2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737527 بازدید | 44694 پست

سلام دوستای خوبم بعد از یه مدت نسبتا طولانی که پست نمیذاشتم و فقط خاموش میخوندمتون دیدم بحث بالکن شد و گفتم نظر خودمو بگم

بالکن ما دسته ی اوله فقط تابستونا لباس ها رو تو بالکن پهن میکنم و بعد که لباس ها جمع شد بند رخت رو هم جمع میکنم میارم خونه. توی زمستون هم به خاطر بارندگی و سرما لباسارو تو خونه پهن میکنم

البته دوست داشتم تابستون و بهار که هوا خوبه یه فضای دنج توی بالکن درست کنم برای چای خوردن و عصرانه و... ولی خب چون فضا کوچیکه امکانش نیست پس به قول هیدوا جان سعی کردم از خالی بودنش لذت ببرم😊

نهال🌱

✅️امروز نوبت آشپزخونه است یه قفسه یخچال دراوردم شستم

بقیه ملزوماتش دستمال کشیدم ومرتب کردم.

پنتری بهم ریخته بود یکی دو دقیقه مرتب شد کف اش جارو زدم.

✅️من معمولا شیشه ها مصرفی دور می ریزم امروز همسرم شیشه می خواست فقط تو دلم دعا می کردم داشته باشم یه دونه سایزی که لازم داشت بهش دادم🙈

✅️شیشه ای که خوشگل بود توش چایی می ریختم برای سوعاتی بردن نیاز داشت گفت برام جایگزین اش می خره

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان راستی من دوتا تک نفره مبلام زرده خواستم بدم بشورن گفتن برا دوتا تکی نمیاییم این دوتا کمی چرک ...

با شامپو فرش 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خانما من چند وقت پیش از استوری لیلی گذاشتم اینجا برای ایده گرفتن چون خودم عاشق خونه وزندگی بودم دوست ...

باید نی نی یارو تگ کنی 

ولی فکر نکنم منظورش به استوری ها بوده باشه گفت راجبم حرف نزنید🤔

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
پست پارسالی عالی😍✅

وای ممنون از ریپلای شما .هستی جان گفتن مرور پستهای قدیمی تموم کردن من هوس کردم برم خودم بخونم اما فرصت ندارم از این ریپلای های شما دوستان استفاده میکنم و لذت میبرم   

سلام خانما من یه سوال داشتم ،

میز تی وی و اینه کنسول جاکفشی ست خریدم و بوفه و جاکفشی و میز tvرفت خروجی ، من بوفه هم دوست دارم به مینی بوفه از مدل سرویسم بخرم بد میشه ؟؟؟ سرویسم ساده قهوه ای و یکم طلایی داره ، ❤️

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
سلام خانما من یه سوال داشتم ،میز تی وی و اینه کنسول جاکفشی ست خریدم و بوفه و جاکفشی و میز tvرفت خروج ...

اگر خیلی دوسش داری که بخر .چه بهتر که با بقبه وسایلت ست باشه. سلیقه ای هست دیگه . من تا حالا به بوفه علاقه نداشتم از این به بعد هم فک نکنم زمانی  بخوام بخرم . 

اگر خیلی دوسش داری که بخر .چه بهتر که با بقبه وسایلت ست باشه. سلیقه ای هست دیگه . من تا حالا به بوفه ...

ممنون عزیزم اره علاقه دارم ولی چون اینه و کنسول بود فک میکردم نباید بخرم 

باید و نبایدی توی این مورد وجود نداره عزیزم هر چی برات لذت بخشه بخر فقط مواظب باش خونه شلوغ نشه .

ممنون عزیزم ، اره خودمم شلوغ دوست ندارم ساده ام خریدم