2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733648 بازدید | 44593 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی امــــروز ساختمون هم اومدن نظافت کردن وای چقد حالم خوب شد 😍دوستـــــان برای خوشبوشدن خونه یا ...

وانیل رو من خیلی دوست دارم بریزم تو کیسه جاروبرقی 

خونه بوی بستنی فروشی میگیره😇😁

گاهیم یه پنبه رو از عطری که دوست دارم میزارم تو کیسه جاروبرقی

لای لباسها و رختخوابهام یا سرویس بهداشتی صابون رنده شده یا برنجی که بهش عطر زدم یا دونه های قهوه رو میذارم تو کیسه پارچه ای و استفاده میکنم 

❌لایک❌
عزیزم اینجا هر کس با توجه به «برداشت خودش» از سبک مینیمال گزارش میده و از ایده ها و برنامه هاش میگها ...

خوب نظر متفاوت من رو هم بپذیر یا شاید چون نظرم مخالف طاقت شنیدن نداری؟   

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

سلام 

⁦✔️⁩ اون پرده ی داغون رو که انداختم، همسرم مجبور شد فرداش رفت یکی جدید گرفت چون از خیابون به داخل دید داشت. از این بابت خوشحالم.

⁦✔️⁩پسرم گیر داد یه اسباب بازی جدید میخواد. فقط یه روز سالم نگهش داشت. بهش گفتم این رو به عنوان کادوی تولدت قبول کن و دیگه برا تولدت اسباب بازی نمیخرم.

جای این ورودی، چند تکه اسباب بازی شکسته رو گذاشتم تو بازیافتیها. 

⁦✔️⁩ یه ساقچه دست ورودی داشتم. قبلا اشتباه کردم و دو تایی که داشتم رو خروجی گذاشتم. 

⁦✔️⁩گفته بودم یه ساک لباس بچه دارم که تقریبا نوهه و شک دارم بیرون بذارمش یا نه. چند روز پیش گذرم خورد به سیسمونی فروشی. دیدم چه مدل ساک و کیفهای قشنگی تو بازار اومده که پیششون ساک من دیگه عددی نیست. 😅

تصمیم گرفتم با خیال راحت ردش کنم. ‌‌

یه نکته رو متوجه شدم که برا خودم خوبه. میتونم اگه برای انداختن وسیله ای شک دارم سری به مدلهای جدیدش تو بازار بزنم، تو تصمیم گیری کمکم میکنه. 

من امروز سرویس بهداشتی شستم خونه هم جاروبرقی مرتب شد

نهارم صبح زود گذاشتم فقط مونده سالاد درست کنم 

یه مدل غذا درست کردم یه مدل سالاد

یه دسر

سه نوع میوه

ترشی وخیارشور

دوغ ونوشابه وسبزی ام نگرفتیم.

مهمونای من همیشه بین ۵ تا ده نفرن

از این مقدار بیشتر نشده تا حالا

شادی صدام کنید

از ساعت غذا خوردن بگید 

مثال 

من دوساله که سحرخیزترشدم ولی گاهی یک وقفه افتاده اما کوتاه 

بسیاربسیاربرام برکت داشته از خوشوقتی وخوش اخلاقی جلوافتادن کارام و..... 

صبحانه 7معمولا خوردیم 

ناهار معمولا 12/1نهایت دیگه 1-جمع کردیم 

امروز که دیگه زودتر تازه خوردیم 

شام ولی میشه 8/9

که راضی نیستم دوست دارم 7بخوریم 

خیلیم به تناسب اندام کمک کرده بهم 

2810