2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736010 بازدید | 44675 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان صبح جمعه تون بخیر باشه .

من به خواست معلم دخترم برای انجام کارای جشن و تزئینات به همراه چند تا مامان دیگه انتخاب شدم . نتیجش فک میکردم فقط خروجی داشته باشه که خب هم خروجی داشتم هم ورودی جدید . 

یه پرده حریر آبی داشتم که قبلا خروجی گذاشته بودم و همسرم برده بود انباری خونه پدرش . برای جشن اب رومیزی آبی  لازم شد و نتیجه اینکه مقداریش رو برگردوندم  و دوختم.اگر تا آخر سال تحصیلی نیاز نشد میدم به معلمشون که برای سالهای بعد هم استفاده کنن . چون فک کنم جشن اب فقط برای کلاس اولیهاست که نوشتن کلمه آب رو یاد میگیرن.  

یه سری مقوا خریدم که قرار شده فاکتور تحویل بدم بعدا هزینه رو بهم بدن. مقدار زیادی پارچه و مقوا هم خودم از قبل داشتم که کمی توی جشن مصرف کردم . لیوان یکبار مصرف زیاد داشتم که برای کل کلاس بردم و خروجی شدن. 

۶ تا کاسه اکرولیک داشتم .۳ تاشو برای شکلات با تکه های تور آبی که از دامن توری دخترم مونده بود  تزیین کردم بردم و باز بهم برگردوندن . باز گذاشتم بمونه برای جشن های بعدی . 

خوشبختانه مامانهای دیگه هم همکاری کردن و نتیجش شادی دخترامون بود خداروشکر. اونم با هزینه کم.

ما یه حیاط خلوت داریم کاملا خالیه و شیر اب و چاه فاضلاب هم داره «خونه رو عوض کنیم میذارم تو حیاط شیر ...

این طور که فهمیدم پتوشور مثل لباسشویی های قدیم هست که فقط می شوره

برای آبکشی آب خالی می کنید بعد دوباره آب می کنید لباسشویی بشوره بعد آبش تخیله می کنید؟

از تابستون تا حالا یه پارچه نخی دوتا پارچه چادر مشکی یک رنگییک تکه پارچه گرم برای شلوار کوچولم به خی ...

ادامه خروجی یه پارچه سبز از حرم حضرت ابوالفضل گرفته بودم دادم به کسی که قبلا دنبالش بود

یه دارو برای زگیل بود هم دادم بهش

چندتا کلاف نخ دارم خیلی وقت هست دارم ،میخام بدم به مرکزی که کلاه و لباس می بافند برای جبهه مقاومت 

ورودی شلوار لی برای دخترم 

هودی برای بچه ها

یه دست لیوان کوچولو از خواهرم برای بچه ها برای همون دوتا استکان شکلات خوری چون لنگه به لنگه بود رد می کنم 

این لیوان ها هم خوشگلن هم دسته دارن ازش گرفتم

با چسب حرارتی هم میشه

من چسب حرارتی هم زدم باز لول شد.خودم یه جوری از اون قسمت راه میرم که پام ب لبه موکت گیر نکنه،ولی بچه های خودم و بچه های مهمونا توجه ندارن.

اینبار که اتو کردم ،چسبای حرارتی هم اب شدن خیلی محکم چسبید ب سرامیک

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
استوک از کجا خریدن؟

اکثر فروشگاههای خوزستان و گناوه و بوشهر دارند... حالا جدیدا دی جی کالا هم یه جنس هایی رو استوک میاره ...

چندتا فروشگاه بزرگ هست که استوک کار میکنن. سرچ کنید اینس تا می بینید 

من چسب حرارتی هم زدم باز لول شد.خودم یه جوری از اون قسمت راه میرم که پام ب لبه موکت گیر نکنه،ولی بچه ...

ایشالا دیگه کنده نمیشه

بعضی چسب حرارتی ها کیفیتشون خوب نیس من یه بار زدم بعد دو روز جدا شد دوباره رفتم چسب خریدم گفتم جنس خوب بدین.  چسب زدم چندبارم محکم کشیدم جدا نشد که نشد

چسب موکت هم خونه قبلی همسرم گرفته بود اونم خوب می‌چسبید ولی چون اسپری بود کثیف کاری داشت یا ممکن بود یهو یه مقدار بخوره به موکت 

2810