2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737525 بازدید | 44694 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم دوستم بهم گفت چجوری باید تگ کنم نکردم یکی هم بدم چندتا ازدکور خوشگلشون داده بودم برای ایده

عکسو پیدا کن صفحه چنده بعد نی نی یارو تگ کن بگو پاک کنه صاحب عکس راضی نیست عکسش تو سایت باشه

niniyar_3  الان شیفتشه فکر کنم یه @ هم اولش بذار ابی بشه

نتونستی بگو صفحه چنده من تگش کنم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

امروز بدنه کابینت هارو تمیز کردم✨

خروجی ی نمکدون که تک بود✅

جلیقه و ی جفت گیره دخترم✅رفته بود کوچه بازی کنه،اینارو دراورد گذاشت روی ماشین همسایه،بعد اومدنی خونه گریه کرد من اوردمش لباسش یادم رفت،بعد ک یادم افتاد دیدم نیست😬

برس دخترم که شکست✅

ی شاخه گل مصنوعی که دخترم خرابش کرد✅

ولی من دسته چهارمم! اگه گفتید چرا

طبقه اول زیباست اما شلوغ طبقه دوم هم که حرفی نمیمونه😑 طبقه سوم کلا خالیه حس زندگی نداره

تراس شما چند عدد گلدون وشاید یکی دو آیتم مطابق سلیقتون باشه 

سلام خانما من یه سوال داشتم ،میز تی وی و اینه کنسول جاکفشی ست خریدم و بوفه و جاکفشی و میز tvرفت خروج ...

به نظرم خیلی خونه رو شلوغ میکنه یکم صبر کن اگه پشیمون نشدی بگیر

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام خانما من یه سوال داشتم ،میز تی وی و اینه کنسول جاکفشی ست خریدم و بوفه و جاکفشی و میز tvرفت خروج ...

سلام

بنده هم مثل شما بوفه دوست دارم اما حالا که اینه کنسول خریدید بوفه نگیرید بهتره 

مگر اینکه محل چیدمان کاملا مجزا باشه 

ققنوس

دوتا لیوان قدیمی میدم ب خواهرم،دوتا دیگه موند برای خودم(ب خواست خودش میدم بهش)

ی طبقه کابینت کوچیک و اختصاص دادم ب لیوان های دم دستی دو دست لیوان بدل خریده بودم چندسال پیش که خرید اشتباه بوده و زیاد!گذاشتم استفاده بشن کم کم برن خروجی

ی دست هم نیم فنجون چندماه پیش خریدم کاملا هیجانی،دوتاشو دادم ب کسی ،مونده چهار تا.....خلاصه این کابینت هم اینجوری...

ی شیشه دمنوش هم داشتیم که چندروز درست کردم تموم شد✨

وای ممنون از ریپلای شما .هستی جان گفتن مرور پستهای قدیمی تموم کردن من هوس کردم برم خودم بخونم اما فر ...

منم دارم دوباره میخونم و انگار بیشتر یاد میگیرم و بیشتر لذت میبرم  

❌لایک❌

گزارشهای عالیه دوستان 💕

ما حیاط داریم دوستان 

ولی جز دسته چهارمم که اگه تراس یا بالکن داشتم هیچکدوم از اینها مورد علاقه من نبود 

فقط یه تراس خلوت با دوتا گلدون قشنگ همین 😍

❌لایک❌

امروز یه کاسه آبگوشت خوریم شکست

کاسه های آبگوشت خوریم رسیده به دوتا دونه (چه برای مهمون و خودمون) 

24تا از اینها رو حدود 15سال استفاده کردم و راضی بودم، قبل از اون کاسه های چینی گل سرخی رو استفاده میکردم 

بعد از این همه سال زندگی دارن کاسه های آبگوشت خوری جهیزیه م صفر میشه!!! 

اگه دختر داشتم قطعا کمتر براش میخریدم

تو اولین فرصت باز میرم میخرم ولی 12کافیه 

❌لایک❌
وای ممنون از ریپلای شما .هستی جان گفتن مرور پستهای قدیمی تموم کردن من هوس کردم برم خودم بخونم اما فر ...

قربونت عزیزم

من اینبار سری سوم یا چهارمه 🤔 دارم ازاول مرور میکنم تاپیکو...

الان مجدد رسیدم صفحه ۹۰۰ و خورده ای 😅😍

❌لایک❌