2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733892 بازدید | 44606 پست
دو تا از تشک پنبه ای هام که خیلی جا گیر بودن رو به همسایه مادرم و یه دونه هم به مادرم بخشیدممتوجه شد ...

مام مهمان نمیاد شب بمونه و خیلی تشک دارم هم مادر همسرم هم مادرم تشک دادن و زیاده

مام مهمان نمیاد شب بمونه و خیلی تشک دارم هم مادر همسرم هم مادرم تشک دادن و زیاده

منم از پارسال که با مینیمالیستی آشنا شدم تو فکرش بودم یه جوری رد کنم بره که خداروشکر خودش جور شد..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غذاهایی که میپزم برای دو وعده میپزم 

میوه و سبزی هم اندازه ای که طی یه هفته خورده بشه کم باشه ولی زیاد نباشه که حیف بشه

حبوبات آبپز درحد نیم کیلو ازلوبیا و نخود 

حبوبات خام هم مثلا عدس و ماش و لپه و ....در حد نیم الی یه کیلو میخرم هم حشره نزنه هم کابینتهام مرتب بمونه

عزیزم چقد قشنگ ومرتب توضیح دادی برامون چقد لذت بردم وآرامش گرفتم از سبکت بچه هم دارید؟

ممنونم عزیزم 

نه گلم بچه نداریم🌹

خونه مون کلی آرامش داره 

خواستم شریکتون کنم 

و بعد از گذروندن ماکسیمال بودن 

این نعمت نصیبمون شده

خب از غذاهات بگو از مهمونداری از فریزرت

غذاهام مثلا سمبوسه با سیب زمینی درست میکنم

ماکارونی .خوراک لوبیا .یتیمچه. املت و...

فریزرم که همینطور که گفتم حبوبات آبپز دارم و سبزی قرمه اندازه ۱کیلو هربار میگیرم و سبزی آش و کوکو هربار بخوام درست کنم میرم همون لحظه میخرم

نون و گوشت و مرغ و ماهی هم هر روز هوس کنیم یه لحظه تازه میگیریم و اندازه دو وعده فریز میکنم

زندگی رو خیلی ساده کردیم و سبک زندگیمون رو دوست داریم از شلوغ کردن دورمون بدمون میاد

همسرم اول سختش بود که از وسایلاش دل بکنه و از لباس هاش و .....هرچی رو رد کردم همسرم اولش میگفت لازممون نشه !

و دید لازممون نشد هیچ چه قدر خوب شد رفتن و 

خونه خلوت شد

خونه مون هم به روزه هم چیزی کم نیست خالی نیس 

زندگی رو خیلی ساده کردیم و سبک زندگیمون رو دوست داریم از شلوغ کردن دورمون بدمون میادهمسرم اول سختش ب ...

کیف کردم

همه حرفاتو اسکرین گرفتم عزیزم بمونه برام بخونم یاداوری شه

درمورد مبل و فرش و میز صندلی و.هم بگولطفا

دوتا اتاق خواب داریم یکیش برای مهمانه 

یکیش برای خودمونه که تخت و سرویس چوبم اونجاست . و اتاق نشیمن که یه سرویس مبل۷نفره

و تلویزیون و میزش و جلو مبلیاس

و یه ساعت که بوفه طوره

اشپزخونه هم روی کابینتها هیچی نیس

و نه از کلمن خبره نه از پارچ یا سرویس چاقو و ....همه داخل کابینتهای

خانم شااد اولین باره کامنت میزارین؟!!چقد قشنگه زندگیتون!ولی کاش بچه داشتین واس ما بچه دارا

من درسته بچه ندارم ولی خواهر زاده برادر زاده و برادر زاده های همسرم یه تیم هستن کوچیکن بریز بپاشی دارن ماشالله😄ولی من میزارم تا چیز خوردن سریع جارو میکنم و یجا میگم بشینن مثلا روی مبل یا کنار تلویزیون که هرچی خوردن ریختن یجا باشه تا برن سریع پاک میکنم جارو میکنم 

من امروز قسمت یخچال رودلچسب تمیزومرتب کردم 😍

کلی خروجی داشت 

کلی سیب گذاشتم اب بگیرم 

چن تا به خردکنم برای خوردن 

و... 

کلی جا بازشدبرام 

کلی بازیافتی جمع شداز آشوزخونه وخونه 

خب تصمیم گرفتم 2تا کفش، سفید که هنوز یکیش وپانزدم ودیگری رودوبارپوشیدم وخیلی دوسش دارم رو بدم به خواهرم 

ویک صندل که فقط چن بارپازدم کوتاه ومناسب من نیست همه روگذاشتم براش

ان شاالله بتــــونم ادامه برنامه ام روبخوبی پیش ببرم❤

کیف کردمهمه حرفاتو اسکرین گرفتم عزیزم بمونه برام بخونم یاداوری شهدرمورد مبل و فرش و میز صندلی و.هم ب ...

ما خونه مون چون سرامیکه دوتا فرش ۱۲متری نشیمن میگیره

یه دونه اشپز خونه۶متری

داخل اتاق خوابا ۶متری انداختم  کنار ها سرامیکه و هرروز بعضی روزا باید دوبار طی بکشم

چون از گردو خاک بدم میاد

2810