2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735004 بازدید | 44643 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدینه به بـــــــرکت براتون😍لطفا بگید پیمانه برنجتون برای برنج ایرانی چی هستش؟؟ من نعلبکی ولی جدیدا ...

هم چنین برای شما 🙏

سطل برنج من خودش پیمانه داره از لیوان فرانسوی کوچیکتره. 

برای سه نفر، سه پیمانه برنج برامون زیاد میشه و کمی هم برای وعده ی بعد میمونه. 

ساعت بیداریم حدود ۷، ساعت خواب بین ۱۰ تا ۱۲. 

ساعت خواب بچه ها حداکثر ۱۰ شب. 

روزها هم نمیخوابم.

✨✨✨ 

ناهار معمولا ۲ اماده میشه و شام ساعت ۸. 

از یه ویژگی خودم خیلی بدم. اکثرا ساعت  ۱۲، تازه دست به کار ناهار میشم. 

همیشه هم میگم بذار اول ناهار بذارم بعد به کارهای دیگه برسم ولی تا میام خونه رو مرتب کنم ظرفهای صبحونه رو بشورم و... میبینم بازم نزدیک ۱۲ شده، و باید بیام با عجله و اضطراب غذا درست کنم. 🙁

مامانای شاغل  به چیزی بگم ..من تمام روزای جمعه به بشور بساب میگذره انگاری اصلا استراحت ندارم ..و این مورد منو اذیت می‌کنه ..شما طول هفته چجوری برنامه ریزی میکنین مث من نباشین البته من امسال بیشتر اینجوری شدم چون بچه کلاس اولی دارم و روزانه یک الی دوساعت رو به کارای مدرسه ایشون اختصاص میدم ..انگاری وقت نمیارم کار منزل بکنم ..طول هفته در حد جارو کشی سطحی و غذا پختن و انجام میدم

هیدواجان چه پیمونه زیبا وبا معنایی

خوب دوستان مهمون های عزیزم یه پالتو بافت ویه کلاه که این پاییز وزمستون به دخترم می پوشم براش هدیه آوردند.

از نظر من بافت وکلاه پارسال اس باید بره خروجی ولی مطمئنم از سد همسرم ومادرشون نمی تونم بگذرم والبته کسی که زحمت کشیده وبافته

یه جفت دمپایی که می ذارم کنار فعلا یه جفت دمپایی واسه حیاط وباغ داره

یه جفت کفش ناز که به امید خدا عید اندازه اش میشه می پوشونم

یه لباس زیر برای دخترم که اینم نگه می دارم برای عید

همشون هدیه بودند

شادی صدام کنید
از ساعت غذا خوردن بگید مثال من دوساله که سحرخیزترشدم ولی گاهی یک وقفه افتاده اما کوتاه بسیاربسیاربرا ...

ساعت شش هر چهار نفر بیدار میشیم هفت از خونه بیرون می‌زنیم من با اسنپ میرم سرکار چون چند ماهی هست ماشین ندارم همسرم پسرا رو می‌رسونه مدرسه و می‌ره سرکار 

ساعت یک بچه ها برمی‌گردن منزل پسر بزرگم غذا رو با مایکروویو  گرم می‌کنه میخورن ظرفاشون رو میذارن ماشین به درسشون میرسن تا پنج و نیم که من برمیگردم اگر پسر کوچیکم بعد از ظهری باشه پنج و نیم میرم دنبال اون پیاده با هم برمی‌گردم 

من و همسر ناهار می‌بریم ایشون ساعت ناهار دارن اما من هروقت تایم آزاد باشه میخورم 

نزدیک شش میرسم منزل کارهای شام و ناهار فردا رو انجام میدم  چون فقط یک وعده برنج میپزم شام همیشه نون هست در دیرترین حالت ممکن هشت شام میخوریم 

پسر کوچیکم ۹ و نیم می‌خوابه بزرگه ۱۰ و نیم من و همسر نهایت بیداری تا ۱۲ 

از شرایط بالا بسیار پیش اومده که مهمان داشته باشم اما پسر کوچیکم حتی اگر مهمان باشه تایم خوابش عوض نمیشه 

همسرم هم راس ۱۲ شب بخیر میگن و برای خواب میرن 

ققنوس
مامانای شاغل به چیزی بگم ..من تمام روزای جمعه به بشور بساب میگذره انگاری اصلا استراحت ندارم ..و این ...

بنده هر روز یک کار علاوه بر جارو برقی کشیدن گردگیری کردن انجام میدم 

برای مثال از شنبه یک روز یک درب کابینت رو خالی میکنم تمیز میکنم و می‌چینم 

فردا کشو کابینت 

پس فردا هود 

یک روز یخچال 

شستشو ملحفه ، روبالشتی و..‌ فقط پنجشنبه ها مگر این بین چیزی کثیف بشه که وسط هفته شسته بشه 

یک روز درمیون لباسشویی روشن میکنم روزی یکبار ظرفشویی در مواردی روزی دوبار هم بوده 

در حین پخت غذا هم دائم دستمال دستم هست و کانتر و اطراف گاز رو دستمال میکشم 

من و همسر پنجشنبه ها زودتر تعطیل میشیم و خوب تایم بیشتری دارم برای رسیدگی به امور منزل و فرزندان

ققنوس

من نهار مهمونام دادم ساده وتمیز برگزار شد فقط دوغ تداشتیم که همسرم نبود بره بخره

خوب باهاشونم تعارف ندارم.

ظرفها شستیم خونه‌مرتب کردم ولی فرصت نکردم ظرفها جا به جا کنم چون کاری پیش اومد رفتیم بیرون الانم همه خوابن نمی تونم سر وصدا کنم.

بیدار شند باید اماده بشیم بریم جایی مراسم🌹

برنج اندازه دو کف گیر سرخالی اضافه اومد

خورشت اندازه دو تفر اضافه اومد که امشب نیستیم فردا شام می خوریم.

شادی صدام کنید
ساعت بیداریم حدود ۷، ساعت خواب بین ۱۰ تا ۱۲. ساعت خواب بچه ها حداکثر ۱۰ شب. روزها هم نمیخوابم.✨✨✨ نا ...

چ خوووب بچه ها 10خوابن 

منم ی دورانی همین بودم وعذابی میکشیدم 

دیگه قول دادم به خودم شده اول یک قابلمه بشورم گازتمیزکنم اول ناهارمیزارم وبشدت سرحال میشم غذام اماده باشه

مامانای شاغل به چیزی بگم ..من تمام روزای جمعه به بشور بساب میگذره انگاری اصلا استراحت ندارم ..و این ...

یکی اینکه خونه پاکسازی اساسی شده کارام وسبک ترکرده ولی من هرروز جارو تی لباس شستن ظرف بسیارشستن دارم 

ولی ولی اینکه هرروز صبح زود بیدارشدن وهرروزم وبه یک کاراختصاص دادن خیلی کمکم میکنه 

یکی اینکه خونه پاکسازی اساسی شده کارام وسبک ترکرده ولی من هرروز جارو تی لباس شستن ظرف بسیارشستن دارم ...

من هر روز نهایتا تا چهار میرسم . هرروز لباسشویی حداقل یکبار روشن میشه   خب فرداش باید برن سرجاشون ...غذا میپز م و جارو  و  دوساعت برا تکالیف پسرم وقت میگذاریم البته همه این کارا با همراهی همسری هست ...ما ده ونیم میخوابیم

2810