشک کنم همه جا رو 🥲تنبلیم برای ظرف شستن

من دو روز اخر هفته اومدم خونه مامانم

صبح خونه تمیز ومرتب کردم که خیالم راحت باشه.

✅️ورودی:یه جفت دمپایی برای دخترم هدیه مناسب فقط یه کم براش بزرگه انشاا...تا تابستون اندازه اش بشه

شادی صدام کنید
من به شخصه از نظر خانواده همسرم و خانواده خودم منیمال و مرتبم .میگن انگار تافت زدی زندگیتو ،اتوکشیدی ...

خیلیم عالی

یاد لیلی دیلی افتادم 

تعداد ظروف و بقیه وسایلتونم بگید به چه تعداده

لباسو که گفتید 

کیف کفشم بگید

خیلیم عالییاد لیلی دیلی افتادم تعداد ظروف و بقیه وسایلتونم بگید به چه تعدادهلباسو که گفتید کیف کفشم ...

ممنونم عزیزم

ظرفهام از یه طرح هستن ۱۸دونه یا همون ۲دست 

کیف و کفشهامم یه کفش کتونی و یه مهمونی رفتن دارم

کیفم همینطور ۲تا یکی روز مره و یه دونه برای مهمونیام

البته در سال دو دست از هرچیز میگیرم و هر سال عوض میکنم 

سالی دوتا از هرچی و حتی اگه نو هم باشن سال بعد عوضشون میکنم

لباسهام قبلاپلاستیک پلاستیک تمییز و مرتب میبردم کنار سطل زباله میزاشتم دیدم بعضیا مینداختن داخل و آتش میزدن یا زباله گردا اونا رو بهم میریختن و شلخته مینداختن اینور و اونور 

دیگه گفتم اینکار نکنم

و میزارم میدم برای روستا نزدیکمون 

و اینکه نظرتون درمورد کیف پول بگید...بنظرتون ضروری هست یا نه؟کیا استفاده میکنند؟بنظرمن فقط کیفو سنگی ...

من کیف پول دارم. هر روز باید برای رفتن سرکار کرایه ماشین بدم و خیلی از راننده ها کارت به کارت رو نمیپذیرن. 

ولی وقتی بخوام برم جایی غیر سرکار یه جاکارتی که کارتای مورد مصرفم توش هست با کلید خونه کارم رو راه میندازه. 

کابینتهام خیلی خلوت و منظم و مرتب و جادار هستن چون ظرف متفرقه ندارم و همه رو رد کردم

الان۶ساله ازدواج کردیم هرکسی ندونه بیاد انگار تازه ازدواج کردیم 

خودم خانه دارم و همسرم شاغلن درامد زیاد نداریم 

ولی همیشه مرتب و تر و تمییز هم خودمون هم خونه مون باید باشه

اصلا خرج اضافی نداریم.وهرچی بخوایم بخریم خوبشو میخریم

قبلا بازارگردی میکردم و باید میخریدم هرچی خوشم میامد ولی الان خوشحالم که اون عادت رو ترک کردم

لوازم ارایشی قبلا خیلی میخریدم و استفاده نمیکردم و یا قیمتشون خوب بود میخریدم همه رو گذاشتم کنار و الان فقط با یه رژ و یه دونه ماژیک ابرو کارم راه میوفته هرجا برم آماده باشم 

از اونجایی که عاشق این دوتام هرروز سر صبح که پا میشم ازشون استفاده میکنم تا ظهر آرایش دارم باز پاک میکنم ایندفعه میزنم و تا شب باز خوشگل مشگلم😄

دو تا از تشک پنبه ای هام که خیلی جا گیر بودن رو به همسایه مادرم و یه دونه هم به مادرم بخشیدم

متوجه شدم که میخوان سفارش بدن به لحاف دوز براشون بدوزه 

منم از خداخواسته سریع بردم به دستشون رسوندم

الان ۴ تا تشک پنبه ای دارم و ۴ تا مسافرتی 

بیشتر از اینم مهمون شب خواب برام نمیاد

جای کمد باز شد

خداروشکر 🌹

بخاطر هزینه ها و صرفه جویی و پس انداز کردن

اصلا آرایشگاه نمیرم خودم کار هامو میکنم از رنگ مو گرفته تا اصلاح و پدیکور پا .....

از اونجایی که از عطر و اتکلن نمیتونیم استفاده کنیم 

بخاطر سردرد های شدیدمون 

هرروز باید دوش بگیریم و لباس تمییز تن کنیم 

تابستونا روزی دوبارباید بریم چون شهرما گرمه و میطلبه

2810