2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735006 بازدید | 44643 پست

ازساعت خواب هم بگیم 

معمولا 5/30.6صبح بیدارمیشم دوست دارم زودتربیدارشم 

دیرترکه میشه حس میکنم روزموباختم 

اما ظهرها یکی دوساعتی میخوابم 

شب ها بخاطر بچه ها 11/30

12/30

که اصلا دوست ندارم بااصلاح کنم

سلام خانما،امروز آخرین خروجی های این خونه رو خارج کردم چهار جفت دمپایی،پایه جا قاشقی که زنگ زده بود ...

تصور کردم چقدر تمیز و مرتب و سبکبال به خونه ی جدید میرید حالم خوب شد، انشاالله جایگزین خروجی هاتون دل خوش و سلامتی تو خونه ی جدید باشه💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی شـــــــکر😍

امروز هم صبح زودبیدارشدم 

تمام ملحفه ها روریختم ماشین 

یکم به موهام رسیدم 

ی نظمی به خونه دادم 

صبحانه خوردیم 

ظرفام وشستم کلی بود 

ناهاروگذاشتم باشعله کم 

کمی بابچه ها 

واما رفتم طبقه پایین 2تااز کمددیواری ها روباهم جابه جا کردم 

گردگیری کردم کمدهارو چیدم میشه گفت دسترسی به لوازمم وراحترکردم جابازشدکمی ی سری لوازم گوشه اتاق بود رفتن توکمد 

روتختی روخیس دادم عصربشورم 

ی سری از لوازم که فعلا نیازنیستن رفتن بالاکمددیواری

وکلی کاردیگه مونده 

ازساعت خواب هم بگیم معمولا 5/30.6صبح بیدارمیشم دوست دارم زودتربیدارشم دیرترکه میشه حس میکنم روزموباخ ...

ساعت بیداری ما ۵،۴۵ دقیقه 

ناهار تابرسم خونه ٢،٣٠ میشه. روزهای تعطیلم ١٢،٣٠تا ١ ناهار میخوریم. 

خواب در طول هفته ١٠ آخر هفته شاید تا ١١طول بکشه. شام رو ٨میخوریم. 

این برنامه در تموم روزهای سال مگر موارد استثنا پیاده میشه. 

آدینه به بـــــــرکت براتون😍لطفا بگید پیمانه برنجتون برای برنج ایرانی چی هستش؟؟ من نعلبکی ولی جدیدا ...

مال ما از این استیل هاست که سوره یس توش حک شده 

ما الان 4نفریم 

3 پیمونه برامون کافیه 

❌لایک❌

ما خانوادگی بین ساعت ۷ _ ۸ بیدار میشیم

دخترم گاهی ظهر ها یه چرت کوتاهی میزنه

شب هم دخترم ساعت ۹:۳۰ میخوابه

ولی خودم کتاب میخونم،دوش میگیرم یا به کارای بی سرو صدام میرسم و معمولا ساعت ۱۱ _ ۱۲ میخوابم

ما خانوادگی بین ساعت ۷ _ ۸ بیدار میشیمدخترم گاهی ظهر ها یه چرت کوتاهی میزنهشب هم دخترم ساعت ۹:۳۰ میخ ...

اوووو چ خووب منم ازدیشب آخرشب وتصمیم گرفتم دوش بگیرم موزیک گوش بدم بیشتر امورات شخصی ورسیدگی کنم

مال ما از این استیل هاست که سوره یس توش حک شده ما الان 4نفریم 3 پیمونه برامون کافیه

چه جالب منم یدونه از این کاسه ها دارم(مادر همسرم از مشهد برام سوغاتی آوردن) به ذهنم نرسید که کاربرد اینچنینی هم میتونه داشته باشه. 

با سلام

امروز سینک اعلاشویی  شد

خودش با جلاسنج سپس پودر ماشین و بعد سفیدکننده شسته شد

همه اتصالاتش باز شد شسته و مجدد بستم ... کابینت زیرشم که مواد شوینده  هست مرتب شد مث ماااه شد

یه تیشرت شلوارکم کهنه شده امروز اونو برا تمیزکاری پوشیدم که آخر سر بذارم خروجی

--کیف ابزار بررسی شد ..وای ک همسرم چقد رول پلاک جمع کرده از چهار مدل عرکدوم پنج تا برداشتم ..خراب شده ..زنگ زده ها و اونا ک بنظرم لازم نیست گذاشتم خروجی

یه سطل که اسباب بازی بچه ها توش جمع میشد قبلا رفته بود خروجی نمیدونم چرا درشو نگه داشته بودم ..اونم رفت خروجی

2810